• Hem
  • Nyheter
  • Svenska Cupen: Odds & speltips inför semifinalerna
AIK Djurgarden Derby
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Svenska Cupen: Odds & speltips inför semifinalerna

Svenska Cupen 12 mars 2024

FOTBOLL. Fyra lag, det är vad som återstår i Svenska Cupen 2024 och till helgen är det dags för semifinaler. Lagen som är kvar är Halmstads BK, Malmö FF, AIK & Djurgårdens IF och i den här nyheten sammanfattar vi oddsen inför respektive match samt ger er speltips från en av våra experter!

Betta på Svenska Cupen

Speedybet

100% upp till 1000 SEK

Hämta 1000 kr bonus

18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller |


Oddsgenomgång vinnare av Svenska Cupen 2024

Så spelas semifinalerna i Svenska Cupen 2024

Till helgen är det alltså dags för semifinalerna av Svenska Cupen 2024. Det är med det sagt fyra lag kvar i turneringen och här finns de två favoriterna kvar i dels Malmö FF, men även Djurgårdens IF. 

Nästa uppgift för MFF är Halmstads BK och för Djurgårdens del väntar ett hett 08-derby, säsongens första således, då de ställs mot AIK i sin semifinal i kampen om en finalplats och chansen att nå ut i Europa-spel. 

Analys från Bettingstugans expert Jonas Weimer
Jonas Weimer

Jonas Weimer

Malmö bjöd på show hemma mot Norrköping och även om 5-2 blev lite i överkant så var man det klart bättre laget. Det finns många matchvinnare i det här laget som inte har problem med att lag backar hem. Därför tror jag på en rätt enkel resa mot Halmstad även om det är bortaplan.

AIK fick en trevlig match nere på listerlandet och var effektiva. Trots att man såg nedtryckta ut hade man 2-0 efter bara en kvart. Det är ett lite nytt AIK vi ser i år som är bekväma i att ligga lågt och istället gå på omställning. Återstår att se om det blir planen även mot Djurgården. Ett Djurgården som imponerar även om moståndet hittills varit beskedligt. Vi vet att man har problem i derbyn men samtidigt har AIK dystert facit i cupen. Jag håller den här matchen som vidöppen. Fördel AIK på grund av hemmaplan med gräs, men även fördel Djurgården av det mittfält man besitter som är bäst i Allsvenskan.

Tvingas jag till speltips här så går jag på Malmö-vinst och oavgjort i Stockholmsderbyt och totalt odds på denna dubbeln är 4.70 x pengarna hos Speedybet.

Rygga Weimers Svenska Cupen-dubbel

Gustaf VI Adolfs pokal efter finalen i Svenska Cupen mellan Mjallby och Hacken

Gustaf VI Adolfs pokal efter finalen i Svenska Cupen 2023 mellan Mjällby - Häcken. Vilket lag får lägga vantarna på den i år?

Spelschema inför semifinalerna

Så spelas semifinalerna i Svenska Cupen 2024:

Halmstads BK - Malmö FF

🏟 Spelplats: Örjans Vall (Halmstad) 
📆 Datum: Lördag 16 mars
 Tid: Kl 15:00

AIK - Djurgårdens IF

🏟 Spelplats: Friends Arena (Solna)
📆 Datum: Söndag 17 mars
Tid: Kl 15:00

Matchodds inför semifinalerna

Svenska Cupen - Semifinal | Halmstads BK - Malmö FF

Svenska Cupen - Semifinal | AIK - Djurgårdens IF

Sportbonus:

100% upp till 1000 SEK

Omsättningskrav: 10x bonussumma Lägsta odds: Bonuskod: