• Hem
  • Nyheter
  • Stryktipskrönikan med Bettingstugan 26 feb
Bettingstugan stryktipskronika dalibor
Nyhet

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 26 feb

Premier League 25 februari 2022

Dags för Stryktipset igen och då är det Bettingstugans veteran Dalibor Rajic som är rykande het på ombudssidan. Hör hans tankar kring helgens Stryktipskupong i veckans Stryktipskrönika.

Stryktipset Lördag 26 Februari

Om Krönikören

Dalibor Rajic

Dalibor Rajic

Spelläggare Bettingstugan

Dalibor fortsätter strössla vinster över ombudet och är hela tiden het. Det spelar ingen roll om det är hockey i KHL eller om det vankas division ett fotboll i Sverige. Häng med på hans tankar denna vecka och på ombudssidan där ni hittar många av hans spel.

Stryktipskrönikan 26 Februari

15 miljoner i jackpot och en mycket spännande omgång av Stryktipset.

Jag är laddad. Hoppas ni är det med!

🔨 Kupongbyggaren - Manchester United

(Ett tecken som vår spelläggare bygger sina system kring denna lördag)

Formen mellan lagen säger detmesta. Fyran United behöver alla poäng för att hänga med i racet om en CL-plats. Watford är helt under isen och ligger nästsist. Självklart skall man aldrig underskatta sina motståndare men jag har svårt att se att Watford lär ta några poäng på Old Trafford. Får vi se ny succe av unga Elanga eller blir det Rolando som avgör mötet?

Elanga Man Utd

✖️ Spikkrysset - Millwall - Sheffield Utd

(Inte nödvändigtvis ett spikkryss på spelläggarens kupong men om det vapnet används i veckans kupong, då hamnar det här).

Två lag med lika bra form, inte många poäng som skiljer dem åt i tabellen, båda lagen har kryssat i nästan var tredje spelad match. Sheff. U något starkare lag på pappret, men blir en tuff bortamatch. Vad passar bättre än ett X i denna match?

Millwall Stryktipset

‼️ Varningarna

(Spelläggaren delar ut ett gult kort till en varning och ett rött kort till ett tecken man bör fundera på om det ska vara med)

🔶 Brentford garderas

Brentford inledde säsongen på ett minst sagt överraskande sätt för att vara nykomlingar. Senaste två månader har formen varit under all kritik. Endast 2 poäng av 27 har man lyckats skramla ihop. Newcaslte är nästan rena motsatsen. 18 poäng av 27 möjliga och enbart en förlust på 9 matcher. En del förstärkningar under januarifönstret har bidragit till lagets fina form. För mig är detta en match som kan sluta hur som helst, därför väljer jag att spela 1x2 i matchen.

🔴 Crystal Palace ratas
Veckans skräll hittar jag i Burnley till oddset 4.15. Två starka vinster och ett lag som kämpar i botten för sin överlevnad i Premier League. Passar laget bra att möta Cryspal Palace som är väldigt ojämna sett till resultaten senaste omgångarna. X2!

Brentford