• Hem
 • Nyheter
 • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.9)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.9)

Premier League 3 mars 2023

Ny lördag och nya möjligheter att hitta jackpot på Stryktipset. För det är hela 16 milljoner på lördag. Då krävs både en bra spik och en bra skräll. I denna artikel får ni förslag på båda dessa från våra spelexperter Robert Bobby Pettersson och Andreas Stenberg.

⚽️ Stryktipset Lördag 4 Mars

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller matcher från Premier League och The Championship. En kupong som även innehåller 16 extra miljoner i jackpot.

🔨 Kupongens spik Stryktipset 4 Mars

Stenberg - Aston Villa (74%)

I match 4 ska Aston Villa klätra över på rätt halva av tabellen när Crystal Palace kommer på besök. Tre poäng för Villa tror Stenberg på.

  Stenberg om Aston Villa - Crystal Palace
  Andreas Stenberg

  Andreas Stenberg

  Jag tyckte Aston Villa såg ut som ett helt annat lag mot Everton och vann enkelt med 2-0 med riktigt bra spel. Bra inställning och fina kombinationer. Watkins ser väldigt vass ut och med de spelare man har runt sig nu så kommer han nog fortsätta på den vägen.

  Palace går tungt och har inte vunnit sedan nyårsafton. Zaha saknas i truppen och det tror jag är en stor faktor varför man inte vinner något just nu.

  Bobby - Arsenal (82%)

  Arsenal studsade tillbaka igen när man slog Everton med 4-0. Är man på gång igen nu eller blir det nya bakslag? Bobby tror på tre enkla poäng på Emirates.

  Bobby om Arsenal - Bournemouth
  Robert Pettersson

  Robert Pettersson

  Jag har svårt att se att man inte vinner med två eller. tre mål här. Ligans sämsta lag enligt mig och Arsenal ser ruskigt bra ut hemma. Jag kan bara inte se hur det ska bli något annat här, då ska nästan Arteta få gå. Skämt och sido. Spika och gå vidare bara.

  Stryktipset tips vecka 9

  Experternas kuponger denna vecka

  💥 Kupongens skräll Stryktipset 4 Mars

  Stenberg - Preston (13%)

  Watford kommer till den här matchen med tveksam form men står ändå streckade högt mot Preston. För högt enligt Stenberg som vill åt alla tecken här.

  Stenberg om Watford - Preston
  Andreas Stenberg

  Andreas Stenberg

  Watford streckas upp till över 60% här och då är jag en sån spelare som backar. Jag går helt emot Watford här. Preston kommer till den här matchen med fyra matcher utan förlust. Man är även ett av de bästa bortalagen faktiskt.

  Warford kommer besvikna här efter förlusten senast mot Sheffield Utd. Jag tror det kan bli svårt att ladda om. Det skiljer bara fyra poäng mellan lagen och så ojämt är det inte. Det är världens jämnaste liga så då känns det riktigt bra med X2 här.

  Här hittar ni mina andelar

  Bobby - Chelsea - Leeds X (21%)

  I match 3 ska Chelsea ta sig an Leeds på Stamford Bridge. Chelsea i ingemansland och Leeds pressade att ta poäng. Bobby tror på en miniskräll här med X.

  Bobby om Chelsea - Leeds
  Robert Pettersson

  Robert Pettersson

  Jag väljer att köra minst X här i Chelsea men kanske även en 2a.

  Chelsea får det inte att stämma i Chelsea. Kanske är det fel spelare eller är det för många spelare. Jag vet inte men något står inte rätt till. Det är i alla fall en pressad tränare här.

  Här hittar ni mina andelar

  Stryktipset Potter Brighton Watford Maupay Everton

  Potter är pressad