• Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.6)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.6)

Premier League 10 februari 2023

Ny helg och nytt Stryktips, denna vecka med sex Premier Leaguematcher och sju Championshipmatcher. Limpar och Weimer tar er med på en resa kring vad som är de bästa spikarna och skrällarna på kupongen.

⚽️ Stryktipset Lördag 11 Februari

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller matcher från Premier League och The Championship.

🔨 Kupongens spik Stryktipset 11 Februari

Limpar - Arsenal (23%)

På Emirates Stadium ska Arsenal ta sig an Brentford. Ett Arsenal som kommer till den här matchen med två raka försluter, blir det en tredje? Inte enligt Anders.

    Limpar om Arsenal - Brentford
    Anders Limpar

    Anders Limpar

    Här är det inget snack. Arsenal har sånt driv på Emirates stadium. Det ser man inte minst på siffrorna 8-1-0 hemma men även på den frenesi man använder i anfallen. Brentford måste försöka stänga ner Arsenals offensiv men jag tror inte det kommer gå över 90 minuter. Arsenal kommer göra mål och möjligtvis släppa in något också men det ska räcka till tre poäng att bara komma ut i normal standard. Brentford har gjort det bra i år men det är skillnad på lagen man mött nu på slutet och att möta Arsenal borta.

    Weimer - Watford (61%)

    I Leicester på King Power Stadium ska hemmalaget försöka vända på sin negativa trend. För motståndet står Brighton som just nu går som tåget. Ett tåg som inte stannar vid denna station tror Weimer.

    Weimer om Watford - Blackburn
    Jonas Weimer

    Jonas Weimer

    Jag tycker ju Watford är bättre på samtliga positioner och jag tycker Blackburn har lite mer poäng än vad man borde ha. Visst, Watford har haft en diger skadelista och man har fortfarande spelare borta men nu har man fått in lite förstärkningar. Dels Henrique Araújo från Benfica men även lånet från Fluminense Matheus Martins som ser bra ut också. Jag vill gärna se Billic våga gå ännu mer offensivt här och även spela Joâo Pedro från start. Då kan det smälla rejält med tanke på att man har heta Sarr. Det är dags för vinst nu och klättra tillbaka uppåt där man hör hemma. Däremot är inte procenten den bäst. Blackburn? Nja, de kommer sluta i mitten av tabellen i år tror jag.

    Stryktipset tips v6 2023 Svenska Spel

    Experternas kuponger denna vecka

    💥 Kupongens skräll Stryktipset 11 Februari

    Limpar - Crystal Palace (25%)

    På anrika Selhurst Park kommer Brighton på besök. En spännande match att vänta mellan 12an Crystal Palace och 6an Brighton.

    Limpar om Crystal Place - Brighton
    Anders Limpar

    Anders Limpar

    Crystal Palace kommer till den här matchen med dålig form medan Brighton kommer med fin form. Jag tror svenska folket kommer strecka till höger och vi kommer nog få se Palace glida ner på 20% på ettan. Då tycker jag den är väldigt fin. Crystal Palace är offensiv och hemma är man faktiskt bra. Brighton har gjort det väldigt bra men jag tycker man var lite illa ute senast. Kanske lagen har lärt sig nu hur De Zerbi spelar. Jag gillar 1X i den här matchen!

    Här hittar ni mina andelar

    Weimer - Reading (16%)

    På Stadium of light ska Sunderland försöka klättra vidare mot playoff. Man är bara två poäng efter West Brom på plats 6. Weimer tror dock det kan bli en skräll här i match 11.

    Weimer om Sunderland - Reading
    Jonas Weimer

    Jonas Weimer

    Det är inget superlag man har i år i Reading. Men man plockar ändå de poäng man behöver för att klara sig kvar. Sunderland är nykomlingar och gör det väldigt bra. Men nu är man slitna. Man har spelat dubbla matcher mot Fulham som säkerligen tog på krafterna. 2-3 för bara någon dag sedan och man får bara två dagars vila till den här matchen. Kan man ladda om? Ja kanske, men det finns en motståndare också. Reading som hämtade upp 0-2 mot Watford efter mål av Tom Ince och Jeff Hendrick. Jag tror Paul Ince kan ratta hem minst en poäng men gärna tre till fantastisk procent just nu - 16%.

    Här hittar ni mina andelar

    Tom Ince Reading

    Tom Ince gjorde 1+1 senast. Blir det nya poäng mot Sunderland?