Stryktipset Lördag 5 december » Spikar & Skrällar | Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.49)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.49)

Premier League 4 december 2020

Stryktipset denna helg bjuder oss på en rad fina matcher! En rolig kupong med en del svåra matcher att lösa. Nyckeln blir att hitta rätt spikar och skrällar - och det är det som Limpar och Folkesson fokuserar på att hitta.

⚽️ Stryktipset

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller Premier League och Championship till Stryktipset på lördag. Våra experter har tagit ut spikar och skrällar som gör kupongen komplett!

🔨 Kupongens spik

Limpar - Man City (89%)

City tar emot Fulham hemma på Ethiad Stadium och det är också första Premier Leaguematchen ut. City som inlett säsongen knackigt men har nu en fin möjlighet att börja resan uppåt. Fulham slåss i botten och där tror Limpar att man kommer få kämpa hela säsongen:

Lång eftermiddag att vänta

"Det kommer bli en lång eftermiddag för Fulham i Machester! Även om inte City är som gamla City så ser jag ingen möjlighet till poäng för Fulham. En överkörning väntar!"

Folkesson - Noriwch (63%)

Norwich ligger etta i Championship och får nu besök av Sheffield Wednesday. Ett Wednesday som ligger näst sist men som har kämpat sig ifatt de minuspoäng man startade med. Folkesson tror denna uppgift blir för svår för bortalaget och spikar istället Norwich:

Läge att spara tecken

"Är väl inte så självklar egentligen då man kommer med en liten formkurva nedåt.Jag väljer dock att gambla lite. Jag spar tecken till andra matcher!"

Veckan spik v49

💣 Kupongens skräll

Limpar -  Blackburn (21%)

I match 4 hittar vi den första Championshipmatchen. Den mellan Brentford och Blackburn. Blackburn är underdogs men det hindrar inte Limpar från att slänga dit tvåan.

Helgarderar men jag varnar för Blackburn

"Två lag som har fin form! Men tittar man på Championship så är det så otroligt jämt. Jag kommer helgardera den här matchen. Blackburn kan mycket väl skrälla här och vi får en ganska fin % på Blackburn ändå. Så stor skillnad är det inte".

Folkesson - Rotherham (26%)

Coventry mot Rotherham ska avsluta detta Stryktips och det är en match som Folkesson tycker kan vara läge att hitta skrälltecknet i. Båda lagen ligger i botten och vinnaren här kan få lite andrum ner till nedflyttningsstrecket.

26% är för lågt!

"Nykomlingsmöte här som jag helgarderar. Men det skiljer bara en poäng och Rotherham kan mycket väl göra något här. Ett jämnare möte än att Rotherham ska stå i 26% tycker jag".

Veckan skrall v49

📺 Se veckans Uppsnack Stryktipset

🏡 Andelsspel på Stryktipset

Vill man sitta med en andel till helgens Stryktips rekommenderar vi att spana in våra spelläggares rader. Vi har god form och tillsammans går vi för 13 rätt!

Spana gärna in Stugans jackpottjakt här - 30 andelar 115:-/st

Köpa andel Bettingstugan Stryktipset

🏡 Andelsspel på Stryktipset

Köpa andel Bettingstugan Stryktipset
Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.2)

Premier League 14 januari 2021

Det är dags för ny omgång av Stryktipset. Ett Stryktips som är vad bänkpress är för gymträning. Det som alla pratar om och det som alla vill bli bra på! Några som är just det är ... Läs mer

Veckans dubbel med Weimer och Bobby

Fotboll 14 januari 2021

Våra experter kommer med ett nytt spel till fredagskvällen! Följande dubbel ger fina 2.82 i odds! Dessutom: rygga spelet och få en bonus! Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.1)

FA Cup 7 januari 2021

År 2021 inleds på riktigt på lördag då Stryktipset har sin första omgång detta år! Vi får även en sprakande start på spelåret då inte mindre än 13 FA-cupmatcher ska analyseras. ... Läs mer

Jonas Weimer blev ensam vinnare på Europatipset - Vann 3,1 miljoner

Fotboll 30 december 2020

På tisdagskvällen prickade Bettingstugans expert Jonas Weimer in 13 rätt på Europatipset. Inte nog med det. Han var också ensam i Sverige med den bedriften och totalt landade ... Läs mer

Gratisspel till Newcastle vs Liverpool

Premier League 29 december 2020

Newcastle vs Liverpool på onsdagskvällen. Är du inte sedan tidigare kund hos Betfair Spelbörs får du ett riskfritt spel på 100 kronor till denna match. Lägg ett spel på 100 kronor ... Läs mer