• Hem
  • Nyheter
  • Stryktipskrönikan med Bettingstugan 19 feb
Bettingstugan stryktipskronika andreas stenberg
Nyhet

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 19 feb

Premier League 16 februari 2022

Dags för Stryktipset igen och då är det Bettingstugans veteran Andreas Stenberg som är rykande het på ombudssidan. Hör hans tankar kring helgens Stryktipskupong i veckans Stryktipskrönika.

Stryktipset Lördag 19 Februari

Om Krönikören

Andreas Stenberg

Andreas Stenberg

Spelläggare Bettingstugan.se och Travstugan.se

Andreas Stenberg har fullkomligt exploderat under 2022 med många otroligt fina vinster. Bland annat 1.9 miljoner i januari 2022. Vinsterna fortsätter rulla in och är det någon spelläggare man just nu ska hålla koll på är det just Stenberg. Nu kommer han med sina tankar om Stryktipset den 19 februari och förhoppningsvis nya storvinster.

Stryktipskrönikan 19 Februari

Äntligen lördag snart igen och vilken laddad stryktipsrunda vi har framför oss. Omgången kryddas med en smaskig jackpott på 12 miljoner och vi möts med en kupong av idel matcher från England, vilket är supertrevligt. Vi gör som vanligt ett ärligt försök till att sno åt oss stora slantar och formen är brutal för tillfället vilket är extra roligt inför dessa rundor.

Otroligt kul att kunna glädja så många och fler ska ni bli hoppas jag.

Jag har laddat upp med flera bekanta spel inför lördagen och även ett par nya andelar med grym potential.

NU ÅKER VI!

🔨 Kupongbyggaren - Manchester City

(Ett tecken som vår spelläggare bygger sina system kring denna lördag)

En supertråkig spik såklart sett till procenten men för dagen så finns det inget lag i Premier Leauge och kanske till och med i hela värdlen som kan skaka detta Manchester City. Det skiljer enormt mellan dessa två lag både vad gäller trupp som kvalitét. Detta City pulveriserade Sporting Lissabon borta i tisdags och man gjorde det med ”låga” 0-5 och det var ett resultat som hade kunna bli så mycket större. Med en så pass bred trupp så kan Pep varva friskt i startelvan inför både liga som cupspel och det gör att samtliga får sin behövliga vila inför kommande matcher. Tottenham däremot har inte samma bredd och här krävs det att samtliga presterar på maxnivå för att kunna ge den här matchen en ärlig chans. Man har sett väldigt darriga ut på slutet med två raka förluster och det på hemmaplan. City däremot har inte känt på en förlust i ligan sedan 30 oktober förra året. Man behöver inte orda så mycket mera utan ettan känns given att banka. Har man råd och matchen stiger till över 90% så är såklart ett kryss kittlande!

BB170315 IC230

✖️ Spikkrysset - Brighton - Burnley

(Inte nödvändigtvis ett spikkryss på spelläggarens kupong men om det vapnet används i veckans kupong, då hamnar det här).

Här får vi se en ruggigt tight match på förhand mellan två lag som spelar förhållandevis en bra fotboll, men har ruskigt svårt att vinna deras fotbollsmatcher. På pappret håller jag Brighton knappt före Burnley, men så sent som i tisdagens drabbning borta mot Manchester United så åkte deras lagkapten Lewis Dunk på ett rött kort och saknas därför till denna match. Ett väldigt stort avbräck i försvaret och det kan öppna upp sig mer för Burnleys spännande nyförvärv, Wout Weghorst som fortfarande väntar på att få presentera sig för ”The Clarets” i målprotokollet. Det finns en rad oavgjorda matcher dessa två lag emellan och båda lagen är i stort behov av poäng. En ruggig kamp lär vi få bevittna på” Falmer Stadium” där förhoppningsvis en pinne vardera fördelas!

BB210814 BB917

Brighton v Burnley väntas bli tillknäppt

‼️ Varningarna

(Spelläggaren delar ut ett gult kort till en varning och ett rött kort till ett tecken man bör fundera på om det ska vara med)

🔶 QPR 51% garderas


Jag fortsätter tjata om detta uppsnackade Queens Park och även här anser jag att laget som är hemmahörande på ”Loftus Road” snackas upp för mycket. Senast prickade vi in förlusten mot Barnsley och hemmalagets svaga form fortsatte även i tisdagens match borta mot Millwall som även där resulterade i en förlust. Queens Park är nollade i tre av sina fyra senaste matcher och det är lite fascinerande hur mycket fart laget har tappat på slutet. Motståndet för dagen står poängjagande Hull för och vilken stark insats ”The Tigers” stod för senast borta mot Sheffield United, då laget snodde åt sig en viktig pinne för fortsatt överlevnad i Championship. Hull spelar en väldigt tight fotboll och trots att man ej segrat i fyra raka så tyckte jag att det såg bra ut i tisdagens match och kanske är formen på ingång? Ettan till 51% garderas oavsett tidigt från mig och värdet ligger åt höger!

🔴 Chelsea helgarderas

Chelsea ska på pappret vara några klasser högre i detta derby såklart, men laget har varit iväg och lirat boll i Abu Dhabi då det vankades final i VM för klubblag och kanske kan den matchen sitta kvar i benen? Jag gillar verkligen Crystal Palace sett och spela fotboll och helt borta här anser jag inte att dom ska vara. Jag vill i alla fall höja ett varningens finger och det är inte fel med 1X2 i denna kamp som spelas på Selhurst Park Stadium.

BB220212 ZW148

Chelseas VM för klubblag kan störa laget tror Stenberg