• Hem
 • Nyheter
 • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.10)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.10)

Premier League 7 mars 2024

Det har återigen blivit dags för Stryktipset och en genomgång av de bästa spikarna och skrällarna på helgens kupong. Denna vecka är det extra viktigt att pricka in 13 rätt då hela 16 miljoner ligger i jackpotskålen. Denna vecka serveras dessa av Limpar, Bosse Petersson och Jonas Weimer.

⚽️ STRYKTIPSET LÖRDAG 9 MARS

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller matcher från Premier League League one och Championship. Dessutom med 16 miljoner i jackpot.

🔨 Kupongens spik Stryktipset 9 Mars

Bosse  - Norwich (76%)

  Skarmavbild 2024 03 07 kl 14 59 40
  Bosse om Norwich - Rotherham
  Bosse Petersson

  Bosse Petersson

  Det finns flera favoriter på kupongen och Arsenal och Southampton ser ju bra ut. Men jag har fastnat för Norwich som spelar hemma mot Rotherham. Nu förlorade man i veckan mot Middlesbrough men man är bra hemma och möter ett lag som är riktigt uselt och inte vunnit sedan Eldkvarn vann. Jag litar på norwich, de har chans på play-off och kommer revanschsugna till den här matchen. Med sin hemmaform bör man städa av dessa.

  Limpar - Arsenal (76%)

  Skarmavbild 2024 03 07 kl 14 32 30
  Limpar om Arsenal - Brentford
  Anders Limpar

  Anders Limpar

  Håll i hatten och sätt er ned för nu kommer jag med en riktigt höjdarspik. Nej men skämt och sidor. Arsenal har gjort 68 mål och öser på otroligt framåt. Hälften av dessa mål har kommit senaste 7-8 matcherna nästan. De är otroliga maskiner där allting stämmer. Den berömda dippen som Arsenal ofta har verkar inte komma. Om den inte kommer här? Men jag tror inte det. Det vore århundrades skräll. En tråkig spik men jag kan inte se något annat än att Arsenal vinner den här matchen enkelt.

  Weimer -  Norwich (76%)

  Skarmavbild 2024 03 07 kl 14 59 40
  Weimer om Norwich - Rotherham
  Jonas Weimer

  Jonas Weimer

  Jag tar rygg på Bosse här och spikar Norwich jag med. Matchen mot Middlesbrough ska man inte väga in allt för mycket. Man får rött kort efter 30 minuter och då är det svårt på bortaplan mot Mboro. Jag tror man vinner med två-tre bollar mot detta Rotherham som redan är avsågade i botten och kommer spela League one nästa säsong. För Norwich är det vinna eller glömma Play off nästan. Det är en otroligt viktig match så jag tror inte man kommer underskatta motståndet heller, det har man inte råd med.

  💥 Kupongens skräll Stryktipset 9 Mars

  Bosse  - Sheffield Utd X (16%)

   Skarmavbild 2024 03 07 kl 15 18 47
   Bosse om Bournemouth - Sheff Utd
   Bosse Petersson

   Bosse Petersson

   Jag går på att Sheffield Utd mycket väl kan greja en poäng mot Bournemouth. Det finns något i engelsk fotboll som jag verkligen gillar. Man har en form av heder. Och många av de här spelarna spelar också för sin framtid. Vart ska de hamna efter säsongen? Dessutom är Bournemouth ingen vinstmaskin som bara kör över allt motstånd. Vi kommer få se en het match där det mycket väl kan bli kryss.

   Limpar - Fulham (29%)

   Skarmavbild 2024 03 07 kl 15 22 52
   Limpar om Wolverhampton - Fulham
   Anders Limpar

   Anders Limpar

   Jag säger Fulham. Jag vill ha med tvåan mot Wolverhampton. Jag tycker de har något som ser farligt ut. De gör mycket mål och är i hyfsad form och kan mycket väl skrälla mot vilket lag som helst. Och Wolerhampton har ju svikit förr i sånna här matcher där man tror de ska vinna. Jag tror inte det blir kryss utan en 1-2 är fin gardering i den här matchen.

   Weimer -  Stoke (22%)

   Skarmavbild 2024 03 07 kl 15 11 59
   Weimer om Preston - Stoke
   Jonas Weimer

   Jonas Weimer

   Alltså när vi får Stoke till dessa procent i en match som jag ser som helt öppen då måste jag hugga. Stoke må inte vara Leicester men de är ändå ett bättre lag än vad tabellen säger. Det är en 50/50 match där jag tror mycket på krysset. Återstår att se om Haksabanovic kan slå sig in i startelvan.

   Stryktipset tips v10 2024