Stryktipsförslag » Krönika & System till Stryktipset | Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Stryktipskrönikan med Bettingstugan 2 Oktober
Bettingstugan stryktipskronika Weimer
Nyhet

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 2 Oktober

Premier League 1 oktober 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under hösten 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans spelläggare Jonas Weimer som kommer med sina tankar inför helgens kupong där Premier League och Championship ska analyseras.

Stryktipset 2 Oktober

Analys, tips och spelförslag inför Stryktipset lördag den 2 oktober hos Svenska Spel Sport & Casino AB

Jonas Weimer

Jonas Weimer

Spelläggare Bettingstugan

Jonas Weimer har arbetat som spelläggare sedan starten 2019 hos Bettingstugan. Eftersom betting är Jonas huvudsakliga arbete kan han lägga ner mycket tid till att analysera raderna. Det har betalat av sig då det har blivit flera stora vinster på både Europatipset och Stryktipset där den ensamma raden den 29 december 2020 sticker ut. Systemet, som kostade 5184 kronor, gav 3150000 kronor och delades med 5 andra andelsköpare.

Stryktipskrönikan 2 Oktober

Ny kupong, nya tecken, nya möjligheter! Jag är så laddad!

Det är sista helgen innan landslaget ska ta vid. Tråkigt förstås samtidigt som vi har ett spännande landslag som kan trösta lite. Veckans kupong med fem matcher från Premier League och åtta matcher från Championship är en av de tuffare i år. Min analys så här vid en första anblick av kupongen är att det borde bli rätt hög utdelning. En del tuffa matcher och folk kommer falla bort.

Jag har precis avslutat Uppsnack Stryktipset och då får man ytterligare tankar att ta med. Och jag har väl en hyfsad plan över hur jag ska ta mig an den här kupongen.

🔨 Kupongbyggaren - Arsenal

(Ett tecken som vår spelläggare bygger sina system kring denna lördag)

Jag kommer chansa lite med min bank på veckans kupong. Jag tror Arsenal fått vind i seglen nu efter vinsten mot Tottenham och tre raka i ligan. Laget har hög kapacitet och får man bara igång maskinerna så ska det kunna bli en placering strax under topp fyra. Smith-Rowe tyckte jag såg fantastisk ut senast och anfallsspelet första halvtimmen lämnade inget att önska.

Brighton, de har löst problemen från förra året tack vara Maupay som striker. Nu sitter chanserna och nu har man marginalerna med sig. Jag tycker ändå det bör rasa snart för Brighton som haft ett lätt schema. Det är betydligt svårare motstånd som väntar under oktober och jag tror det kan bli en tuff start direkt här. Vinst för Arsenal alltså. Men håll koll på procenten. Går den upp över 50% bör man gardera.

Arteta Stryktipset Arsenal

Muntra miner i Arsenal

❌ Spikkrysset - Burnley - Norwich

(Inte nödvändigtvis ett spikkryss på spelläggarens kupong men om det vapnet används i veckans kupong, då hamnar det här).

Det luktar kryss kring match fyra där Burnley streckas upp som om de var Manchester City. Visst, Norwich har sex raka torsk men det kommer snart komma en poäng. Burnley brukar vara bra när man kontrar och ligger lågt, men här möter man ett lag som själva kommer ligga lågt. Det blir tight tror jag.

Pukki Norwich

‼️ Varningarna

(Spelläggaren delar ut ett gult kort till en varning och ett rött kort till ett tecken man bör fundera på om det ska vara med)

🔶 Reading

Tittar man bara i tabellen är det lätt att gå till höger här på Reading men det man ska tänka på är att Reading har en hel del spelare borta till den här matchen. Reading skulle jag passa mig lite för mot Cardiff som har ett starkt lag egentligen. Hemma bör man klara 1X.

🔴 Watford

Nej jag tror det är dags för Leeds att vinna hemma nu. Man har gjort en del bra prestationer och nu är det dags. Watford kommer inte hämta hem tre poäng i den här matchen, det är jag rätt säker på.

Kevin Phillips Leeds Stryktipset

Läs senaste spikar och skrällar

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.39)

Premier League 1 oktober 2021

Stryktipset rullar vidare, denna vecka med sista matcherna av Premier League innan landslagsuppehållet. Bra läge att drämma in 13 rätt så man kan njuta av Sverige i lugn och ro ... Läs mer

Läs våra senaste analyser till Stryktipset

SpelstoppTipsterTitelPoolspelSpelbolagSystem
17 okt.
14:59
Europatipset » Söndag 17/10
Poolspel: Europatipset System: 192 rader
17 okt.
14:59
Europatipset » Söndag 17/10
Poolspel: Europatipset System: 192 rader

Senaste Uppsnack Stryktipset

Fler spelnyheter & kampanjer

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 16 Oktober

Premier League 15 oktober 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under hösten 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans expert Jonas Weimer som kommer med sina tankar inför helgens ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.41)

Premier League 15 oktober 2021

Stryktipset återkommer med Premier League på kupongen denna vecka efter landslagsuppehållet. Dessutom har Svenska Spel 10 miljoner i jackpot denna vecka vilket gör arbetet kring ... Läs mer

Idol 2021 - här är odds på ALLA finalister!

Idol 11 oktober 2021

Fredagsfinalerna för Idol 2021 har startat och det börjar utkristallisera sig vilka deltagare som är favoriter i tävlingen. Vi har tagit del av oddsen från LeoVegas och det finns ... Läs mer

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 9 Oktober

VM-kval 8 oktober 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under hösten 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans spelläggare David Dabeskovic som kommer med sina tankar ... Läs mer

De vinner Allsvenskan - Enligt spelbolagen!

Allsvenskan 7 oktober 2021

Allsvenskan tar landslagsuppehåll men går sedan in i ett otroligt viktigt skede av säsongen. Endast åtta matcher återstår och det är nu allt ska avgöras. Tre lag är det som har ... Läs mer