• Hem
 • Nyheter
 • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.46)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.46)

EM-kval 17 november 2023

Stryktipset kommer denna vecka med en kupong med matcher från EM-kval, League one och League two. Även om det inte är jackpot är det en otroligt svår omgång vilket kommer betyda att det finns möjligheter till fina pengar. Men då krävs en bra spik och en bra skräll! Här kommer de serverade från våra experter Anders Limpar, Jonas Weimer & Bosse Petersson.

⚽️ STRYKTIPSET LÖRDAG 18 NOVEMBER

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller matcher från EM-kvalet, League one och two. 10 miljoner till en ensam vinnare och där vill vi vara💰

🔨 Kupongens spik Stryktipset 18 November

Bosse Petersson - Nederländerna (80%)

  Petersson om Nederländerna - Irland
  Bosse Petersson

  Bosse Petersson

  Vi har ju kommit fram till samma spik Anders och jag. Nederländerna känns som de kommer ta den där platsen redan här. Ronald Koeman vill vinna den här matchen och säkra allt. Irland är redan borta. Normalt sett är man svårspelade men i det här läget slår motivation klass dessutom. Gapko, Van Dijk och killarna är professionella och kommer inte slarva bort chansen att avgöra hemma. Den här känns given enligt mig och det finns svåra matcher längre ner på kupongen man kan spara tecken till.

  Limpar -  Nederländerna (80%)

  Limpar om Nederländerna - Irland
  Anders Limpar

  Anders Limpar

  Precis som Bosse säger. Vid vinst är man klara. Även om de har lite skador ska det inte spela någon roll. Irland har bara tagit poäng mot Gibraltar. Tror vi kommer få se en kokande arena som suktar efter ett nytt EM. De bränner inte denna matchboll utan gör Frankrike sällskap till EM. Spik!

  Weimer - Forest Green (43%)

  Weimer om
  Jonas Weimer

  Jonas Weimer

  Forest har haft en riktigt usel säsongsinledning och höst här. Nu är man dock lite på gång. Två av de senaste tre hemmamatcherna har inneburit seger. Man fick också en fin cupseger mot Scarborough i veckan. Fankaty Dabo och Troy Deeney spelar laget och det anfallet är inte många som kan mäta sig med i League two. Jag har kollat lite xg och trots tabelläget har forest green bättre stats än vad Grimsby har. Grimsby spelade 1-1 mot lilla nations league laget slough I cupen borta. Det är ju som att IK Viljan skulle spela oavgjort mot Öster. Och vet ni när Grimsby senast vann en ligamatch på bortaplan? I april! 1X räcker men jag spikar här för att spara tecken.

  Raden v46 stryktipset tips

  Stryktipset vecka 46- experternas rader

  💥 Kupongens skräll Stryktipset 18 November

  Bosse Petersson -Shrewsbury (16%)

  Petersson om Blackpool - Shrewsbury
  Bosse Petersson

  Bosse Petersson

  Jag är nere i League one och League two. vilka kan skrälla? Jo - Shrewsbury! De vann senast viket höjer moralen. Någonstans såg jag också att Blackpool inte vunnit på 13 försök mot Shrewsbury. De har en mental fördel och kliver in med detta i ryggen. Med medias hjälp och med det här som historik tror jag gör att man har en god chans att få med sig något från den här matchen.

  Här hittar ni mina andelar

  Limpar - Turkiet X (21%)

  Limpar om Tyskland - Turkiet
  Anders Limpar

  Anders Limpar

  Tyskarna är ju starka men det här är en landskamp som är en vänskapsmatch. Och då vet ju alla hur det är, man kan byta tio man i andra halvlek eller testa olika grejer. Så det kan gå lite hur som helst i sånna här matcher. Så då gillar jag att ha med fler tecken här! Turkiet står i 13%, även X till 21% är fint och det blir nog det jag väljer här.

  Här hittar ni mina andelar

  Weimer - Lincoln (30%) 

  Weimer om Stevenege - Lincoln
  Jonas Weimer

  Jonas Weimer

  Stevenege är motsvarigheten till Ipswich här i ettan. Man kom tvåa i League two förra säsongen. Tagit med sig den formen in i league one. Lincoln är dock inget dussingäng som man bara ska köra över här. Stevenage har även bara "bara" vunnit 3 av 8 hemmamatcher, man är lite bättre borta konstigt nog. Lincoln kan knipa minst en pinne här, det vore bra för kupongen.

  Här hittar ni mina andelar