• Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.9)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.9)

Premier League 4 mars 2022

Vi är redan framme vid helgen och redan framme vid en ny Stryktipskupong från Svenska Spel. Denna vecka utan jackpot men med en rad roliga matcher. Nära succé igen för våra spikar och skrällar förra veckan men det blev en vändning i Stoke som ledde till 3/4 träffar. Nya tips denna vecka från Limpar och Weimer.

⚽️ Stryktipset lördag 5 Mars

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller fina matcher från Premier League och Championship. 

🔨 Kupongens spik Stryktipset 5 mars

Limpar - Newcastle (55%)

Skatorna tar emot Potters Brighton i helgen. Newcastle streckas högt men det är berättigat enligt Limpar.

    Limpar om Newcastle - Bristol City på Stryktipset
    Anders Limpar

    Anders Limpar

    Brighton har störts av mycket skador och dåligt spel. Maskineriet hackar och man har tre raka förluster nu. Samt inte ett mål framåt och de här problemen såg vi mycket redan förra säsongen. Nu gjorde Maupay några mål i början av säsongen och det har gjort att man kanske inte agerade i vinterfönstret. Brighton får inte spelet att stämma medan det är omvänt hos Newcastle. Här har man spikat och snickrat på sitt sjunkande skepp. Publiken har man, stadion har man och nu har man även pengarna. Newcastle blir riktigt farliga nästa säsong och nu gäller det för dagens spelare att visa att man vill vara med då. Spik Newcastle!

    Weimer - Liverpool (76%)

    Anfield är skådeplatsen för veckans på pappret bästa match Liverpool - West Ham. Tvåan Liverpool jagar ligatiteln samtidigt som West Ham är med i CL-racet. Weimer tror värdarna blir för starka.

    Weimer om Liverpool -West Ham på Stryktipset
    Jonas Weimer

    Jonas Weimer

    En tråkig spik på en hög procent och jag lägger direkt in en brasklapp att skulle denna kliva upp mot 83-85% finns det skäl att gardera eller kanske till och med helgardera. Men sett till styrkorna i elvorna och hur bra Liverpool har spelat hemma den här säsongen, helt utan förluster, så bör man ganska kontrollerat vinna den här matchen. Liverpool kunde rotera friskt i veckans cupmatch och vann trots det med 2-1 mot Norwich. West Ham i sin tur spelade bästa laget och trots det hade man inte mycket att sätta emot Southampton. Ett mer slitet bortalag alltså och om det är nån gång man inte vill vara slitna är det just på Anfield. Jag tror på en seger för Pool helt enkelt.

    Stryktipset tips 2022 v9

    Våra experters rader inför lördag

    💥 Kupongens skräll Stryktipset 5 mars

    Limpar - Luton (20%)

    Middlesbrough och Riverside är platsen där Luton kommer på besök. Limpan tycker tvåan lockar.

    Limpar om Middlebrough - Luton på Stryktipset
    Anders Limpar

    Anders Limpar

    Luton har en fin form med tre raka segrar. Det har fört upp laget till en sjätteplats nu och jag tror man kan hålla sig där uppe. Visst, detta tecken bör inte lämnas ensamt men jag gillar att ha med tvåan. Middlesbrough är bra hemma men det känns ändå som en liten öppen match som just nu streckas rätt hårt till vänster. Jag går emot och kör X2.

    Weimer - Preston (14%)

    Bournemouth har kommit igång och kommer till denna match med siktet inställt på direktplatsen. Weimer tror att man ändå inte träffar rätt i denna match.

    Weimer om Preston - Bournemouth på Stryktipset
    Jonas Weimer

    Jonas Weimer

    Preston har gjort tre riktigt bra matcher även om poängen inte rasslat in ordentligt. 1X i den här matchen känns som ett roligt och spännande drag när Bournemouth kommer på besök. Det kommer rensa friskt. Jag tipsade ju om Stoke senast när de mötte överstreckade Bournemouth och man ledde länge, men det röda kortet ställde till det. Bournemouth är inte helt stabila och kan ha en del problem med målskyttet.

    Preston

    Preston får förtroendet från Weimer

    📺 Se veckans Uppsnack Stryktipset 5 Mars

    🏡 Andelsspel på Stryktipset lördag 5 Mars

    13 rätt är förstås målet och det är alltid roligare tillsammans! Ta del av en andel från oss om ni vill vinna tillsammans.

    Vårt mål är alltid ensamhet tillsammans: