Stryktipset Lördag 19 december » Spikar & Skrällar | Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.51)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.51)

Premier League 18 december 2020

Veckorna snurrar på fort nu inför jul och snart är det ledighet för många. Dock inte för den engelska fotbollen som fortsätter ösa på under julen. Här kommer Stryktipset med en ny omgång och det är en omgång som kräver analys och eftertanke. Det jobbet har Limpar och Folkesson gjort!

⚽️ Stryktipset

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller tre matcher från Premier League och tio matcher från Championship. Våra experter har tagit ut spikar och skrällar som gör kupongen komplett!

🔨 Kupongens spik

Limpar - Newcastle (58%)

Newcastle åkte på en tung smäll senast mot Leeds. 5-2 stannade siffrorna på efter en galen avslutning. Det är inget som skrämmer Limpar som spikar The Magpies inför lördagens möte med Fulham. Limpar kommenterar sitt val såhär:

Bruce gav laget en utskällning

- Newcastle åkte på en riktigt stjärnsmäll mot Leeds. Tappade helt konceptet men man ska komma ihåg att fram till 2-3 målet var det ganska jämt. Och, man är ett helt annat lag hemma. Jag tror Bruce skällde ut spelarna rejält efter matchen och jag tror man får ordning på det hemma. Fulham är svaga borta där man inte får med sig något. Spiken känns bra.

Folkesson - Nottingham (57%)

På The Den kommer det utspela sig dramatik på lördag. Vi har två lag som har urusel form som ställs mot varandra i Millwall och Nottingham Forest men som båda vann senast. Vem klarar av att rida på den framgången?

Millwall tar med sig energin till lördag 

- Jag tror på Millwall. Det är i grunden ett bättre lag än Nottingham. Man har haft det tufft men nu vann man äntligen med 2-0 senast mot ett Bristol som är bra. Men det var ett energifyllt Millwall och vinsten i sig borde ge ännu mer till denna match. Nottingham är även dåliga borta vilket gör att 57% känns fint ändå. 

Veckan spik v51

💣 Kupongens skräll

Limpar -  Southampton (27%)

Southampton har på riktigt kommit igång och ligger nu trea i Premier League. Det hade inte många förutspått inför säsongen. Man gör det med stabilt spel och ett bra anfallsspel. Nu väntar kanske svårast möjliga motstånd på lördag då City kommer på besök. Det hindrar inte Limpan från att spela ettan på kupongen.

Jag spelar 1&2 i denna match

Southampton har något stort på gång. Jag såg matchen mot Arsenal och man är mycket bättre. Det röda korret stör nästan deras spel men man visar återigen att man förtjänar sin plats i toppen av ligan. Man har mindre kapital att röra sig med än vad Guardiolas lag har men vi ska komma ihåg att City har tappat fart. Sen har de spelare som kan avgöra matcher och det behövs om man nu ska klättra i tabellen. Jag spelar 1&2 här för jag tror något av lagen vinner.

Folkesson - Fulham (21%)

Det är inte ofta men ibland händer det att våra experter spelar emot varandra. Och det är det läget vi har på match tre på kupongen. Limpar spikade Newcastle medan Folkesson har helt andra tankar i huvudet till denna match.

Fulham har större chans än 21% att vinna mot Newcastle

Jag tror förlusten mot Leeds tog hårt på Newcastle. Jag tycker också att man kan se att Fulham är på gång. Ser ut som ett annat lag nu än i början av säsgonen. Nu har man kryssat två raka med mersmak och något har hänt. Scott Parker är helt enkelt något på gång här och jag tror det är Newcastle som får lida för det. Visserligen helgarderar jag denna match men Fulham har helt klart större chans än 21% att vinna här.

Veckan skrall v51

📺 Se veckans Uppsnack Stryktipset

🏡 Andelsspel på Stryktipset

Köpa andel Bettingstugan Stryktipset
Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.2)

Premier League 14 januari 2021

Det är dags för ny omgång av Stryktipset. Ett Stryktips som är vad bänkpress är för gymträning. Det som alla pratar om och det som alla vill bli bra på! Några som är just det är ... Läs mer

Veckans dubbel med Weimer och Bobby

Fotboll 14 januari 2021

Våra experter kommer med ett nytt spel till fredagskvällen! Följande dubbel ger fina 2.82 i odds! Dessutom: rygga spelet och få en bonus! Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.1)

FA Cup 7 januari 2021

År 2021 inleds på riktigt på lördag då Stryktipset har sin första omgång detta år! Vi får även en sprakande start på spelåret då inte mindre än 13 FA-cupmatcher ska analyseras. ... Läs mer

Jonas Weimer blev ensam vinnare på Europatipset - Vann 3,1 miljoner

Fotboll 30 december 2020

På tisdagskvällen prickade Bettingstugans expert Jonas Weimer in 13 rätt på Europatipset. Inte nog med det. Han var också ensam i Sverige med den bedriften och totalt landade ... Läs mer

Gratisspel till Newcastle vs Liverpool

Premier League 29 december 2020

Newcastle vs Liverpool på onsdagskvällen. Är du inte sedan tidigare kund hos Betfair Spelbörs får du ett riskfritt spel på 100 kronor till denna match. Lägg ett spel på 100 kronor ... Läs mer