• Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför Stryktipset boxing day!
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Spikar och skrällar inför Stryktipset boxing day!

Premier League 23 december 2022

Boxing Day i England betyder en mängd spännande matcher på veckans kupong. Eller vad sägs om hela sex matcher från Premier League där kvällsmatchen och Londonderbyt Arsenal - West Ham avslutar kupongen. Som om inte det var nog har Svenska Spel även lagt in 26 miljoner extra i potten. Veckans spikar och skrällar hittar ni här.

⚽️ Stryktipset Måndag 26 December

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller matcher från Premier League samt Championship.

Veckans Uppsnack Sryktipset med Limpar, Weimer och Sanel:

🔨 Kupongens spik Stryktipset 26 December

Limpar - Crystal Palace (52%)

På Selhurs Park ska Crystal Palace ta sig an Fulham. Limpan har sin spik klar i matchen.

    Limpar om
    Anders Limpar

    Anders Limpar

    Palace hemma spelar en rolig och underhållande offensiv fotboll. Fulham är tvärtom och spelar helt utan självförtroende när det vankas spel på bortaplan. Jag tror man får riktigt svårt här och jag räknar med en hyfsat enkel match för Vieras grabbar.

    Värt att nämna är att Palace har hela laget tillgängligt här medan Palace saknar Solomon och Kebano.

    Weimer - Newcastle (42%)

    16:00 är det avspark på King Power Stadium där Leicester ska ta emot Newcastle. Weimer spikar skatorna.

    Weimer om Leicester - Newcastle
    Jonas Weimer

    Jonas Weimer

    Det är en knepig kupong den här veckan att hitta bra spelvärde spikar. I alla fall så här pass tidigt innan spelstopp. En spik jag ändå tycker är spelvärd är understreckade Newcastle som gjort det väldigt bra i år. Newcastle har nio raka segrar om man räknar in träningsmatcher och cupmatcher. Det har byggt en del självförtroende. man hade inte heller särskilt många spelare i VM. Tripper spelade exempelvis de två första matcherna för England men vilades sedan.

    Leicester imponerade inte på mig under hösten även om de hittade lite form på slutet. Att bara gå ut och vinna borta på King Power Stadium är svårt men det är i alla fall en spelvärd procent. Tyvärr är Alexander Isak fortfarande out men man har visat att man har bra backup.

    Trippier Newcastle

    Trippier är nog revanschsugen

    💥 Kupongens skräll Stryktipset 26 December

    Limpar - Everton - Wolves X (27%)

    I match fyra hittar vi Limpars Everton mot Wolverhampton. Anders är dock orolig här och varnar för att det kan bli en obehaglig skräll.

    Limpar om Everton - Wolves
    Anders Limpar

    Anders Limpar

    Mitt kära Everton. Jag har 1X på den här matchen. Man möter ett av de sämsta lagen i Premier League på bortaplan för jag har blivit så besviken många gånger denna säsong på Everton. Man tror det ska vända och att vi ska vinna enkelt men det händer inte i år. Jag ser framför mig hur Wolves gör ett 1-0 och att Everton kan kämpa in 1-1. Vi är tyvärr inte stabila i år.

    Här hittar ni mina andelar

    Weimer - Coventry (15%)

    Sheff Utd tar emot Coventry på Bramall Lane. Favoriter som man är tycker Weimer att procenten gör tvåan befogad.

    Weimer om Sheff Utd - Coventry
    Jonas Weimer

    Jonas Weimer

    Championship är lurigt och det är ofta vi får se någon riktigt låg procent gå in. Och frågan är om inte det på denna kupong kan bli Coventry till 15%. Man har en riktigt fin form, man avgjorde sent (min 93) senast med Viktor Gyökeres på straff mot West Brom.

    Jag är medveten om att Sheffield United hittat en fin form och att man nu seglar mot Premier League igen. Men Coventry är inte alls dåliga. På de senaste sju matcherna har man hållit nollan i fem. Jag tror på en relativt jämn match men att vi ändå får en vinnare här. 1-2 spelar jag.

    Här hittar ni mina andelar

    Coventry Gyökeres

    Gyökeres har bra form nu