Stryktipset Lördag 21 november » Spikar & Skrällar | Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.47)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.47)

Premier League 20 november 2020

Veckans Spikar och skrällar är här! Vi har en återkomst för Premier League och hela 10 miljoner i jackpot! Flera kluriga matcher så ska man åt pengarna gäller det att ha koll. Det har våra experter Folkesson och Limpar i vanlig ordning. Ta del av deras förslag till veckans bästa spikar och skrällar här.

⚽️ Stryktipset

Svenska Spel kommer med en ny spännande rad och har plockat ut Premier League och Championship till Stryktipset på lördag. Dessutom serveras vi 10 (!) miljoner i jackpot. Våra experter har tagit ut spikar och skrällar som gör kupongen komplett!

🔨 Kupongens spik

Limpar - Swansea (75%)

Sexan Swansea tar sig an 19nde placerade Rotherham när Championship är tillbaka efter landslagsuppehållet. Kan det bara gå åt ett håll? Ja om vi ska tro vår fotbollsexpert Anders Limpar.

"Jag gillar det jag sett av Swansea. Man spelar fin fotboll och kommer säkerligen vara med i toppen hela vägen. Att man nu fått igång Ayew är viktigt med, han kommer ställa till med oreda. Rotherham är ett kämpande lag men de kommer få slåss i botten hela säsongen. Här ska de inte rå på hemmastarka Swansea".

Stryktipset Swansea Rotherham

Ayew i kamp mot Noriwch Tim Krul

Folkesson - Bristol City (61%)

Bristol City hittar vi på femteplats i Championship. Nu väntar jumbon Derby som alltså fått se sig passerade av Sheffield Wednesday till och med. Folkesson spikar hemmalaget.

"Trots att man hade en formsvacka så har man fått starkt. Två raka bortasegrar för Bristol som jag gillar. Derby har inte imponerat på mig och man har inget anfallsspel att tala om. 61% på Bristol om det håller sig där är en bra spik".

Stryktipset Bristol City Derby

Folkesson tror på Jack Hunt och de övriga i Bristol City

💣 Kupongens skräll

Limpar -  X i Manchester United - WBA (13%)

Manchester United tar emot West Bromwich på Old Trafford på lördag. Ett storlag mot en nykomling och det märks på sträckningen här. Limpan ser värdet på X

"Det är självklart att United ska gå in som favoriter här. Men jag kan se WBA skrälla lite i denna match. Och när svenska folket streckar upp mot 80% på United tycker jag det är ett givet tecken att ta med X eller till och med 2an. Det är jackpot och då ska man hitta de tecknen som ger pengar - jag tror jag funnit det här".

Manchester United Stryktipset WBA

Solskjaer och Lindelöf får det tufft i helgen

Folkesson - Cardiff (22%)

Ett lag som har haft ett tyngre 2020/21 är Cardiff. Laget som länge var med i racet om Premier League är i år på den undra halvan och har inte fått spelet att stämma. Senaste blev det förlust hemma mot Bristol. Nu ska man resa till Millwall och då har Folkesson skrällen åt oss.

"Jag tycker det här är en intressant match att gå på Cardiff. Millwall streckas alldeles för högt här sett till formen och slagkraft i laget. Millwall har inte gjort mål på tre matcher i rad och nu möter man ett, i mina ögon, bättre Cardiff som nu fått lite vila att finslipa spelet. Jag tycker ändå man ser bättre ut på slutet. Cardiff är min skräll denna vecka".

Cardiff Stryktipset Millwall

Kan Cardiff vakna i helgen?

🏡 Andelsspel på Stryktipset

Vill man sitta med en andel till helgens Stryktips rekommenderar vi att spana in våra spelläggares rader. Vi har god form och tillsammans går vi för jackpoten!

Spana gärna in Stugans jackpottjakt här - 50 andelar 229:-/st

Köpa andel Bettingstugan Stryktipset
Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Så går det för Sverige i Fotbolls-EM 2021 - Enligt spelbolagen

EM 2021 11 maj 2021

Sverige är klara för Fotbolls-EM 2021 och har hamnat i Grupp E. Det kommer bli minst tre heta matcher för Sverige i detta Europamästerskap men förhoppningar och drömmar om fler ... Läs mer

Spela gratis på Eurovision Song Contest 2021

KAMPANJ TILL OCH MED LÖRDAG 22 MAJ: Spela på Eurovision Song Contest 2021 med Casumo och få 100 kronor tillbaka om spelet missas! Kampanjen sträcker sig fram till finalen av ... Läs mer

Eurovision Song Contest 2021 - odds på alla bidrag!

Det har äntligen blivit dags för Eurovision Song Contest 2021! Det är nästan två år sedan vi senast såg en final i Eurovision som knyter samman hela Europa under några spännande ... Läs mer

Fotbolls-EM 2021 - Alla grupper och odds inför EM!

EM 2021 10 maj 2021

Fotbolls-EM 2021 är på allas läppar och något som det spekuleras vilt kring är vilka som överlever det heta gruppspelet. Sex grupper ska skicka vidare totalt 16 lag men det är ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.18)

Premier League 7 maj 2021

Det är återigen dags för Stryktipset och denna omgång ser otroligt roligt ut med toppmöten i många olika ligor och titlar som kan delas ut. Till kupongen behövs naturligtvis en ... Läs mer