• Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.7)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.7)

Premier League 17 februari 2023

Ny helg och nya möjligheter att träffa 13 rätt på Stryktipset. Förra veckan var det bara en enda person som satte 13 rätt och det gav 10 miljoner. Även våra experter hade problem med sina spikar och skrällar men, nu kommer de med nya tips som förhoppningsvis leder till 10 miljoner denna helg.

⚽️ Stryktipset Lördag 18 Februari

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller matcher från Premier League och The Championship.

🔨 Kupongens spik Stryktipset 18 Februari

Limpar - Chelsea (74%)

På Stamford Bridge tar Chelsea emot Southampton. Det är ett hemmalag i usel form men Anders tror det vänder nu.

    Limpar om Chelsea - Southampton
    Anders Limpar

    Anders Limpar

    Jag tror Chelsea gör processen kort med Southampton. Det är inget bra lag, Southampton i år. Chelsea har haft problem men i grunden ska de vinna en sån här match med tre bollar. Jag tycker också att man ser tendenser i spelet på sistone att det kan bli en islossning snart. Mot Dortmund senast exempelvis bör man få in ett par bollar. Southampton räcker inte till - spik 1!

    Weimer - Norwich (44%)

    Wigan kommer till den här matchen med en ny tränare som fått bra fart på laget. Men här tar det stopp tror Weimer

    Weimer om Wigan - Norwich
    Jonas Weimer

    Jonas Weimer

    Så länge Norwich håller sig under 50% kan det här vara en bra spik. Norwich vann senast med Pukki bänkad vilket vittnar om att nya tränaren Wagner har många alternativ framåt. Senast Idah och Sargent som såg vassa ut. Pukki får alltså höja sig ytterligare för att ta tillbaka platsen och på det sättet spela till sig ett bättre kontrakt i en bättre klubb nästa säsong. Norwich som har häng på play off. Wigan, visst de skräller till och kniper poäng ibland men inte av topplagen och där vill jag ändå kategorisera Norwich.

    Här hittar ni mina andelar

    Stryktipset tips rader svenska spel

    Experternas kuponger denna vecka

    💥 Kupongens skräll Stryktipset 18 Februari

    Limpar - Nottingham X (12%)

    På anrika Selhurst Park kommer Brighton på besök. En spännande match att vänta mellan 12an Crystal Palace och 6an Brighton.

    Limpar om Nottingham - Man City
    Anders Limpar

    Anders Limpar

    Man Haaland, förlåt City ser fantastiska ut just nu. De öser på och har ätit upp den lucka Arsenal skaffat sig. Jag tyckte man såg riktigt fina ut senast. Men, håll i hatten nu, jag tror man kan slappna av lite och kanske underskatta Nottingham borta här. Kanske även en match man behöver vila lite för matcherna duggar tätt. Jag vill se ett tätt Nottingham som bara försvarar sig och håller 0-0 till halvtid eller kanske till och med kan knoppa in 1-0 på någon kontring. Då blir inte det här enkelt för City. 12%, mycket fint.

    Här hittar ni mina andelar

    Weimer - Bournemouth (19%)

    Weimer om Wolves - Bournemouth
    Jonas Weimer

    Jonas Weimer

    Den blir svår denna men 19% är trevligt och jag vill inte spika Wolves sett till hur stabiliteten brukar vara där. Wolves är inget lag att hålla i handen när det blåser och blåser lär det göra denna kupong.

    Tyckte även Bournemouth såg bra ut senast mot Newcastle. Man hade faktiskt kunnat på med sig alla tre poäng om Solankes klack (vilket snyggt mål det hade blivit) inte räddats på mållinjen av Trippier.

    Här hittar ni mina andelar