• Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.5)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.5)

Premier League 4 februari 2022

Stryktipset kommer med en spännande och sprängdfylld kupong av Premier League, FA-cupen, Championship och League One. Ta del av våra experter Anders Limpar och Jonas Weimers råd och tips till de bästa spikarna och skrällarna på kupongen.

⚽️ Stryktipset lördag 5 Februari

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller fina matcher från Championship och League One.

🔨 Kupongens spik Stryktipset

Limpar - Everton (45%)

    Limpar om Everton - Brentford på Stryktipset
    Anders Limpar

    Anders Limpar

    Det är många kluriga matcher men min solklar spik, kanske lite efter hjärtat med, är Everton. Ny tränare i Frank Lampard och alla måste höja sig direkt här! Brentford går riktigt tungt i ligan och jag tror ändå nyckeln blir hemmaplan i den här matchen. Brentford kan inte helt slappna av i ligan och behöver nog fokusera även om man säkert ställer ett okej lag på banan. Richarlison och Yerry Mina vilades från landslag och kommer säkert med ny energi här.

    Weimer - Stoke (54%)

    FA-cupmatch mellan Championship laget Stoke mot League One laget Wigan. Weimer tror på hemmalaget som ändå visat upp tveksam form.

    Weimer om Stoke - Wigan på Stryktipset
    Jonas Weimer

    Jonas Weimer

    Wigan är visserligen bra, och allt kan hända i cupen. Men, nu har man fått ett riktigt bakslag inför matchen mot Stoke. Lagets notoriska målskytt Will Keane som gjort 14 mål och 4 assister är borta till den här matchen. Min känsla här är att svenska folket kommer bli skrämda av Wigans fina form och Stokes något sämre och inte strecka upp Stoke så högt. 1p senaste 3 Championship matcherna. Men då ska man ju komma ihåg att Stoke pressade Fulham till 2-3. Man förlorade en tight match mot Coventry borta och tog poäng senast mot Huddersfield borta. Och innan det besegrade man ju succélaget Hull med 2-0 borta. Stoke är ett bättre lag och kan kanske fokusera mer på cupen när ligan ser ut att hamna i ingenmansland.

    Stryktipset v5 5februari rader

    Våra experters rader inför lördag

    💥 Kupongens skräll Stryktipset

    Limpar - Wigan (18%)

    Wigan går som tåget i League One och Limpan tror att det spiller över på FA Cupen och att vi får se en fin skräll i denna match. Rakt emot Weimer med andra ord.

    Limpar om Stoke - Wigan på Stryktipset
    Anders Limpar

    Anders Limpar

    0-1-4 på Stoke senaste fem matcherna och hemma är man inte så starka. Även om Wigan är i en div under så är formen väldigt viktig. 22% i en cupmatch när Wigan går så starkt tycker jag är riktigt bra. Jag kör gubbgarderingen och tror på en skräll. Wigan är bra och spelar även bra borta. Blir obehagligt möte för Stoke tror jag.

    Weimer - Preston (25%)

    Weimer hittar sin spik i Championship och matchen mellan nykomlingen Hull och Preston.

    Weimer om Hull - Preston på Stryktipset
    Jonas Weimer

    Jonas Weimer

    Det här tror jag är en bomb på kupongen. Svårslagna tighta Preston, som bara torskat en match på de sex, får inget förtroende av svenska folket här när man möter Hull som har tre raka segrar. Klart man kan säga att Hull ska vara knappa favoriter men 51% köper jag inte. Man har visserligen tre raka vinster men spelet har inte övertygat på mig. Man har haft mycket flyt i dessa matcher och stundtals varit rejält. Någon gång måste det här flytet ta slut alltså. Jag spikar Preston som jag tycker sett klart bättre ut. Även skademässigt där man har fördel av att ha större truppen tillgänglig medan Hull saknar hela fyra backar till denna match.

    Stoke

    Stoke delar våra experter

    📺 Se veckans Uppsnack Stryktipset 5 Februari