• Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.49)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.49)

Premier League 4 december 2020

Stryktipset denna helg bjuder oss på en rad fina matcher! En rolig kupong med en del svåra matcher att lösa. Nyckeln blir att hitta rätt spikar och skrällar - och det är det som Limpar och Folkesson fokuserar på att hitta.

⚽️ Stryktipset

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller Premier League och Championship till Stryktipset på lördag. Våra experter har tagit ut spikar och skrällar som gör kupongen komplett!

🔨 Kupongens spik

Limpar - Man City (89%)

City tar emot Fulham hemma på Ethiad Stadium och det är också första Premier Leaguematchen ut. City som inlett säsongen knackigt men har nu en fin möjlighet att börja resan uppåt. Fulham slåss i botten och där tror Limpar att man kommer få kämpa hela säsongen:

Lång eftermiddag att vänta

"Det kommer bli en lång eftermiddag för Fulham i Machester! Även om inte City är som gamla City så ser jag ingen möjlighet till poäng för Fulham. En överkörning väntar!"

Folkesson - Noriwch (63%)

Norwich ligger etta i Championship och får nu besök av Sheffield Wednesday. Ett Wednesday som ligger näst sist men som har kämpat sig ifatt de minuspoäng man startade med. Folkesson tror denna uppgift blir för svår för bortalaget och spikar istället Norwich:

Läge att spara tecken

"Är väl inte så självklar egentligen då man kommer med en liten formkurva nedåt.Jag väljer dock att gambla lite. Jag spar tecken till andra matcher!"

Veckan spik v49

💣 Kupongens skräll

Limpar -  Blackburn (21%)

I match 4 hittar vi den första Championshipmatchen. Den mellan Brentford och Blackburn. Blackburn är underdogs men det hindrar inte Limpar från att slänga dit tvåan.

Helgarderar men jag varnar för Blackburn

"Två lag som har fin form! Men tittar man på Championship så är det så otroligt jämt. Jag kommer helgardera den här matchen. Blackburn kan mycket väl skrälla här och vi får en ganska fin % på Blackburn ändå. Så stor skillnad är det inte".

Folkesson - Rotherham (26%)

Coventry mot Rotherham ska avsluta detta Stryktips och det är en match som Folkesson tycker kan vara läge att hitta skrälltecknet i. Båda lagen ligger i botten och vinnaren här kan få lite andrum ner till nedflyttningsstrecket.

26% är för lågt!

"Nykomlingsmöte här som jag helgarderar. Men det skiljer bara en poäng och Rotherham kan mycket väl göra något här. Ett jämnare möte än att Rotherham ska stå i 26% tycker jag".

Veckan skrall v49

📺 Se veckans Uppsnack Stryktipset

🏡 Andelsspel på Stryktipset

Vill man sitta med en andel till helgens Stryktips rekommenderar vi att spana in våra spelläggares rader. Vi har god form och tillsammans går vi för 13 rätt!

Spana gärna in Stugans jackpottjakt här - 30 andelar 115:-/st

Köpa andel Bettingstugan Stryktipset

🏡 Andelsspel på Stryktipset

Köpa andel Bettingstugan Stryktipset