Stryktipset Lördag 28 december » Spikar & Skrällar | Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.52)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.52)

27 december 2019

Vi har en mycket intressant omgång av Stryktipset framför oss där hela 13 miljoner kronor ligger i jackpot! Våra experter Anders Limpar och Mattias Folkesson har båda två tagit ut varsin spik och skräll till lördagens omgång.

Stryktipset

Svenska Spel har valt ut flera spännande matcher för Stryktipset på lördag och våra experter har tagit ut spikar och skrällar som gör kupongen komplett!

NYHET - Bettingstugan har börjat sälja andelar. Klicka här för att gå till vår andelssida. Där kan du hitta andelar på Stryktipset, bomben, Topptipset samt Europatipset

🔨 Kupongens spik

Limpar - Sheff Wed (65%)

Denna lördag väljer Anders Limpar att spika Sheffield Wednesday som under den senaste tiden visat upp bra form i Championship. Det är framförallt sitt spel på hemmaplan, där man är obesegrade på de sju senaste matcherna, som gjort att man kunnat hänga med i toppen.

  • Krävs en stark prestation av Cardiff

Ska nu Cardiff ha någon som helst chans i denna tuffa bortamatch krävs en bra prestation från gästerna som inte visat upp något strålande facit på bortaplan denna säsong. Bara nio poäng på tolv matcher och nästa två insläppt mål per match.

Folkesson - Man City (84%)

Mattias Folkesson har valt att spika Manchester City i denna omgång av Stryktipset. Det känns på förhand som ett klokt val. En måstematch för City om man ska ha någon som helst chans att hänga med Liverpool i toppen och man är nog redo att göra en noggrann insats mot det Sheffield United som överraskat många denna säsong.

  • Sheffield Uniteds poängsvit får ett stopp

Gästande laget har som sagt överraskat denna säsong och placerar sig på en sjätteplats i Premier League inför denna drabbning. Poäng i samtliga nio bortamatcher i ligan denna säsong, men det borde ta stopp här.

💣 Kupongens skräll

Limpar - Burnley (23%)

Det är i matchen mellan Burnley och Manchester United som Anders Limpar har hittat sin skräll. Om Burnley gått lite bättre än förväntat så har Manchester United säsong varit tvärtom. Där är det också gästernas bortafacit som sticker ut lite extra, där man bara fått med sig totalt nio poäng på nio matcher. Det finns absolut en bra chans till skräll och hemmaseger här.

Folkesson - Crystal Palace (21%)

Mattias har hittat sin skräll i mitten av Premier League-tabellen där både Southampton och Crystal Palace håller till. Southampton har visserligen vaknat till på slutet, men är fortsatt seriens sämsta hemmalag. Crystal Palace ska kunna störa och när man bjuds på låga 21% på en bortaseger här - då måste man ta det.

Bettingstugans andelssida

Du vet väl att du kan köpa andelar från Limpan och Mattias samt alla Bettingstugans spellägare på vår andelssida? Sidan drivs tillsammans med Direkten Ryd och är fullproppad varje dag med andelar från Topptipset, Powerplay, Bomben, Europatipset och såklart Stryktipset.

Klicka här för att gå till Bettingstugans andelssida

Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Kvällens riskfria spel: 450 kr på Chelsea - Arsenal!

Premier League 21 januari 2020

Veckomatch i Premier League och kvällens höjdpunkt hittar vi i London då Chelsea tar emot Arsenal. Betfair Exchange erbjuder alla nya kunder ett riskfritt spel på matchen. Skapa ... Läs mer

Bettingstugan presenterar Best Bet IV - "The mental strength ladder"

21 januari 2020

Best Bet är tillbaka! Nu med den fjärde upplagan. Tre tävlingar har gett tre mästarlag. Nu är det dags att testa psyket hos de lag som vågar (?) ställa upp! The mental strength ... Läs mer

De vinner Fotbolls-EM 2020 - Enligt oddsen!

EM 2020 20 januari 2020

Vi spanar in vinnaroddsen inför sommarens stora höjdpunkt - Fotbolls-EM 2020! Här får du de bästa oddsen och information om hur du bäst investerar dina pengar för att få ... Läs mer

Allt inför din resa till Fotbolls-EM 2020

EM 2020 19 januari 2020

Biljetterna delas nu ut i rask takt från Uefa och har du varit en av de lyckligt lottade sitter du med en biljett! Här är allt du behöver veta om tider, spelplatser och ... Läs mer

Upphöjda odds till nattens UFC med McGregor och Cerrone!

Förhöjda odds UFC 18 januari 2020

Comeback för McGregor! Denna gång mot Cerrone i en av UFC:s hetaste matcher under 2020. McGregor avstod helt från matcher under 2019 men kommer nu som favorit till galan i Las ... Läs mer