Duellen jonas jocke
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Stryktipset Duellen - Kvartsfinal 1

Premier League 2 juli 2020

Duellen på Stryktipset har lämnat seedningen och nu börjar utslagsrundorna. I kvartsfinal 1 möts Bettingstugans bettingexpert Jonas Weimer och det senaste tillskottet på ombudssidan Joakim Eriksson. Båda har levererat fina resultat så räkna med en tuff kamp. Läs deras tankar inför helgens rad och hur de ser på motståndet.

Stryktipset Lördag 4 Juni

Stryktipset från Svenska Spel levererar en rad spännande matcher som våra spelläggare analyserat sönder och nu kan vi ta del av raderna från våra experter här.

Här finner ni samtliga andelar till helgens kupong.

Bettingstugans Stryktipsduell

Seedningen är klar och nu börjar utslagsrundorna. Fyra kvartsfinaler ska decimera åtta spelläggare till fyra. Först ut är Jonas Weimer mot Joakim Eriksson. Låt kampen börja!

Duellen slutspel

Såhär avgörs Duellen

Så funkar Stryktipset Duellen hos Bettingstugan

Duellen har till syfte att ta fram en mästare på Stryktipset. Vi har tävlat och kört en seedning för våra 12 spelläggare på ombudssidan. Dessa 12 har nu blivit 8 som kommer göra upp i utslagstävlingar

Schema:

  • 20 juni - Seedningsheat 1 med sex spelläggare där två får lämna och fyra gå till kvartsfinal ✅
  • 27 juni - Seedningsheat 2 med sex spelläggare där två får lämna och fyra gå till kvartsfinal ✅
  • 4 Juli - Kvartsfinfal 1 mellan 2an från Seedninggrupp 1 och 3an i seedningsgrupp 2. Vinnaren till semifinal.
  • 11 Juli - Kvartsfinfal 2 mellan 3an från Seedninggrupp 1 och 2an i seedningsgrupp 2. Vinnaren till semifinal.

Osv fram tills att en mästare står ensam kvar!

Stryktipset Duellen - Jonas Weimer

"Jag vet inte vad Jocke drack innan han la den där"
Duellen stryktips v27

Hur tänker du kring din rad?

Jag tyckte för en gångs skull det var en rolig rad att göra. Brukar kunna fastna på många matcher annars och läsa på för mycket och sedan våndas över vissa tecken, men det var många som kändes självklara denna gång. Nyckeln på min rad känner jag är att Newcastle fortsätter på samma fina sätt som de kört nu efter uppehållet. West Ham är en svår motståndare och det är en chansning men den kan bli fin. Sen är det en del matcher där jag tror lagen inte kommer nöja sig med X. Så det blev några gafflar med som kan ge bra utdelning. Mina helgarderingar kändes givna på något sätt. En spännande rad att ställa upp med helt klart och eftersom jag fyller år på lördag blir det en perfekt present till mig själv att gå vidare till semifinal!

Vad tycker du om Joakims rad?

Ja jag vet inte vad han drack innan han gjorde den där! Nej då, skämt och sido. Vi tänker rätt lika. Men visst finns det skillnader. Jag vet att Jocke håller Wigan högt men det tar slut nu. Brentford på hemmaplan ska kunna stoppa det tåget. Jag noterar också att vi båda två teoretiskt kan få 13 rätt - sen vet vi alla att Jocke säkert är nöjd om han bara hamnar 1-2p bakom mig. Då har han i alla fall fått tävla mot mästaren! Jag får i alla fall önska Jocke lycka till och han är faktiskt grymt duktig så det kan gå hur som helst det här och det ska bli spännande på lördag.

Andelar: 8 andelar - 318 kr/st

Stryktipset Duellen - Joakim Eriksson

Jag får gratulera Jonas till 11 rätt men det räcker inte riktigt till
Duellen stryktips v27

Hur tänker du kring din rad?

Denna vecka kan vara den mest kluriga omgången hittills. Många lag i Championship krigar fortfarande om viktiga placeringar och likaså i Premier League.
Viljan kommer bli helt avgörande och det är utifrån det jag valt mina spikar. Och vissa "favoritlag" sett till de tidiga strecken har en match mer i benen och de tror jag kan fälla några av de stora.

Vad tycker du om Weimers rad?

Kupongen ser riktigt bra ut. Det som jag tror blir hans fall är att han underskattar Wigan som med endast 1 förlust på de 10 senaste har otroligt bra form.
Annars ett bra och roligt system med hög potential på två 2/3 spikar iaf, för alla vet ju att match 13 alltid slutar med X. Jag får gratulera till 11 rätt men denna gång räcker det inte riktigt till. Stort lycka till Jonas, de ska bli en riktigt rolig och en spännande kamp!

Andelar: 20 andelar - 127 kr/st.

Se veckans Uppsnack stryktipset

Anders Limpar & Mattias Folkesson snackar upp Stryktipset!

Läs senaste Spikar & Skrällar

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.28)

Premier League 9 juli 2020

Stryktipset går in i sina sista omgångar och även denna helg bjuds det på flera fina matcher. Och inte nog med det - jackpot på 12 miljoner! Låt Limpar & Folkesson guida er till ... Läs mer

Bettngstugans Andelsgrupp

Tycker du om Stryktipset och andra poolspel från Svenska Spel? Kliv gärna med i vår andelsgrupp och snacka upp raderna och efterspelet till matcherna. 

Andelsspel ny bettingstugan