Stryktipset Lördag 7 november » Spikar & Skrällar | Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.45)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.45)

Premier League 6 november 2020

Spikar och skrällar är tillabaka till veckans omgång av Stryktipset! Ett Stryktips som har potential att ge en hög utdelning då vi har hela 10 Championshipmatcher, kända för att vara svårtippade, att se fram emot. Vad är då bättre att än att få veckans hetaste spikar och skrällar från våra experter Limpar och Folkesson? Inget! Ta del av deras tankar här.

⚽️ Stryktipset

Svenska Spel kommer med en ny spännande rad och har plockat ut matcher från Premier League och Championship till Stryktipset på lördag och våra experter har tagit ut spikar och skrällar som gör kupongen komplett!

🔨 Kupongens spik

Limpar - Chelsea (82%)

Chelsea tar emot årets strykgäng Sheffield United. Ett Chelsea som är på gång och med en Timo Werner som nu hittar bättre till målet än vad vi andra hittar till jobbet. Chelsea står i höga 82% men Limpan tycker ändå det är värt att spika Chelsea.

Ska inte vara något snack

"Hemma på Stamford Bridge mot ett Sheffield som går riktigt dåligt ska det inte vara något snack. X står i 12% men ska man offra ett tecken här... nej jag tycker inte det. Chelsea ska va det klart bättre laget och detta grejar man".

Timo Werner Chelsea Sheffield United

Timo Werner har fått upp farten

Folkesson - Watford (73%)

Fjärdeplacerade Watford spelar hemma på Vicarage Road mot Coventry. Ett Coventry som sladdar i tabellen och ligger strax över nedflyttning. Folkesson drar stenhårt på tränare Ivíc lag här:

Watford kan hoppa upp i tabellen!

"Det bör kunna bli en rätt roligt match för Watford hemma mot Coventry. Topplagen möter varandra så vinner man denna kan man verkligen ta skutt upp mot platserna som alla vill åt. Coventry har stått för några fina matcher men överlag har det inte sett bra ut. Watford har också fått behålla större delen av sin trupp och ska vara klart starkare här. Att tilläggas är även att Coventry släppt in mest mål i ligan. Det vill man inte se när man möter ett så pass starkt Watford.

Watford Coventry Championship

Joao Pedro firar in ett av målen mot Stoke (3-2) i veckan

💣 Kupongens skräll

Limpar - Millwall (37%)

Sheffield Wendesday fortsätter kriga för att komma upp på + poäng. Här har man hemmaplan mot ett Millwall som Limpan håller högt. Hör hans tankar kring matchen här: 

Millwall bra borta

"Jag tror på en tvåa här och fina 37%. Millwall är riktigt bra på bortaplan då man är svåra att slå. De har faktiskt bara två förluster på 10 matcher. Visst, Sheffield jagar bottenlagen och försöker närma mig men jag tycker Millwall är ett bättre lag i grunden. Jag har valt att spela 1-2 här men jag tror Millwall tar alla poängen".

Sheffield Wendesday Millwall Championship

Får vi se dessa scener igen när Millwall är på resande fot?

Folkesson - Barnsley (24%)

Derby har hemmaplan mot Barnsley. Det här är två lag som är långt nere i tabellen men där formkurvorna pekar lite olika. Barnsley har faktiskt gått bra på slutet medan Derby sladdar rejält och hade det inte varit för Sheffields minuspoäng hade man varit sist i ligan. Folkesson utvecklar varför Barnsley är veckans bästa skräll:

Rooney saknas på planen

"Rooneys Derby har gått värdelöst faktiskt. Underpresterat. Nu är Rooney själv skadad och det tror jag har påverkat. Han är en pådrivare och bara att han finns med på planen ger energi. Derby har et okej lag men det är något som inte står rätt till. Jag har spelat en gaffel (1&2)  precis som Limpan och tycker det är bra värde på 2an ändå. Barnsley är ojämna men har stått för fina skalper framförallt på slutet".

Derby Barnsley Championship Stryktipset

Kan Valerien Ismael trolla fram tre poäng på lördag?

📺 Se veckans Uppsnack Stryktipset

🏡 Andelsspel på Stryktipset

Vill man sitta med en andel till helgens Stryktips rekommenderar vi att spana in våra spelläggares rader.

Köpa andel Bettingstugan Stryktipset
Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Prova Spelbörsen - gratisspel till Man United vs PSG

Champions League 1 december 2020

På onsdagskvällen väntar seriefinal i grupp H när Manchester United och PSG ställs mot varandra i en viktig Champions League-match. Till denna match kan du provs Betfair Spelbörs ... Läs mer

Gratisspel till Liverpool vs Ajax

Champions League 1 december 2020

Seriefinal i grupp D när Liverpool och Ajax ställs mot varandra. Till denna match kan du som inte har konto hos Betfair Spelbörs sedan tidigare ta del av ett riskfritt spel på 100 ... Läs mer

Ny stor bonus hos Tipwin - 100% upp till 1000 kronor!

Fotboll 30 november 2020

Tipwin lanserades 2010 och har funnits i Sverige sedan 2018. Nu kommer man med en ny bonus i Sverige och det är inte vilken bonus som helst - 100% upp till 1000 kronor! Läs mer

Gratisspel till Chelsea vs Tottenham

Premier League 27 november 2020

Under söndagen utspelas en intressant match i Premier League när Chelsea & Tottenham gör upp om poängen. Till denna match kan du som ny kund hos Betfair Spelbörs ta del av ett ... Läs mer

Betfair ger alla nya kunder SUPERLÅG kommission samt 100 kr i bonus!

27 november 2020

Betfairs Spelbörs kan stoltsera med de klart högsta oddsen på marknaden. Det kan de göra eftersom det inte är något spelbolag som tar marginaler på spelen utan vi spelare som ... Läs mer