Stryktipset Lördag 14 december » Spikar & Skrällar | Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.50)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.50)

Fotboll 13 december 2019

Stryktipset

Svenska Spel har valt ut flera spännande matcher för Stryktipset på lördag och våra experter har tagit ut spikar och skrällar som gör kupongen komplett!

🔨 Kupongens spik

Limpar - Leeds (75%)

Limpan väljer att spika serieettan Leeds i Championship. Leeds som just nu går som tåget. Har sju raka segrar och det är stor chans för en åttonde här enligt Limpan som även tror att Leeds spelar i Premier League nästa säsong.

Bortaformen är under all kritik

Om Leeds är ett utropstecken är Cardiff ett stort frågetecken. Man är jättebra hemma och går jämt me de allra bästa. Borta däremot är formen katastrof och bara en seger på 11 matcher. Något gör man galet och det här är inte rätt match att rätta till det på. Spiken känns stabil!

Leeds Cardiff Stryktipset Spik

Leeds mot ny seger hemma mot Cardiff

Folkesson - Leicester (85%)

Leicester är premier leagues just nu formstarkaste lag och blir streckade till 85% här hemma mot Norwich. Mattias går inte emot svenska folket utan hugger också på Leicester som veckans spik. Man har 8 raka segrar vilket betyder nytt klubbrekord. Brendan Rogers har verkligen fått ihop pusselbitarna och spelet är stundtals bländande.

Osannolik målform för Vardy

Rogers har dock problem för han har fått ändra i sitt spelsystem för att få in vassa Iheanaco. Numera spelar man med en 4-3-1-2 uppställning vilket gör att både Vardy och Iheanaco kan spela. Vardy som för övrigt är i en osannolik målform med 7 mål på de senaste 6 matcherna. Hårt jobbande forward som älskar att gå i djupled - en sån forward man inte kan annat än att älska enligt Mattias. Norwich då? Började som en entusiastisk nykomling brukar börja men har fallit tillbaka. Är i en dålig form nu. Spiketta

Jamie Vardy Leicester Norwich Stryktipset

Jamie utökar målskörden mot Norwich?

💣 Kupongens skräll

Limpar - Millwall (25%)

Derby möter Millwall och det är ett bortalag som kommer med sex matcher utan förlust och efter att ha sett laget live förra veckan väljer Limpan att krita ner tvåan här. Millwall spelade ut Nottingham första halvlek senast. Man hade 1-0 och Limpan var riktigt imponerad av laget. Tappade i andra men det här är ett lag som kan skrälla.

Derby är favoriter men Millwall ska inte underskattas

Derby är bra hemma och är helt klart favoriter. Men det är inte alls osannolikt att Millwall kan få med sig tre poäng heller. Limpan väljer att skriva ner både ettan och tvåan och hoppas således att det inte blir en allt för jämn historia. 

Kenny Pavey är Millwallsupporter och ordnade biljetterna åt Limpan. Kenny som var känd för sitt hårda spel tog med sig lite av Millwall-känslan även till allsvenskan. Något man ändå älskar att se ibland:

Folkesson - Reading (23%)

Reading ställs mot Stoke. Ett Stoke som är väldigt mycket upp eller ner men just nu mest ner där man hamnat under nedflyttningsstreket. Det skiljer fem poäng mellan lagen till Readings fördel. Båda lagen har underpresterat och enligt Mattias har båda egentligen bättre trupp än tabellen visar. 

Mattias testar gaffeln

Det här är ett riktigt bottenmöte. Båda lagen lär vilja jaga tre poäng här för att förbättra sin position i ligan. Det laget som har rätt dag vinner den här! Perfekt match att sätta 1 och 2 på när lagen är i sånt desperat behov av en trea - där en Readingseger skulle ge bra utdelning på raden.

Reading Stoke Championship Stryktipset

Reading räddade X senast - skrällchans här

💰 Andelsspel

Du vet väl att du kan köpa andelar av Limpar, Mattias och fler av våra duktiga spelläggare? Tillsammans med Direkten Ryd har vi flera olika system och storlekar som passar alla.

Klicka här för att gå till Bettingstugans andelssida

/ Det är roligare att vinna tillsammans!

Andelsspel ny bettingstugan
Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Kvällens riskfria spel: 450 kr på Chelsea - Arsenal!

Premier League 21 januari 2020

Veckomatch i Premier League och kvällens höjdpunkt hittar vi i London då Chelsea tar emot Arsenal. Betfair Exchange erbjuder alla nya kunder ett riskfritt spel på matchen. Skapa ... Läs mer

Bettingstugan presenterar Best Bet IV - "The mental strength ladder"

21 januari 2020

Best Bet är tillbaka! Nu med den fjärde upplagan. Tre tävlingar har gett tre mästarlag. Nu är det dags att testa psyket hos de lag som vågar (?) ställa upp! The mental strength ... Läs mer

De vinner Fotbolls-EM 2020 - Enligt oddsen!

EM 2020 20 januari 2020

Vi spanar in vinnaroddsen inför sommarens stora höjdpunkt - Fotbolls-EM 2020! Här får du de bästa oddsen och information om hur du bäst investerar dina pengar för att få ... Läs mer

Allt inför din resa till Fotbolls-EM 2020

EM 2020 19 januari 2020

Biljetterna delas nu ut i rask takt från Uefa och har du varit en av de lyckligt lottade sitter du med en biljett! Här är allt du behöver veta om tider, spelplatser och ... Läs mer

Upphöjda odds till nattens UFC med McGregor och Cerrone!

Förhöjda odds UFC 18 januari 2020

Comeback för McGregor! Denna gång mot Cerrone i en av UFC:s hetaste matcher under 2020. McGregor avstod helt från matcher under 2019 men kommer nu som favorit till galan i Las ... Läs mer