• Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.52)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.52)

Premier League 21 december 2020

Till helgen har vi inte bara mellandagar och Premier League, vi får även ett Stryktips som har 25 miljoner i jackpot! Det kommer troligtvis bli en monsteromgång sett till omsättning. Det är lätt att drabbas av panik men lugn, våra experter är alltid lika kyliga när det kommer till att ta ut dessa tecken. Sätt er bekvämt och ta del av deras tankar här.

⚽️ Stryktipset

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller tre matcher från Premier League och tio matcher från Championship. Dessutom 25 miljoner i jackpot! Våra experter har tagit ut spikar och skrällar som gör kupongen komplett!

🔨 Kupongens spik

Limpar - Man City (77%)

Match nummer två på lördagens kupong, där har Anders Limpar hittar sin bästa spik denna gång. Det är Manchester City som på hemmaplan tar emot Newcastle. 

En match man bara ska vinna, även fast man inte fått allt att stämma denna säsong. Att formen också är god är ett bra tecken. 11 poäng på fem senaste matcherna är ett hyfsat facit och Manchester City verkar vara på gång.

Newcastle i mitten av tabellen och hittills inte visat upp några imponerande resultat på bortaplan. Faktum är att man är ett av seriens sämsta bortalag.

Folkesson - Everton (61%)

Mattias Folkesson väljer att spika Everton som på lördagskvällen spelar borta mot bottenlaget Sheffield United. Medan Everton tagit hela 26 poäng och ligger fyra i Premier League, går det trögare för Sheffield United som bara skrapat ihop två poäng och därmed ligger sist.

Det finns med andra ord inte mycket som talar för att Sheffield United ska ha någon speciellt bra chans att sno poäng från Everton, även fast man har fördel av hemmaplan här.

Veckan spik v52 720

💣 Kupongens skräll

Limpar -  Crystal Palace (21%)

Till kupongens skräll har Anders Limpar valt att kryssa i Crystal Palace. Inte helt dumt med tanke på att Aston Villa, som är deras motståndare på lördag, inte varit jätte vassa på hemmaplan. Sju poäng på sex matcher. Crystal Palace har faktiskt bättre facit på bortaplan än så.

Tvåan känns bra att ha med här och det är mycket möjligt att det kan bli en skräll där på lördag.

Folkesson - Preston (27%)

När det kommer till veckens skräll har Mattias Folkesson valt att rikta in sig på matchen i Championship mellan Derby och Preston. 

Hemmalaget är favoriter. Men ser vi till tabellen är det Preston det gått bäst för här.

  • Derby sämsta hemmalaget (7 poäng på 10 matcher)
  • Preston ett av de bättre bortalagen (16 poäng på 10 matcher)

Det känns därför inte helt orimligt att Preston ska gå in här och ta med sig alla poängen hem.

Veckan skra ll v52

📺 Se veckans Uppsnack Stryktipset

🏡 Andelsspel på Stryktipset

Till helgen är det 25 miljoner i jackpot och vi jagar naturligtvis den! Och tillsammans med er hoppas vi! Spana in samtliga andelar här nere.

Köpa andel Bettingstugan Stryktipset