Stryktipset Lördag 15 Februari » Spikar & Skrällar | Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.7)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.7)

Premier League 14 februari 2020

Jackpot på Stryktipset idag med 14 miljoner i potten! Omsättningen lär bli hög och det finns all anledning att läsa på inför helgens Stryktips! Denna vecka får vi ta del av Limpans, Folkesson samt Ridderwalls tankar kring matcherna.

Stryktipset

Svenska Spel har valt ut flera spännande matcher för Stryktipset på lördag och våra experter har tagit ut spikar och skrällar som gör kupongen komplett!

NYHET - Bettingstugan har börjat sälja andelar. Klicka här för att gå till vår andelssida. Där kan du hitta andelar på Stryktipset, bomben, Topptipset samt Europatipset

🔨 Kupongens spik

Folkesson - Cardiff (66%)

Folkesson väljer att gå på Cardiff denna vecka. Laget som stått för två stabila bortamatcher med 1-0 och 3-0 mot Luton respektive Huddersfield får nu alltså hemmaplan igen. Hemma är man starka och har endast en förlust under säsongen. Neil Harris lag smyger med bakom den absoluta toppen men vill man verkligen vara med och slåss om det krävs seger här! Och visst ser det bra ut.

Målvakterna i Wigan har fått jobba hårt

Wigan och sin sida utöver en helt annan fight. Den om nedflyttning eller inte. Just nu är man under strecket men man har hittat lite form på slutet och tagit 7 av 12 möjliga. Här ska man dock inte ha något att hämta. Mattias lyfter fram försvaret i Wigan som varit allt annat än bra i år. 48 insläppta mål för Marshall och Jones som fått vakta kassen i Wigan i år. Det är tufft att vara målvakt i Wigan i år.

Wigan Stryktipset Cardiff Jamie Jones

Jamie Jones har tagit över som förstamålvakt i Wigan

Ridderwall och Limpar - Fulham (80%)

Både Limpar och Ridderwall väljer samma spik - Fulham. Fulham spelar hemma mot Barnsley i helgen och får rygg av 80% av det svenska folket. Det är toppen mot botten och Fulham behöver den här segern för att fortsätta hänga kvar där uppe samt om de vill åt en av direktplatserna upp i fotbollens finrum Premier League. Glädjande också att Mitrovic är tillbaka. Och som han kommit tillbaka. Mål i tre raka matcher i rad!

Barnsley letar efter ljus i mörkret

För Barnsley är det nattsvart. Man är sist i tabellen och har hela 9 poäng upp till säker mark. Att det ska bli ljusare efter lördagens match är inte så troligt. Dessutom kommer man med usel form här, 5 förluster på de 6 senaste matcherna. Spiken är rostfri!

Stryktipset Fulham Barnsley Mitrovic

Fulham och Mitrovic får jubla igen?

💣 Kupongens skräll

Folkesson - X i Preston v Millwall (24%)

Mattias har scannat av de 13 matcherna vi serveras på kupongen och hittat spelvärde i det oavgjorda resultat i Preston v Millwall. På förhand kanske Preston ser ut som stora favoriter men Mattias flaggar för Millwall som kan störa vilket lag som helst. Även om formen är sämre så kan de i sina bästa stunder ta poäng och till och med vinna en sån här match.

Millwall är ett lag som ofta kryssar

Millwall spelar dessutom oavgjort ofta. 13 gånger på 32 matcher är mycket, faktiskt flest i serien! Även tre av de senaste fyra bortamatcherna har slutet med oavgjort.

Stryktipset Millwall Fulham Gary Rowett

Millwall och Gary Rowetts lag är svårslagna

Ridderwall och Limpar - Bristol City (16%)

Otroligt nog väljer Ridderwall och Limpar samma spik OCH samma skräll denna vecka. Deras tips går på att Bristol City kan skrälla mot Leeds borta i match två på veckans kupong. Endast 16% av det svenska folket tror på Bristol och det finns stort spelvärde. Men har de någon chans?

Ja, om man får tro våra experter. Leeds är på nedgång efter endast fyra poäng på de senaste fem matcherna medan Bristol har sett stabila ut och dragit in 12 poäng. Försvaret har steppat upp rejält i Bristol och här kan Leeds få det riktigt tufft. Leeds som varit lite som en jojo är inget lag man ska hålla hårt i när det blåser. 

Se Bristols 3-2 vinst mot Derby! Tre fina mål av Bristol och vad säger ni om Derbys 1-3 mål! Får en att tänka på Martin Dahlin!

💰 Bettingstugans andelssida

Du vet väl att du kan köpa andelar från Limpan och Mattias samt alla Bettingstugans spellägare på vår andelssida? Sidan drivs tillsammans med Direkten Ryd och är fullproppad varje dag med andelar från Topptipset, Powerplay, Bomben, Europatipset och såklart Stryktipset.

Klicka här för att gå till Bettingstugans andelssida

Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Spela gratis på TRAV - 250 sek att leka med

Söndag - Trav på menyn denna söndag och tävlingar i Romme. Luta dig tillbaka med 250 kronor riskfritt från Betfairs spelbörs! Läs mer

Fira påskafton med Spelbörsen och 250 kronor riskfritt på Trav!

LÖRDAG - På påskdagen är det förstås mycket trav, bland annat på DANNERO. Betfair Exchange ger 250 kronor riskfritt om du vill testa spelbörsen idag. Läs mer

Sätt dig med ett travspel på fredag! Riskfria pengar från Betfair.

FREDAG - Nu på fredag är det trav i ESKILSTUNA/FÄRJESTAD. Betfair Exchange firar in påsken med att ge bort 250 kronor till alla nya spelare. Här får du info om hur du kan ta del ... Läs mer

Prova spelbörsen på Jägersro - få 250 kronor tillbaka!

TORSDAG - Betfair Spelbörsen är inget vanligt spelbolag. Hos dem bettar du direkt mot andra spelare vilket innebär att du kan få högre odds, du kan sätta dina egna eller handla ... Läs mer

Spela 250 kronor på valfri häst idag - Betfairs Spelbörs bjuder!

ONSDAG - Skapa konto hos Betfair Spelbörs så får du ett riskfritt spel för 250 kr till onsdagen trav på Solvalla/Åby. Följ instruktionerna nedan för att ta del av bonusen! Läs mer