Stryktipset Lördag 14 november » Spikar & Skrällar | Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.46)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.46)

UEFA Nations League 13 november 2020

Spikar och skrällar till veckans omgång av Stryktipset är äntligen här! Det är inte vilken omgång som helst. Vi har landskamper och 9 miljoner i jackpot! Det finns några matcher på kupongen som kan ge en boost på utdelningen men då gäller det att ha koll på vart man ska lägga in stöten. Det har våra experter Folkesson och Limpar i vanlig ordning. Ta del av deras förslag till veckans bästa spikar och skrällar här.

⚽️ Stryktipset

Svenska Spel kommer med en ny spännande rad och har plockat ut 12 landskamper och 1 div 1 match till Stryktipset på lördag. Dessutom serveras vi 9 miljoner i jackpot. Våra experter har tagit ut spikar och skrällar som gör kupongen komplett!

🔨 Kupongens spik

Limpar - Sylvia (65%)

Tre matcher återstår av division ett norra och här kastas vi in i slutstriden. Sylvia tar emot IK Frej och vi har ett hemmalag som inte gett upp tankarna på en plats i Superettan nästa säsong. Man är tre poäng bakom Brommapojkarna som har kvalplatsen just nu. Dessutom måste man passera Haninge och Sollentuna. Limpan tror man tar chansen!

Sylvia får en rolig avslutning - men då krävs seger här

"Sylvia är ett lag som länge låg i toppen av den här serien. Formen har dalat men oj vilket läge man har nu och man är fortsatt starka på Östgötaporten. Man möter två lag hemma på raken som inte har något att spela för och sen avslutar man mot Luleå som säkerligen inte har något att spela för. Det här är en match man bara måste vinna helt enkelt! Frej har inget att spela för medan det för Sylvia kan bli en rolig avslutning på denna serie!"

Sylvia Frej Stryktipset

Det blev vilt jubel när Sylvia avgjorde på övertid (1-0) senast lagen möttes

Folkesson - Tyskland (80%)

Tyskland möter Ukraina i en match som kan kasta om Grupp 4 i Nations League. Båda lagen står på 6 poäng efter fyra matcher och det är nu eller aldrig om man vill knipa förstaplatsen. Vilka tar chansen? Tyskland tror Folkesson:

Tyskland maler ner Ukraina

"Ukraina har gjort det helt okej i den här gruppen men nog ser det ändå ut som att formen dalar lite nu. Dessutom ska man bege sig till Tyskland för att ta emot ett riktigt taggat tyskt lag som bara måste vinna denna match. Kroos är borta så även Kimmich men annars kan man mönstra ett riktigt starkt lag. Ukraina har även de en stark elva men spelare för spelare vinner Tyskland på knock out. Jag spikar ettan och spar mina skrälltecken".

Tyskland Ukraina Stryktipset Jogi Löw

En pressad förbundskapten (Löw), men detta löser man

💣 Kupongens skräll

Limpar - Färöarna (23%)

Långt ifrån strålkastarljuset som förstås riktas mest mot Grupp A hittar vi Färöarna som ska ta emot Lettland. Även om Grupp D kanske inte lockar journalisterna så har Färöarna spelat sin livs fotboll. Man har 10 poäng efter fyra matcher och ser ut att kunna klättra en division. För motståndet denna omgång står Lettland - en av besvikelserna i årets Nations League. Här hittar Limpan sin skräll.

Lettland utan seger i en usel serie

" Färöarna spelar riktigt bra fotboll just nu och de kommer komma in till denna match med mycket mer energi än vad Lettland har. Vid vinst här har man säkrat gruppsegern vilket säkerligen sporrar spelarna. Jag håller lagen som rätt jämna och att vi då får 23% på att ta med tvåan tycker jag är riktigt bra. Lettland är ju ändå ett lag som efter fyra matcher i denna usla serie inte vunnit en match. Man har gjort två mål och då har man ändå mött Malta i ett dubbelmöte och Andorra".

Färöarna Lettland Stryktipset

Färöarna har överraskat positivt och Limpan tror på ny skräll

Folkesson - X i Italien - Polen (22%)

Tungviktsmöte i League 1 och Grupp A där vinnaren av den här matchen troligtvis kan titulera sig som vinnare av gruppen. Polen har just nu 7 poäng och toppar gruppen en poäng före Italien. Räkna med att det kommer bli en riktigt intensiv match när femte omgången ska spelas. Folkesson tror på en jämn tillställning.

Italien störs av sjukdom och skador

"Italien är givetvis favoriter här men jag tycker Polen gjort det väldigt bra på slutet och i hela Nations League. 22% som vi får på X här är inte alls dumt sett till förutsättningarna. Det är en poäng som vore guld för Polen inför avslutningen och det här bör göra att vi får se ett taggat lag. Italien saknar även en del spelare här med skador och sjukdomar - Chiellini, Immobile (tveksam till start) och Chiesa (tveksam till start) bland annat men även tränare Mancini har testat positivt för corona".

Mancini Italien Förbundskapten Fotbolls-EM 2021

Mancini kanske måste följa matchen isolerad

🏡 Andelsspel på Stryktipset

Vill man sitta med en andel till helgens Stryktips rekommenderar vi att spana in våra spelläggares rader.

Köpa andel Bettingstugan Stryktipset

Fler spelnyheter & kampanjer

Riskfritt spel till Italien - England!

EM 2021 9 juli 2021

SÖNDAG: EM ska avgöras i en rafflande final på söndag! Då bjuder LeoVegas oss på ett riskfritt spel till matchen. Spela på matchen och få pengarna tillbaka vid förlust. Läs mer

Bästa elvan i EM? - här är drömlaget i Fotbolls-EM 2021!

EM 2021 9 juli 2021

Fotbolls-EM 2021 närmar sig sitt slut även om det häftigaste återstår - finalen. Många spelare har gjort sina livs matcher medan andra varit en besvikelse. Här tar Weimer ut sitt ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.27)

Allsvenskan 9 juli 2021

Stryktipset vecka 27 innehåller en hel del norska matcher på kupongen. Men även svenska så som matchen mellan AIK och Varberg på Friends. Denna helg får vi även jackpot med ca 6 ... Läs mer

SUPERBOOST - Båda lagen gör mål i England v Danmark!

Förhöjda odds EM 2021 6 juli 2021

ONSDAG: Det har blivit dags för semifinal 2 mellan England och Danmark. En match vi bara kan njuta av nu när Sverige är ute. Och njuta gör man extra mycket med en superboost från ... Läs mer

Hajper boostar oddsen - Italien Spanien 4.5 x pengarna!

Förhöjda odds EM 2021 6 juli 2021

TISDAG: Italien möter Spanien i en direkt avgörande match och Spanien boostas av Hajper! Tror man på spansk seger bör man spana in denna fina kampanj till 4.5 x pengarna. Spanien ... Läs mer