Stryktipset Lördag 12 december » Spikar & Skrällar | Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.50)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.50)

Fotboll 11 december 2020

Dags för helg igen och vad passar inte bättre än en Stryktipskupong med engelska toppmatcher. Våra experter har dissekerat helgens matcher och kommit fram till några fina spikar och skrällar till veckans kupong. Ta del av deras tankar här.

⚽️ Stryktipset

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller tre matcher från Premier League och tio matcher från Championship. Våra experter har tagit ut spikar och skrällar som gör kupongen komplett!

🔨 Kupongens spik

Limpar - Bournemouth (72%)

Tvåan Bournemouth har gjort det bra inledningsvis i Championship. Med framförallt ett riktigt vasst anfall har man gjort näst flest mål av alla lag i serien. Bara Blackburn har gjort mer (31). Nu tar man emot Huddersfield som hittat lite form på slutet.

Huddersfields vinster inte så imponerande 

"Bournemouth står i 72% och det är med all rätt. Även om Huddersfield nu har två raka så är det mot sämre lag (QPR och Sheffield) så det säger inte s mycket. Jag tycker Bournemouth är riktigt bra. Man är med och krigar i toppen och där kommer man vara i år. Huddersfield kommer få det tufft här".

Folkesson - Newcastle (65%)

Trettonde placerade Newcastle har haft problem med sjukdomar i laget men äntligen är det dags för ny match. Nu möter man West Bromwich, näst sist i Premier League med sex poäng. Blir det ny förlust på lördag? Folkesson tror det.

Newcastle kommer mer utvilat

"Newcastle spelade inte förra omgången på grund av Covid-19 och borde komma mer utvilade här. QPR slog dem med 5-1 senast och jag håller Newcastle bra mycket högre. De kommer väl visserligen hamna på den undre halvan men jag tror man håller sig borta från nedflyttningsstriden. Mer rutin och högre klass".

Veckan spik v50

💣 Kupongens skräll

Limpar -  Birmingham (28%)

Birmingham blandar och ger och dessutom stod man för omgångens skräll senast då man även förstörde 13 rätt för Limpar på Europatipset. Nu har man två raka segrar när man ska ta sig an en jätte i Championship - Watford. Limpan tror på en tredje raka vinst.

"Birmingham är lite i form och jag har satt 1X här. Watford är jättebra hemma men katastrof på bortaplan. Mot Birmingham här skulle inte jag bli förvånad om det stod 0-0 långt in i matchen och då kan vad som helst hända. 28% är bra!"

Folkesson - Barnsley (25%)

Sheffield Wednesday kämpade sig upp från jumboplatsen men har sedan dess gått riktigt trögt och nu är man återigen jumbo i denna jämna tabell. Nu får man besök av Barnsley som plockar lite segrar här och där. Folkesson tror på bortalaget.

25% på Barnsley är fint

"Jag har faktiskt helgarderat den här matchen för jag kan se alla tänkbara tecken slå in. Sheffield har inte alls varit bra senaste veckorna och Barnsley är luriga. Jag skulle inte alls bli förvånade om de går och vinner här. Tio raka matcher har de nu utan kryss men man är lite ojämna. 25% är ändå bra sett till att man möter en jumbo i dålig form".

Veckan skrall v50

📺 Se veckans Uppsnack Stryktipset

🏡 Andelsspel på Stryktipset

Vill man sitta med en andel till helgens Stryktips rekommenderar vi att spana in våra spelläggares rader. Vi har god form och tillsammans går vi för 13 rätt!

Spana gärna in Stugans jackpottjakt här - 30 andelar 115:-/st

Köpa andel Bettingstugan Stryktipset
Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.2)

Premier League 14 januari 2021

Det är dags för ny omgång av Stryktipset. Ett Stryktips som är vad bänkpress är för gymträning. Det som alla pratar om och det som alla vill bli bra på! Några som är just det är ... Läs mer

Veckans dubbel med Weimer och Bobby

Fotboll 14 januari 2021

Våra experter kommer med ett nytt spel till fredagskvällen! Följande dubbel ger fina 2.82 i odds! Dessutom: rygga spelet och få en bonus! Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.1)

FA Cup 7 januari 2021

År 2021 inleds på riktigt på lördag då Stryktipset har sin första omgång detta år! Vi får även en sprakande start på spelåret då inte mindre än 13 FA-cupmatcher ska analyseras. ... Läs mer

Jonas Weimer blev ensam vinnare på Europatipset - Vann 3,1 miljoner

Fotboll 30 december 2020

På tisdagskvällen prickade Bettingstugans expert Jonas Weimer in 13 rätt på Europatipset. Inte nog med det. Han var också ensam i Sverige med den bedriften och totalt landade ... Läs mer

Gratisspel till Newcastle vs Liverpool

Premier League 29 december 2020

Newcastle vs Liverpool på onsdagskvällen. Är du inte sedan tidigare kund hos Betfair Spelbörs får du ett riskfritt spel på 100 kronor till denna match. Lägg ett spel på 100 kronor ... Läs mer