• Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.47)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.47)

Premier League 24 november 2023

Ny helg och nytt Stryktips denna helg med Premier League i fokus igen efter landslagsuppehållet. Återigen får vi fina spikar och skrällar från våra experter som sannolikt ger en riktigt hög vinst om de går in. Läs det och spana även in hela raden här.

⚽️ STRYKTIPSET LÖRDAG 25 NOVEMBER

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller matcher från Premier League och Championship

🔨 Kupongens spik Stryktipset 25 November

Bosse Petersson - Southampton (69%)

    Petersson om Huddersfield - Southampton
    Bosse Petersson

    Bosse Petersson

    Jag låg vaken länge och funderade över min bästa spik denna vecka. Men sen klarnade det. Självklart vinner Southampton den här matchen.
    Man åker ur som Premier League lag och det tar lite tid att komma igång. Men nu är maskinen igång på alla cylindrar. Huddersfield är inget lag som skrämmer något lag i den här serien. Man har en dålig form. Southampton är ett bättre lag och all statistik talar för seger. Förutom detaljen att det är bortaplan vilket kan vara vanskligt i Championship. Jag går ändå på denna spik.

    Limpar -  Preston (55%)

    Limpar om Preston - Cardiff
    Anders Limpar

    Anders Limpar

    Preston känns bra hemma mot Cardiff. Man är väldigt bra hemma. Man har två raka vinster och Cariff har två raka utan vinst. Cardiff är inget bra bortalag. Det är ett klart bättre lag i Preston och jag tycker denna spik känns fin.

    Weimer -  Chelsea (31%)

    Weimer om Newcastle - Chelsea
    Jonas Weimer

    Jonas Weimer

    Chelsea är på uppgång, färre och färre skador i truppen och man har börjat få in nyförvärven nu som såg trögare ut i början. Newcastle rejält skadedrabbade fortfarande. Brassar som varit iväg i Sydamerika och spelade natten till onsdag. Dessutom en Isak i osäker form efter skadan. Man har heller inte Wilson tillgänglig. Lägg till viktig Champions League i veckan som kommer. Enda oron är väl just att Newcastle är bra hemma.

    Chelsea tror jag bara kommer köra nu. De har ingen cup att tänka på, de ligger långt ner i tabellen. Det är bara att gasa för tre pinnar. Normalt sett kanske man kan tänka ett defensivt Chelsea här som går för en pinne. Men det tror jag inte. Jag tror man ser en skadeskjuten kråka och bara slaktar.

    Stryktipet v47 2023

    Stryktipset vecka 47- experternas rader

    💥 Kupongens skräll Stryktipset 25 November

    Bosse Petersson - Brentford X (21%)

    Petersson om Blackpool - Shrewsbury
    Bosse Petersson

    Bosse Petersson

    Jag gillar Arsenal. Det har jag gjort länge och det vore fantastiskt om de kan utmana om guldet i år. Men den här matchen tycker jag luktar lite skrällvarning. Jag ville hela denna men tecknen räckte inte så jag hoppas vi kan glida in med ett kryss här. Man har haft en hel del spelare på EM-kval och i Sydamerika och Brentford är verkligen inte ett lag man bara städar av på bortaplan.

    Här hittar ni mina andelar

    Limpar - Burnley (19%)

    Limpar om Burnley - West Ham
    Anders Limpar

    Anders Limpar

    Jag har feeling för Burnley även om formen är otroligt dålig. Det är en rejäl skräll det här men jag tror på den. 1X för att ju mer man förlorar desto närmare en vinst är man. Någon gång studsar det rätt, motståndarna får rött eller formen bara får en liten uppgång. Mot just West Ham efter en vila skulle kunna vara en sån match.

    Här hittar ni mina andelar

    Weimer - Coventry (21%) 

    Weimer om Millwall - Coventry
    Jonas Weimer

    Jonas Weimer

    Coventry har ju en tung säsong i år. Tappet av anfallarna och framförallt Gyökeres har man inte kunnat lösa. Men i grunden är Coventry ett bra lag. Men Svenska folket kommer strecka Millwall högt. Millwall som också är en besvikelse

    Coventry har tryckt på reset. Serien är omstartad och jag tror vi kommer få se ett annat Coventry nu under vintern.

    Här hittar ni mina andelar