Stryktipset Lördag 28 december » Spikar & Skrällar | Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.52)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.52)

27 december 2019

Vi har en mycket intressant omgång av Stryktipset framför oss där hela 13 miljoner kronor ligger i jackpot! Våra experter Anders Limpar och Mattias Folkesson har båda två tagit ut varsin spik och skräll till lördagens omgång.

Stryktipset

Svenska Spel har valt ut flera spännande matcher för Stryktipset på lördag och våra experter har tagit ut spikar och skrällar som gör kupongen komplett!

NYHET - Bettingstugan har börjat sälja andelar. Klicka här för att gå till vår andelssida. Där kan du hitta andelar på Stryktipset, bomben, Topptipset samt Europatipset

🔨 Kupongens spik

Limpar - Sheff Wed (65%)

Denna lördag väljer Anders Limpar att spika Sheffield Wednesday som under den senaste tiden visat upp bra form i Championship. Det är framförallt sitt spel på hemmaplan, där man är obesegrade på de sju senaste matcherna, som gjort att man kunnat hänga med i toppen.

  • Krävs en stark prestation av Cardiff

Ska nu Cardiff ha någon som helst chans i denna tuffa bortamatch krävs en bra prestation från gästerna som inte visat upp något strålande facit på bortaplan denna säsong. Bara nio poäng på tolv matcher och nästa två insläppt mål per match.

Folkesson - Man City (84%)

Mattias Folkesson har valt att spika Manchester City i denna omgång av Stryktipset. Det känns på förhand som ett klokt val. En måstematch för City om man ska ha någon som helst chans att hänga med Liverpool i toppen och man är nog redo att göra en noggrann insats mot det Sheffield United som överraskat många denna säsong.

  • Sheffield Uniteds poängsvit får ett stopp

Gästande laget har som sagt överraskat denna säsong och placerar sig på en sjätteplats i Premier League inför denna drabbning. Poäng i samtliga nio bortamatcher i ligan denna säsong, men det borde ta stopp här.

💣 Kupongens skräll

Limpar - Burnley (23%)

Det är i matchen mellan Burnley och Manchester United som Anders Limpar har hittat sin skräll. Om Burnley gått lite bättre än förväntat så har Manchester United säsong varit tvärtom. Där är det också gästernas bortafacit som sticker ut lite extra, där man bara fått med sig totalt nio poäng på nio matcher. Det finns absolut en bra chans till skräll och hemmaseger här.

Folkesson - Crystal Palace (21%)

Mattias har hittat sin skräll i mitten av Premier League-tabellen där både Southampton och Crystal Palace håller till. Southampton har visserligen vaknat till på slutet, men är fortsatt seriens sämsta hemmalag. Crystal Palace ska kunna störa och när man bjuds på låga 21% på en bortaseger här - då måste man ta det.

Bettingstugans andelssida

Du vet väl att du kan köpa andelar från Limpan och Mattias samt alla Bettingstugans spellägare på vår andelssida? Sidan drivs tillsammans med Direkten Ryd och är fullproppad varje dag med andelar från Topptipset, Powerplay, Bomben, Europatipset och såklart Stryktipset.

Klicka här för att gå till Bettingstugans andelssida

Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Helgens trippel med Bettingstugan - Divsion ett norra special! 4.30 x pengarna.

Fotboll 10 juli 2020

Helgen står för dörren och självklart kommer Bettingstugan med en ny trippel! Denna gång hämtad från Division 1 norra. Trippeln ger fina 4.30 x pengarna! Läs mer

Kampanj till Malmö mot Norrköping

Allsvenskan 10 juli 2020

MÅNDAG: Två tippade topplag där bortalaget Norrköping startat säsongen 2020 strålande! Ökar de avståndet eller kommer Malmö att krympa det på måndag? Läs mer

Kampanj till Tottenham v Arsenal!

Premier League 10 juli 2020

SÖNDAG: Tottenham mot Arsenal är ett klassiskt möte i Premier League! Ta del av kampanjen från Betfairs prisbelönta spelbörs till matchen! Läs mer

Kampanj till Juventus - Atalanta - Riskfritt spel!

Serie A 10 juli 2020

LÖRDAG - Serieledarna Juventus ska försöka studsa tillbaka efter förlusten mot Milan. Det är dock en tuff mach som väntar när Atalanta kommer på besök. Ta del av ett riskfritt ... Läs mer

Stryktipset Duellen - Kvartsfinal 2

Premier League 9 juli 2020

I kvartsfinal 2 möts Bettingstugans profil i socialmedia Andreas Höglund och en outsider i tävlingen i form av Robert Hammarbring. Medan Andreas jobbat länge med betting och har ... Läs mer