Stryktipset Duellen - Kvartsfinal 3 » Nyhet » Bettingstugan.se
Duellen dalibor jimmie
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Stryktipset Duellen - Kvartsfinal 3

16 juli 2020

Stryktipset Duellen fortsätter och vi är nu framme vid kvartsfinal 3 - där gör Dalibor Rajic och Jimmie Nordberg upp om en plats till semifinalen.

Duellen - så gick det senast

I den senaste kvartsfinalen möttes Andreas Höglund och Robert Hammarbring i en mycket jämn fajt. Efter lika resultat på Stryktipset och samma procent på lägsta spik - blev det omspel på Europatipset. Båda två prickade där in 12 rätt - men Höglund gick vidare på att han fått in lägst procent på sin spik.

Duellen slutspel

Stryktipset Lördag 18 Juli

Stryktipset från Svenska Spel levererar en rad spännande matcher nu på lördag som våra spelläggare analyserat sönder och nu kan vi ta del av raderna från våra experter här.

Stryktipset Duellen kvartsfinal - Dalibor Rajic

"Svår omgång med många jämna lag"

Dalibor Stryktips

Hur tänker du kring din rad?

En väldigt svår omgång med många jämna lag. Lag som spelat för överlevnad, kval för europa platserna och lag som möts där ingen av dem har något att spela för. Det kan med andra ord sluta hur som helst.

Mina raka tips går till båda Manchester lagen. Båda två är i grym form och känns hetast just nu i ligan vad gäller form och gjorda mål framåt.

Efter att ha tagit sig vidare från 'dödens' grupp och via extra utslagning ser jag mig lite av en underdog i duellen mot jimmie.

Tror det blir en ganska jämn match även här, då bettingstugan består av dem absolut bästa tipsare. 

Önskar jimme lycka till, må bäste man för dagen vinna

Andelar: 20 andelar - 127 kr/st

Stryktipset Duellen - Jimmie Nordberg

"Det har varit klurigt med fotbollen på slutet"

Jimmie Nordberg Stryktipset

Hur tänker du kring din rad?

Det har varit klurigt med fotbollen på slutet pga tight spelschema och nästan som en ny säsong när laget varit ifrån och nu när man kommit igång så är det snart slut och då börjar nerverna spela in för laget. Extra svårt och extra roligt. 

Cardiff jagar playoffplats och känns som en bra vinnare trots bortaplan. Leeds tror jag också vinner på klass och motivation. Tredje säkra matchen var svårare men jag tror Preston vill avsluta snygga på hemmaplan mot ett sargat Birmingham.

Andelar: 15 andelar - 170 kr/st

Se veckans Uppsnack stryktipset

Anders Limpar & Mattias Folkesson snackar upp Stryktipset!

Läs senaste Spikar & Skrällar

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.28)

Premier League 9 juli 2020

Stryktipset går in i sina sista omgångar och även denna helg bjuds det på flera fina matcher. Och inte nog med det - jackpot på 12 miljoner! Låt Limpar & Folkesson guida er till ... Läs mer

Bettngstugans Andelsgrupp

Tycker du om Stryktipset och andra poolspel från Svenska Spel? Kliv gärna med i vår andelsgrupp och snacka upp raderna och efterspelet till matcherna. 

Andelsspel ny bettingstugan
Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.38)

Premier League 18 september 2020

Ny möjlighet till att pricka in 13 rätt i helgen på Stryktipset och återigen får vi en fin jackpot från Svenska Spel i form av 15 miljoner kronor. Lyssna på våra experters bästa ... Läs mer

Helgtrippeln med SHL i fokus!

SHL 18 september 2020

Bettingstugan kommer med en ny helgtrippel och denna gång är det fokus på SHL som startar i helgen! Vad passar inte bättre än att vi låter en av våra hockeyexperter Mattias ... Läs mer

Superboost: Martial gör mål mot Palace?

Förhöjda odds Fotboll 18 september 2020

LÖRDAG: Martial och Manchester United tar emot Crystal Palace i en match där United ska försöka plocka tre poäng! Betway hjälper till att höja spänningen genom att höja oddset på ... Läs mer

Testa Betfair Spelbörs - Gratisspel till Chelsea vs Liverpool

Premier League 17 september 2020

SÖNDAG, 20 september! Toppmatch i Premier League när Chelsea tar emot Liverpool. Alla nya kunder hos Betfair Spelbörs får 100 kr gratisspel till denna match! Läs mer

Derby i Allsvenskan - 100 kr gratisspel till AIK vs Hammarby

Allsvenskan 17 september 2020

SÖNDAG, 20 september! Derby i Allsvenskan när AIK tar emot Hammarby. Till denna match har Betfair Spelbörs en kampanj där alla nya spelare får ta del av 100 kr riskfritt spel. Läs mer