• Hem
 • Nyheter
 • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.49)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.49)

Fotbolls VM 2022 9 december 2022

Stryktipset börjar närma sig sitt klimax som sker i mellandagarna där Premier League har sin höjdpunkt. Men visst är det roligt när VM drar in på kupongen med kvartsfinaler och snart medaljmatcher! Nu väntar en spännande kupong med troligtvis ganska hög utdelning. Häng med på Limpars och Weimers spelförslag med sina spikar och skrällar.

⚽️ Stryktipset Lördag 10 December

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller matcher från kvartsfinaler i VM, matcher från League one och Championship. 

🔨 Kupongens spik Stryktipset 10 December

Limpar - Sheff Utd (79%)

Sheffield utd tar emot jumbon Huddersfield på Bramall Lane. Har vilan gjort Huddersfield gott eller fördjupas krisen med en ny förlust? Limpar har svaret.

  Limpar om Sheff Utd - Huddersfield
  Anders Limpar

  Anders Limpar

  Sheffield United är riktigt bra hemma på Bramall lane och kommer med bra form. Man spelade i Premier League för inte så länge sedan och klassen finns där absolut. Jag tycker man stundtals sett väldigt starka ut men behöver bli jämnare. Nu mäter man ju ett av de sämsta lagen borta och jumbon i tabellen. Då sparar jag två tecken för jag ser inte att denna kan sluta annorlunda än 2-0 eller 3-1 eller liknande.

  Weimer - Portugal (56%)

  Portugal är återigen framme vid kvartsfinal och nu ställs man mot Marocko. En tuff fysisk match som väntar men Weimer tror sig ha hittat sin favorit.

  Weimer om Marocko - Portugal
  Jonas Weimer

  Jonas Weimer

  Jag hade tänkt spika Portsmouth men nu blev den lottad. Då tar jag ändå rygg på Sanel och hans spik på Portugal. Jag tycker man såg riktigt bra ut mot Schweiz och om det är något lag som ska kunna lösa upp detta Marocko då är det nog Brasilien och Portugal. Här finns möjligheten att ta sig förbi sin motståndare och då kommer ytorna.

  Man har också spelat tätt och hade en hård match mot Spanien. Kan man ladda om, kan man fokusera lika hårt igen och har man lika tur med ramträffarna? Tveksamt! Jag spikar Portugal.

  💥 Kupongens skräll Stryktipset 10 December

  Limpar - Marocko X (27%)

  Limpar går emot sin kollega här och varnar för att den här matchen inte blir tre enkla poäng utan den här kan gå till straffar igen.

  Limpar om Marocko - Portugal
  Anders Limpar

  Anders Limpar

  Jag tror ju det här kan bli obehagligt för Portugal och jag ser hur den här matchen kan gå 90+30 minuter alltså. Marocko är svåra att ta sig igenom och kan mycket väl få in en boll själva med Ziyech och Ambrabat. Jag tror på X till fin procent här!

  Här hittar ni mina andelar

  Weimer - England (30%)

  Kvartsfinal mellan två giganter inom fotbollen - England och Frankrike. Hur ska denna match egentligen sluta? Weimer tror på hemmalaget.

  Weimer om England - Frankrike
  Jonas Weimer

  Jonas Weimer

  Jag tycker väl ändå värdet i den här matchen kommer luta åt 1X. Krysset ligger närmast till hands och har man inte en helgardering kvar så tycker jag nog 1X känns logiskt på något sätt. England har en trupp som fått rutin av detta från EM-finalen 2021. Många spelare gör just nu riktigt bra insatser och på bänken sitter det hög kvalité. Jag tror just bredden kan bli avgörande här där man får byta fem spelare under matchen. Frankrikes startelva är väl snäppet bättre än Englands men sett över 90 minuter tror jag mer på England.

  En rysare såklart men även procenten ger 1X som bäst värde.

  Här hittar ni mina andelar

  Harry Maguire England Fotbolls-EM 2021 Grupp D

  Kan Maguire stoppa Mbappe?

  Lottad match

  Vi har även fått en lottad match i match 9 Accrington Stanley - Portsmouth

  Weimer om lottade matcher
  Jonas Weimer

  Jonas Weimer

  Vid lottade matcher är det svårt att få ut något värde. Oftast hamnar tecknen exakt så som de ska vara. Det är gambling om man inte kör helgardering och er att snurra rött eller svart på roulette. Det är inte riktigt min typ av spel, så jag helar helst sånna matcher.