• Hem
  • Nyheter
  • Stryktipskrönikan med Bettingstugan 23 Maj
Bettingstugan stryktipskronika thomas w
Nyhet

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 23 Maj

Premier League 21 maj 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under våren 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans spelläggare Tomas Wahlberg som kommer med sina tankar inför helgens kupong.

Stryktipset söndag 23 Maj

Analys, tips och spelförslag inför Stryktipset söndag den 23 maj hos Svenska Spel Sport & Casino AB

Om krönikören

Tomas Pippo Wahlberg

Tomas Pippo Wahlberg

Spelläggare Bettingstugan

Tomas har drivit en spelbutik i Stockholm med stor framgång. Han märkte dock att hans egna spel var tillräckligt bra för att inte behöva jobba mer utan nu livnär sig Tomas enbart på spel. Det är en ynnest att få ta del av hans rader och det är bara en tidsfråga innan det slår till riktigt stort igen!

Stryktipskrönikan 23 Maj

Då var det dags för sista omgången av Premier League och vilken superhelg vi har framför oss. Europatipset startar helgen redan på lördagen med 4.5 miljoner jackpot och sedan avslutar Stryktipset på söndag (ja ni läste rätt) med hela 17 miljoner i jackpot. Händer inte ofta att Svenskaspel ruckar på starttiden av stryktipset men denna gång har de flyttat fram den till söndag kl17.00 då sista omgången av Premier League spelas. Helt rätt tycker jag!

Så på kupongen denna söndag hittar vi alltså hela 10 PL-matcher, 1 Serie-A och 2 från Allsvenskan.

NU ÅKER VI!

/ Tomas Pippo Wahlberg

🔨 Kupongbyggaren - Liverpool

(Ett tecken som vår spelläggare bygger sina system kring denna lördag)

Ifjol var Liverpool näst intill ostoppbara. I år har vi fått sett ett lag där spelet haltat och en hel del skador har gjort att denna säsong varit riktigt tung. Fiaskot höll på att bli fullbordat för nästan 1 vecka sen när man bara hade 1-1 mot WBA och tiden var 90+4 med hörna för Pool. Det sjuka är inte bara att det är Allison som nickar in den utan att han gör det ju 10 gånger snyggare än alla andra ”vanliga” nickmål. Trots att jag inte är ett Pool fan så stod jag upp och nästan skrek med ett leende på läpparna.

Nog om den matchen!

Nu tar Pool emot ett Crystal P som gjort en helt ok säsong. De senaste åren har de hamnat där mellan plats 12-14 och ligger på plats 13 just nu.

Man brukar ju säga att motivation slår klass och nu har vi både motivationen och det bästa laget på samma sida vilket gör att vi spikar denna. När Pool nu har chansen att rädda upp säsongen en del i alla fall så tror jag inte man missar den chansen.

Liverpool firar

Liverpool får jubla?

❌ Spikkrysset - Wolves - Man Utd

(Inte nödvändigtvis ett spikkryss på spelläggarens kupong men om det vapnet används i veckans kupong, då hamnar det här).

Tycker inte denna kupong bjöd på någon match som man annars kan få känslan för att det skriker kryss om just en match.

Den matchen jag tycker på förhand känns som bästa krysset är min Röda kortet match Wolves – Man utd.

Ett Utd som förmodligen roterar mkt och ett Wolves som haft otroligt svårt att hitta nätet i år gör att krysset känns lockande om man vill singla den här matchen. 47 resp 51 mål har det blivit för Wolves de 2 senaste åren men i år har man endast gjort 35 mål. Så saknaden av skadade Jimenez har varit stor samt såklart även av försäljningen av Jota ifjol. Slut 1-1?

Ruben Neves Wolverhampton

Ett oavgjort resultat att vänta i Wolverhampton

‼️ Varningarna

(Spelläggaren delar ut ett gult kort till en varning och ett rött kort till ett tecken man bör fundera på om det ska vara med)

🔶 Häcken

Häcken har haft det väldigt tungt i starten av Allsvenskan. 0-3-4 på 7 matcher och endast 7 mål. Jeremejeff kom tillbaka till denna säsong och är väl enda lilla ljusglimten hittills med sina 4 mål.

Varberg har startat årets 2-1-4 med segrar över Östersund och nu senast Norrköping. Frågan var väl hur laget skulle klara sig utan Selmani. Jag tycker ändå svaret är helt ok hittills. 56% på Häcken seger just nu anser jag vara på tok för högt så här tycker jag man ska börja gardera

🔴 Man Utd

Nu känns det här såklart märkligt när jag ger Man utd rött kort som inte har förlorat en enda match på resande fot denna säsong. Speciellt när de möter ett Wolves som verkligen blandat sina prestationer i år och varit riktigt kassa många gånger.

Men det finns några faktorer som gör att jag delar ut kortet till just de.

Utd har säkrat andra platsen i ligan.

Bara 3 dagar senare så spelar de final i Europa League i Polen. Så jag skulle bli mkt förvånad om inte alla går och tänker på den matchen och speciellt Solskjaer, vilket borde betyda att han väljer att rotera många spelare till denna match.

Wolves har mött Utd 4 gånger senaste 2 åren hemma på Molineux Stasium och är obesegrade med 2 vinster och 2 kryss.

Wolves har inget att spela för men nu får de i alla fall lite stöd då detta blir deras första hemmamatch med publik så jag tror ändå de vill försöka avsluta säsongen bra.

Viktigast här blir dock att ha lite extra koll sista timmen innan spelstopp för att se vilka spelare Solskjaer ställer upp med.

Marcus Rashford

Rashford vilas? Rött kort till Man Utd från Pippo

Läs senaste spikar och skrällar till Stryktipset

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.20)

Premier League 21 maj 2021

Sista omgången av Premier League! Då får vi 17 miljoner i jackpot och 10 heta Premier Leaguematcher som alla startar samtidigt! Otroligt spännande. Häng med när våra experter ger ... Läs mer

Läs våra senaste analyser på Stryktipset

SpelstoppTipsterTitelPoolspelSpelbolagSystem
19 juni
15:59
Stryktipset » Lördag 19/6
Poolspel: Stryktipset System: 192 rader
19 juni
15:59
Stryktipset » Lördag 19/6
Poolspel: Stryktipset System: 192 rader

Senaste Uppsnack Stryktipset

Fler spelnyheter & kampanjer

Spela på Sverige mot Polen till 2.90 x pengarna - helt utan risk!

Tisdag: Expekt kommer med en helt ny och fräsh sportsbook och firar detta med att erbjuda alla nya kunder ett helt riskfritt spel till matchen Sverige - Polen! Spela 100 kronor på ... Läs mer

Målrikt mellan Finland och Belgien? 11 x pengarna!

Förhöjda odds EM 2021 21 juni 2021

MÅNDAG: Dags för sista matchen i Grupp B där Finland tar emot Belgien i Ryssland. Finland som kramat ihop tre poäng möter gruppettan Belgien som har sex poäng. För Finands del kan ... Läs mer

Odds på Sverige i OS 2021

Sommarspelen 2020 21 juni 2021

Sommarspelen 2021 i Tokyo närmar sig och med det även våra förhoppningar om ett svenskt medaljregn. Det finns flera bra medaljchanser för vårt svenska landslag och här tar vi ... Läs mer

Topp 10 bonusar till OS 2021

Sommarspelen 2020 21 juni 2021

Det har varit en stökig uppladdning men nu är äntligen sommar OS i Tokyo 2021 här! Det kommer bli heta dagar med mycket sport och härliga prestationer - det kan vi vara säkra på. ... Läs mer

Superboost från Betway till England - Skottland!

Förhöjda odds EM 2021 18 juni 2021

FREDAG: Match i EM och rivalmöte mellan England och Skottland på Wembley. Då bjuder Betway på en riktig superboost! Spela England vinner och över 2.5 mål till 3 x pengarna. Läs mer