Duellen robert andreas
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Stryktipset Duellen - Kvartsfinal 2

Premier League 9 juli 2020

I kvartsfinal 2 möts Bettingstugans profil i socialmedia Andreas Höglund och en outsider i tävlingen i form av Robert Hammarbring. Medan Andreas jobbat länge med betting och har stor rutin går Robert närmast att jämföras lite med USA:s hockeylag och miraklet 1980 när man skickade sitt juniorlag som vann. Det här kan räcka långt! Läs deras tankar inför den kommande duellen.

Duellen - så gick det senast

Senast möttes Bettingstugans expert Jonas Weimer och Joakim Eriksson som har sanslös form på ombudssidan. Weimer såg länge ut att gå segrande då han hade två rätt mer när det återstod två matcher. Enda möjligheten för Jocke att vinna var om båda söndagsmatcherna slutade oavgjort - vilket också hände! Jocke till semifinal alltså.

Duellen slutspel2 kopia

Stryktipset Lördag 11 Juli - Jackpot!

Stryktipset från Svenska Spel levererar en rad spännande matcher med jackpot 12 miljoner som våra spelläggare analyserat sönder och nu kan vi ta del av raderna från våra experter här.

Stryktipset Duellen kvartsfinal - Andreas Höglund

"Detta kan bli en jämn fajt!"
Skarmavbild 2020 07 09 kl 12 27 39

Hur tänker du kring din rad och om Hammarbrings?

Tycker raden som Robert Hammarbring plockat fram ser bra ut. Vi tänker lika på mycket och att vi har minst ett gemensamt på varje match säger väl en hel del om det. Så raden Robert spelar med på lördag är absolut ett spel jag skulle kunna tänka mig rygga. Detta kan bli en jämn fajt!

Andelar: 50 andelar - 51 kr/st

Stryktipset Duellen - Robert Hammarbring

"Det är nog där det avgörs"
Skarmavbild 2020 07 09 kl 12 40 38

Hur tänker du kring din rad?

Första kvartsfinalen vart det lika många rätt och avgjordes på vem som satte ett tecken till lägst procent. Då är det bara att inse hur tufft det är i Duellen! Så jag letar inga stilpoäng och försöker hitta den där skrällen utan det är fullt fokus på så många rätt som möjligt om det så ger 1 kr på 13 rätt. Jag tror hårt på mina "gafflar". Vi är i läget där ingen har råd att kryssa

Vad tycker du om Höglunds rad?

Vi tänker rätt lika. Match 10 känns avgörande. Varken Aston Villa eller Crystal Palace vet hur det känns att vinna nu för tiden. Bägge har mött svåra lag på slutet som en ursäkt men ska Villa vara kvar i finrummet så är det vinst på söndag som gäller. Det tror inte Andreas så vinner jag är det nog här det avgörs.

Andelar: 25 andelar - 102 kr/st.

Se veckans Uppsnack stryktipset

Anders Limpar & Mattias Folkesson snackar upp Stryktipset!

Läs senaste Spikar & Skrällar

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.28)

Premier League 9 juli 2020

Stryktipset går in i sina sista omgångar och även denna helg bjuds det på flera fina matcher. Och inte nog med det - jackpot på 12 miljoner! Låt Limpar & Folkesson guida er till ... Läs mer

Bettngstugans Andelsgrupp

Tycker du om Stryktipset och andra poolspel från Svenska Spel? Kliv gärna med i vår andelsgrupp och snacka upp raderna och efterspelet till matcherna. 

Andelsspel ny bettingstugan