Stryktipset Lördag 6 februari » Spikar & Skrällar | Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.5)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.5)

Fotboll 5 februari 2021

Det är återigen dags för Stryktipset! Svenska Spels hyllade poolspel som varje helg lockar tusentals spelare. Denna helg är det 13 miljoner i jackpot och då kan vi räkna med en hög omsättning på veckans kupong. Det allra viktigaste när man lägger sin rad är att få fram en riktigt bra spik. Men utdelningen är även beroende av att man kan hitta skrällarna på kupongen. Det är där våra experter Limpar och Folkesson kommer in i bilden. Läs deras spelförslag här.

⚽️ Stryktipset lördag 30 januari

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller fyra matcher från Premier League och nio matcher från Championship. Räkna med en hög omsättning på denna Stryktipsrad eftersom vi har 13 miljoner i jackpot igen!

🔨 Kupongens spik

Limpar - Bristol City (53%)

Bristol City, placerade på en niondeplats i Championsship, tar emot Cardiff som ligger på en sextondeplats. Om Bristol City mest blandar och ger så kan man säga att Cardiff bara ger  poäng till andra lag. Formen är riktigt illa och det är nu åtta matcher sedan man senast tog tre poäng. Kan det väna mot Bristol? Det tror inte Limpar.

Limpar om Bristol City v Cardiff
Redaktionen

Anders Limpar

Bristol City har en sjätteplats i sikte, man är starka hemma trots dålig form. Cardiff däremot går riktigt illa. Jag tycker det här är en skön spik sett till procenten.

Skön spik till procenten

Folkesson - Bournemouth (71%)

Tåget går nu i Championship och ett av de lagen som förflyttat sig länge och längre bak i vagnarna är Bournemouth. Laget som gick så bra ett tag har nu noll (!) poäng på de senaste fyra matcherna. En uppryckning behövs och det tror Folkesson händer när Bournemouth kommer på besök.

Folkesson om Bournemouth v Birmingham
Redaktionen

Mattias Folkesson

Ny tränare i Bournemouth som faktiskt har en bra trupp att jobba med. Spelarna är lättade och jag tror man får en liten boost av detta och ambitionen är att ta en direktplats. Birmingham är inte bra nog för att ta poäng här.

Ny tränare ger boost till en stark trupp
Veckan spik v5

💣 Kupongens skräll

Limpar - X i United mot Everton (20%)

Manchester United tar sig an Everton och det är två lag som kommer med fin känsla. United har sikta på titeln och Everton på Europaspelet. Limpan hittar sin skräll här:

Limpar om Manchester United v Everton
Redaktionen

Anders Limpar

United fick till ett styrkebesked senast med 9-0. Everton kan dock sitta lugnt i båten, man är riktigt bra borta. Faktiskt bättre än hemma. Vi, jag säger vi för Everton är laget i mitt hjärta, har både Richarlison och Calvert Lewin i form. Jag tror den här matchen kan gå lite hur som helst så jag kommer helgarderar den. Dock tycker jag X är det mest lockande här till fina 20%!. Ett måste på kupongen.

X är ett måste på veckans kupong

💣 Folkesson - Sheffield Wednesday (21%)

Millwall fortsätter kryssa sig fram i Championship. Senast kom det tredje raka krysset när man spelade 0-0 mot Norwich hemma. Samtidigt tog Sheffield Wednesday sin andra raka seger när Bournemouth slogs tillbaka med 2-1. En riktigt fin skalp som Folkesson tror man kan bygga vidare på här i match 11:

Folkesson om Millwall v Sheffield Wednesday
Redaktionen

Mattias Folkesson

Jag har helgarderat den här matchen eftersom Sheffield gått riktigt bra på slutet. Jag tror mycket väl man kan lösa en seger här men det här är en match som kan gå lite hur som helst. 21% vill jag ha med.

21% vill jag ha med på Sheffield Wednesday
Veckan skrall v5

📺 Se veckans Uppsnack Stryktipset

🏡 Andelsspel på Stryktipset

Behöver du en andel till helgens Stryktips? Då har du kommer helt rätt. Vi har andelar i alla storlekar från våra duktiga spelläggare. De har grottat ner sig rejält i Stryktipset denna helg för att sätta 13 rätt tillsammans.

Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.8)

Premier League 26 februari 2021

13 miljoner i jackpot denna vecka på Stryktipset! Det firar vi in med att slå på stort. Vi har Uppsnack Stryktipset, analyser på hemsidan samt förstås dagens Spikar och skrällar. ... Läs mer

Melodifestivalen 2021 deltävling 4 - han vinner!

Melodifestivalen 23 februari 2021

Det är dags för den sista deltävlingen i Melodifestivalen 2021 - deltävling 4. Tävlingen avgörs i Annexet i Stockholm och denna vecka är det en solklar favorit till att gå direkt ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.7)

Premier League 18 februari 2021

Ny lördag och nytt Stryktips på gång! Denna lördag är det tre matcher från Premier League och nio från Championship som ska analyseras. Våra experter har gjort jobbet och nu kan ... Läs mer

Bet365 startar med insättningar via Swish

17 februari 2021

Bet365 kommer med en ny uppdatering där det nu är möjligt att använda Swish som inbetalningsmetod. Detta gör insättningarna trygga, säkra och framförallt blixtsnabba! Ta del av ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.6)

Premier League 12 februari 2021

Veckans Stryktips är här igen med en spännande rad att analysera! När det kommer till Stryktipset är det alltid hög omsättning så räkna med att det kan komma att bli en riktigt ... Läs mer