• Hem
  • Nyheter
  • Svenska Spels nya drag ska locka fler kunder!
Svenska Spel Stryktipset 14 rätt
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Svenska Spels nya drag ska locka fler kunder!

Premier League 1 april 2022

Bettingstugan har tagit del av helt ny information kring Stryktipset som kanske kan komma redan under 2023/2024 års säsong. Läs allt om regeländringen som kan förändra allt kring utdelning och hur man ska tänka kring kupongen.

Svenska Spel - Stryktipset görs om

Läckta uppgifter gör alltså gällande att Stryktipset kan göras om inför säsongen 2023/2024. Det ska handla om att man förändrar antalet matcher från 13 till 14. Svenska Spel motiverar förändringen med att det varit för få stora vinster och att spelarna har blivit för bra. Bettingstugan har varit i kontakt med Sven Von Skarv på Svenska Spel som bekräftar uppgifterna.

- Det stämmer. Senaste ändringen vi gjorde i antalet matcher var 1969 då 12 matcher blev 13. Det är hög tid att vi ändrar något för att på det sättet skapa ännu mer hype med fler stora vinster och färre spelare som träffar alla rätt.

13 rätt tröjor ersätts

Vad ska alla spelare med 13 rätt tröjor göra?

- Vi håller på att titta på om vi kan trycka nya 14 rätt tröjor som man kan växla in mot de gamla. Vi kommer kommunicera ut allt när det är klart säger Sven Skarv innan han försvinner in på ännu ett möte hos Svenska Spel.

Vi återkommer när ny information kommer men det är tydligt att Svenska Spel nu tar upp kampen igen med Big9 som tidigare kom med ett helt nytt koncept kring fotbollsbetting.