• Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.7)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.7)

Premier League 16 februari 2022

Stryktipset är tillbaka med en kupong med fem matcher från Premier League och inte mindre än 12 miljoner i jackpot. Ni hittar dagens spik- och skrällförslag från Limpar och Weimer här längre ner.

⚽️ Stryktipset lördag 19 Februari

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller fina matcher från Premier League och Championship. 

🔨 Kupongens spik Stryktipset

Limpar - QPR (61%)

Match 11 på kupongen står mellan Queens Park Rangers och nykomlingen Hull på Kiyan Prince Foundation Stadium. Limpar väljer att spika värdarna.

    Limpar om QPR - Hull på Stryktipset
    Anders Limpar

    Anders Limpar

    Tre raka matcher utan vinst och man håller . Hull är urusla. En riktigt dålig match mellan två lag som inte har någon form eller självförtroendet. Det är dock ett QPR som är det bättre laget i grunden och jag tror man tar sig samman här. Hull är helt under isen och det här är en perfekt match för QPR! Nästan 20 poäng skiljer mellan lagen - på lördag blir det 23.

    Weimer - Aston Villa (65%)

    På Villapark drabbar Aston Villa och Watford samman. Tre poäng står på spel och Weimer tror att samtliga hamnar hos Birminghamlaget.

    Weimer om Aston Villa - Watford på Stryktipset
    Jonas Weimer

    Jonas Weimer

    Både spik och skräll in förra veckan och nu ska vi på det igen. Även om kanske de där stora poängregnet uteblivit för Aston Villa efter tränarbytet tycker jag man ser många positiva tendenser. Positivt är det även att se Coutinho i Premier League igen. Han har sett fantastiskt bra ut och kommer bidra till mycket hos Villa. Nu har man ett bra läge att ta tre poäng med tanke på skadeläget och motståndet. För motståndarna Watford har en riktigt usel trend där man inte vunnit på bortaplan på 12 matcher exempelvis. Jag har svårt att se att man ska räcka till här när Watkins, Ings, Coutinho och Buendia sätter fart. Det blir 2,3-0 är min gissning och en självklar spik.

    Raderna v7 2022 stryktipset

    Våra experters rader inför lördag

    💥 Kupongens skräll Stryktipset

    Limpar - Brentford X mot Arsenal (18%)

    I match två på Stryktipset hittar vi Arsenal mot Brentford på Emirates Stadium. Limpar har spelat i Arsenal, hejar på Arsenal och kan laget utan och innan. Han skrällvarnar dock för att man kan tappa poäng här.

    Limpar om Brentford - Arsenal på Stryktipset
    Anders Limpar

    Anders Limpar

    Jag är inne på att Brentford kan ta poäng i den här matchen. Arsenal gör inte så mycket mål. Brentford kan parkera bussen. Arsenal har visat förr att man har svårt att lösa upp sånna försvar. Exempelvis mot Burnley ganska nyligen. Med tanke på hur många som kommer spika Arsenal här, som gjort ett mål på fem matcher, så tycker jag det kan vara guldläge att ta med krysset.

    Weimer - Crystal Palace X mot Chelsea (25%)

    På Selhurs Park får vi se Crystal Palace mot Chelsea. 13nde placerade Crystal Palace mot trean Chelsea alltså. Weimer tror ändå att vi kan få se en skräll här.

    Weimer om Crystal Palace - Chelsea på Stryktipset
    Jonas Weimer

    Jonas Weimer

    Crystal Palace fortsätter plocka poäng efter poäng i jakten på att säkra kontraktet. Det här är ett lag som inte viker ner sig under Patrick Viera. Visst står man inför en väldigt svår uppgift mot Chelsea men jag tror det kan passa Crystal Palace bra här. Chelsea kommer från matcher i klubblags-VM och ska spela i Champions League i veckan vilket kan påverka denna match. Skadeläget är väldigt bra i Crystal Palace och det är väl i och för sig okej i Chelsea med som bara saknar James och Chilwell. Jag tror Palace gnetar til sig en poäng här i alla fall och helgarderar nog denna match.

    West Ham Crystal Palace Stryktipset

    Crystal Palace kan störa klubblags VM-mästarna

    📺 Se veckans Uppsnack Stryktipset 19 Februari

    🏡 Andelsspel på Stryktipset lördag 19 Februari

    13 rätt är förstås målet och det är alltid roligare tillsammans! Ta del av en andel från oss om ni vill vinna tillsammans.

    Vårt mål är alltid ensamhet tillsammans: