• Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.5)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.5)

Premier League 2 februari 2024

Ny vecka och nya möjligheter till att hitta 13 rätt på veckans kupong. Totalt är det 13 miljoner i jackpot så det är värt att läsa på ordentligt denna omgång. Idag serveras spikarna och skrällarna av ingen mindre än Jonas Weimer och Robert Bobby Petersson.

⚽️ STRYKTIPSET LÖRDAG 3 FEBRUARI

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller matcher från Premier League League one och Championship. Dessutom med 13 miljoner i jackpot.

🔨 Kupongens spik Stryktipset 3 Februari

Bobby  - Southampton (73%)

    Skarmavbild 2024 02 02 kl 14 43 37
    Bobby om Rotherham - Southampton
    Robert Pettersson

    Robert Pettersson

    Southampton är heta. Man ligger bra till i tabellen och formen är riktigt bra. Dom är otroligt högt streckade men jag ser det verkligen som ett mindre mirakel om det ska räcka för att slå Rotherham som är ligans sämsta lag.

    Weimer - Aston Villa (60%)

    Skarmavbild 2024 02 02 kl 10 57 06
    Weimer om Sheff Utd - Aston Villa
    Jonas Weimer

    Jonas Weimer

    Aston Villa hade ingen rolig match mot Newcastle men skatorna var också väldigt effektiva. De är ju ett bra lag och kan slå vilka som helst så jag var inte helt överraskad även om Villa på Villa Park ska kunna klara 1X i en sån match.

    Till denna match är jag rätt övertyga om att man kommer studsa tillbaka. Skadeläget i truppen är riktigt bra och Emery har mycket valmöjligheter. Sheffield har släppt in otroligt mycket mål senaste veckorna och det lär fortsätta här. Man saknar Brewster, Baldock, Egan och Basham. Med en ensam McBurnie på topp kommer det inte bli många mål framåt. Spik 2a.

    💥 Kupongens skräll Stryktipset 3 Februari

    Bobby - Stoke (17%)

    Skarmavbild 2024 02 02 kl 14 44 43
    Bobby om Stoke - Leicester
    Robert Pettersson

    Robert Pettersson

    Leicester kommer med dubbla vinster i ryggen, men det har kvar alls sett lika övertygande ut på planen. Ndidis frånvaro märks. Jag väljer att plocka med hela spannet i den här matchen!

    Här hittar ni mina andelar

    Weimer - Sheff Wed (26%) 

    Skarmavbild 2024 02 02 kl 10 12 13
    Weimer om Huddersfield - Sheff Wed
    Jonas Weimer

    Jonas Weimer

    Det här tycker jag är en perfekt match att lämna favoriten Hudderfield helt utan tecken. Det är inget bra lag och dessutom har tränare Darren Moore i Huddersfield en del skade- samt avstäningsbekymmer. Det är ett lag som inte vunnit på sex matcher och jag tycker det känns konstigt att de ska bli överstreckade här dessutom.

    Sheff Wed är visserligen inte heller heta men känslan är att de ska kunna rida vidare på bra matcher och poäng mot både Watford och Coventry senaste veckorna. Jag kör X2 här.

    Här hittar ni mina andelar