• Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.9)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.9)

Premier League 28 februari 2020

12 miljoner i jackpot på helgens stryktips! Då laddar Limpan och Folkesson upp med sina analyser nedtonade i varsin spik och varsin skräll till er läsare. Lycka till med era rader i helgen och haka gärna på våra experter och deras andelar.

Stryktipset

Svenska Spel har valt ut flera spännande matcher för Stryktipset på lördag och våra experter har tagit ut spikar och skrällar som gör kupongen komplett!

NYHET - Bettingstugan har börjat sälja andelar. Klicka här för att gå till vår andelssida. Där kan du hitta andelar på Stryktipset, bomben, Topptipset samt Europatipset

🔨 Kupongens spik

Limpar - Liverpool (80%)

Liverpool ångar vidare i Premier League och har säkerligen siktet inställt på nytt poängrekord. Här möter man Watford på bortaplan och det är inget motstånd som skrämmer Limpan. Han spikar i tvåan på kupongen tillsammans med 80% av svenska folket. Liverpool har osannolika 26 vinster på 27 matcher. 

Watford är desperata men kammar noll

Watford sladdar i botten av tabellen och för dem är varje poäng livsviktig. Det har dock inte märkts i poängskörden senaste tiden då man bara tagit 2p senaste fem matcherna. Gynnsamt läge kan tyckas att möta ett Liverpool som har Champions League i tankarna men Limpan tror att även ett Liverpool som går på halvfart kör över Watford. Spik 1 alltså.

Liverpool satsar på titeln

Liverpool 2019/2020 kör över allt

Folkesson - Fulham (64%)

Fulham ångar på i ligan och har fem poäng upp till direktplats till Premier League. Siktet är inställt på att putta ner Leeds eller West Brom som befinner sig ovanför. Men ska man göra det måste man vinna sånna här matcher. Hemmaplan mot Preston som visserligen går hyfsat bra i ligan men på hemmaplan spelar Fulham med ett fint självförtroende.

Mitrovic gör skillnad

Båda lagen lär gå för tre poäng men medan det är bonuspoäng för Preston är det en måstematch för Fulham - det samt att Fulham har en i grunden bättre trupp tror Mattias gör den stora skillnaden här. Om inte det räcker så har man kanske Championship hetaste spelare just nu i Mitrovic.

Stryktipset Fulham Barnsley Mitrovic

Mitrovic får jubla igen

💣 Kupongens skräll

Limpar - X i Bournemouth (20%)

Bournemouth ställs för en svår match. Visserligen har man hemmaplan här men för motståndet står Chelsea. Det kan dock vara gynnsamt läge här när Chelsea dubblerar med Champions League. Nu åkte man visserligen Chelsea på en ordentlig smäll mot Bayern vilket väl i praktiken får ses som att man är utslagna. Limpan tror självförtroendet har fått sig en ordentlig smäll efter denna match och det kan sätta sig 

Bournemouth stänger till

Bournemouth har förmågan att stänga till matcherna och Limpan ser hur den här matchen kan sluta 0-0, 1-1 eller liknande. Det vore en oerhört viktig poäng för Bournemouth som slåss för sitt liv just nu för att inte åka ner en division.

Folkesson - Barnsley (22%)

Reading ligger på plats 16 i tabellen och är i dålig form. Man åkte exempelvis på en rejäl smäll mot Wigan senast när man förlorade med 0-3. Man är uppe i fem raka hemmamatcher utan vinst. Mattias tycker det känns spännande med 22% på en bortavinst på Barnsley och sätter dit 2an. Barnsley har tre raka segrar och om man var uträknade för några veckor sedan är man i högsta grad med nu. Ett par vinster till så är man över strecket och med tanke på den medvind man har är detta en match som kan slå ut många på kupongen.

Se veckans uppsnack stryktipset 29/2

💰 Bettingstugans andelssida

Du vet väl att du kan köpa andelar från Limpan och Mattias samt alla Bettingstugans spellägare på vår andelssida? Sidan drivs tillsammans med Direkten Ryd och är fullproppad varje dag med andelar från Topptipset, Powerplay, Bomben, Europatipset och såklart Stryktipset.