Stryktipset Lördag 8 Februari » Spikar & Skrällar | Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.6)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.6)

Premier League 7 februari 2020

Ingen jackpot på stryktipset men ändå en spännande rad som lär ge en hel del pengar vid full pott! Låt Folkesson och Ridderwall guida er rätt i djungeln av spikar och skrällar.

Stryktipset

Svenska Spel har valt ut flera spännande matcher för Stryktipset på lördag och våra experter har tagit ut spikar och skrällar som gör kupongen komplett!

NYHET - Bettingstugan har börjat sälja andelar. Klicka här för att gå till vår andelssida. Där kan du hitta andelar på Stryktipset, bomben, Topptipset samt Europatipset

🔨 Kupongens spik

Folkesson - Stoke (64%)

Folkesson har sin spik klar och den hamnar på Stoke till 64%. Stoke som ska ta sig an Charlton har det fortsatt tufft i botten. Man ligger precis ovanför strecket men Mattias tycker att det är ett bra läge för vinst här när ett annat bottenlag kommer på besök. I Stoke huserar Joe Allen och han kommer vara nyckeln för att Stoke ska lösa upp detta Charlton som har en väldigt dyster form. Kommer Stoke bara upp i normal standard så ska det inte vara några problem att lösa tre poäng här.

Charltons skadelista ljusnar, men inte tillräckligt

Lyle Taylor är tillbaka för Charlton och det är lite oroväckande för Stoke. Anfallaren har gjort 8 mål i år men det är också en av få spelare i Charlton som Stokes backlinje ska hålla koll på. Man är försvagade sedan Leko gick sönder. Nu har Charlton visserligen fått in lånet Green som sett okej ut, men Leko är en spelare som saknas. Även Benno är borta här och snart får nog Lee Bowyer själv snöra på sig skorna om laget inte ska ner under nedflyttningnstrecket.

BB200131 ZQ001

Joe Allen i kamp med Duane Holmes

Ridderwall - Brentford (71%)

Ridderwall sätter sitt hopp och sin spik till Brentford och det är inte så konstigt. Tittar man på tabellen hittar vi Brentford på en femteplats medan Middlesbrough sladdar nere på plats 18. Dessutom får man gå tillbaka till nyårsdagen för att hitta någon trepoängare. Tränare Jonathan Woodgate i Boro har säkerligen mycket att fundera på när man nu ska ta sig an Brentford på bortaplan.

Forwards i form 

Det blev lite av islossning för Benrahma senast med tre mål och även Watkins fick sätta en boll igen för Brentford. Viktigt för självförtroendet och skytteligan där Watkins nu är uppe i delad ledning med skadade Mitrovic. Watkins kommer vara rejält hungrig på lördag och räkna med att Benrahma har lätta fötter under uppvärmningen. Det här blir en rolig match och en avslappnad spiketta?

Brentford Middlesbrough Stryktipset Championship

Brentford fick jubla flera gånger senast. Kommer med god känsla till denna match!

💣 Kupongens skräll

Folkesson - Ipswich (23%)

På Stadium of light i Sunderland spelas match 10 på stryktipskupongen denna lördag. Sunderland ställs mot Ipswich och det är två lag som har häng på fina placeringar i League one. Sunderland ligger precis under kvalstrecket uppåt och en vinst här skulle sitta riktigt fint. Man lär verkligen gå för tre poäng och då kan det bli luckor bakåt som Ipswich kan utnyttja.

Ipswich - bättre borta än hemma

Det som är intressant med Ipswich är att det är ett av få lag i serien som är bättre på bortaplan. Där spelar man oftast lite mer avslappnat och utnyttjar mer det kontringsspel som man är riktigt bra på. Två förluster i rad har man, det blir inte en tredje!

BB191201 BB476

Ipswich tränare Paul Lambert har två raka förluster, det bör inte bli en tredje!

Ridderwall - Watford (19%)

I match ett på kupongen drabbar Brighton och Watford samman. Det är faktiskt den enda Premier League-matchen på helgens stryktips och det är där Ridderwall hittar veckans skräll! Watford står i låga 19% och det är på tok för lågt enligt Ridderwall som målar dit tvåan på kupongen. Det är inte precis Liverpool de möter utan mot Brighton ska det vara en relativt öppen match där en skrälltvåa inte är en omöjlighet.

Sex raka matcher utan seger för Brighton, och nu väntar en måstematch

Brigton är inne i en svag form med sex raka matcher utan seger. Dessutom tycker Stefan att försvaret varit allt annat än bra. Det här kan man i Watford utnyttja med omställningar. Ett lag som inte vunnit på sex matcher och nu spelar en match på hemmaplan som man väntas föra spelet i kan bli ödestigert för Brighton. 

Om nu Brighton har dålig form är väl visserligen inte Watfords form så mycket bättre. Men, med en skadelista som kanske börjar ljusna lite nu kan man vinna denna. Tvåan tas med på Stefans kupong.

Se målen i den galna 3-3 matchen för Brighton senast:

💰 Bettingstugans andelssida

Du vet väl att du kan köpa andelar från Limpan och Mattias samt alla Bettingstugans spellägare på vår andelssida? Sidan drivs tillsammans med Direkten Ryd och är fullproppad varje dag med andelar från Topptipset, Powerplay, Bomben, Europatipset och såklart Stryktipset.

Klicka här för att gå till Bettingstugans andelssida

Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

ComeOn firar 10 år - ger bort unik bonus med gratissnurr hela april!

1 april 2020

ComeOn firar 10 år och vill därmed fira in detta med alla sina nya medlemmar. 100% bonus upp till 5000 kronor när man testar på deras casino. Förutom 5000 kronor får man även 10 ... Läs mer

Legolas.bet stänger ner!

30 mars 2020

Imorgon (tisdag 31:a mars) kommer Sverige ha ett spelbolag mindre på marknaden. Legolasbet har beslutat sig att stänga ner all sin verksamhet. Läs mer

Lets Dance 2020 - Odds, Analys & Tips!

Let's Dance 23 mars 2020

Let's Dance firar 15 år och årets upplaga känns väldigt spännande och rolig! Vi har både influencers, stjärnor från Eurovison, politiker och fotbollsspelare. Säsongen förväntas ... Läs mer

Svenska spel lanserar E-sport

E-sports 23 mars 2020

Med sin omsättning och populära spel är Svenska Spel en av giganterna på den svenska marknaden. Nu kommer man även ta upp konkurrensen inom en av de mest växande spelmarknaderna ... Läs mer

Man City mot Real Madrid - vi har superodds!

Champions League 15 mars 2020

Returmöte i Champions League när City tar sig an Real Madrid. Spanjorerna har en svår uppgift framför sig. De ska vända ett 1-2 underläge från hemmamatchen i Madrid. Vi har ... Läs mer