Tävla med Bettingstugan & Stryktipset » Lördag » 13 Spikar»Vinn priser
  • Hem
  • Nyheter
  • Tävling - Bettingstugans Stryktipsmästare
Stryktipskung
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Tävling - Bettingstugans Stryktipsmästare

Premier League 6 december 2019

Bettingstugans Stryktpsmästar-tävling är en rykande het tävling som Bettingstugan arrangerar i vår Speltipsgrupp på facebook. Tävlingen går ut på att försöka sätta så många rätt man kan med en 1:- rad och på det sättet blir regerande Stryktipsmästare. Försvarar man sin titel väntar väldigt fina priser. Läs allt om tävlingen här!

Bettingstugans stryktipsmästare

Det finns väl ingen annan bettingform som har samma laddade status som Stryktipset. Vad Stryktipset är för betting är vad bänkpress är för gymträning skulle man kunna säga. Det är det största helt enkelt och det alla frågor om när man säger att man gillar betting.

Bettingstugan älskar stryktipset

Vi på Bettingstugan gillar förstås också Stryktipset och erbjuder därför varje vecka alla medlemmar som är med i Bettingstugans facebookgrupp att tävla och visa upp sina stryktipskunskaper. Vi kallar tävlingen för "Bettingstugans stryktipsmästare".

Var med du också! Det kostar bara 1:- men man har chans till fina priser och framförallt känna av gemenskapen i vår facebookgrupp.

Så går det till

  1. Gå in på Svenska spels hemsida här
  2. Lägg en 1:- rad
  3. Ta ett kort på din lagda rad
  4. Posta raden i Bettingstugans facebookgrupp i tävlingstråden som brukar komma ut på torsdagen eller fredagen.
Regler
  1. Kom ihåg att posta den senast 15:59 på lördag (Vill man verkligen vara hemlig så postar man så sent som möjligt).
  2. Max en 1:- rad kan man tävla med. Självklart kan man posta sin verkliga rad också sen om man spelat något system som man vill prata om i gruppen.
  3. Enbart rader som verkligen är lagda godkänns och man får bara posta en rad var.

Vad vinner man?

Ställer man upp i Bettingstugans stryktipsmästare handlar förstås mycket om äran. Stryktipset är häftigt och att ha satt 13 rätt med en 1:- rad är det få som kan säga att de har gjort! Det är helt enkelt häftigt om man kan visa upp sina färdigheter helt utan livlinor.

Dessutom får man varje vecka olika priser från Bettingstugan. Det kan var en t-shirt, en mössa, en hoodie eller annat. 

T Shirt
Riktigt fina priser som mästare

De andra måste få fler rätt en Stryktipsmästaren för att peta ner personen från tronen. Försvarar Stryktipsmästaren sin titel väntar det riktigt fina priser. 

Vinnaren får även sätta ihop ett andelsspel åt de övriga i gruppen om man vill. Ett sätt att öka gemenskapen i vår grupp och sen är det förstås så att det är roligare att vinna tillsammans och där fyller andelsspelen en viktig roll!

Spela andelsspel med Bettingstugan

Andelsspel är populärt då man dels inte behöver lägga lika mycket pengar själv och dels får vinna tillsammans. För Bettingstugan passar det konceptet väldigt bra och vi har många skickliga spelläggare som jobbar hårt för att våra medlemmar även ska få ut vinster och inte bara spänning vilket visserligen är nog så viktigt! 

Via Direkten Ryd erbjuder Bettingstugan andelsspel på Svenska spels andelssida och där finner du alla våra utlagda system även Bettingstugans Stryktipsmästares system. Vill du läsa mer om spelläggarna eller systemen kan du gå in här.

Skarmavbild 2019 11 22 kl 08 01 46

Profiler från Premier League hyllas

Varje vecka väljer vi att dedikera tävlingen till någon av alla de profiler som genom tiderna passerat genom Premier League och Stryktipsets historia. Ett sätt att hylla de som gjort att Stryktipset och Premier League ligger oss så varmt om hjärtat. För vad vore ligan utan alla profiler?

99357 E18 2 EAA 486 B BA73 70 EAB6 A84476

Facebook

Vi har även en Facebooksida för våra andelsspel som du hittar här. Där lägger vi ut färska system man kan gå med i eller så firar vi in vinsterna tillsammans!

Andelsspel ny bettingstugan
Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Stryktipset Duellen - Semifinal 2

6 augusti 2020

Vi är framme vid den andra och sista semifinalen i Stryktipset Duellen och där gör Andreas Höglund och Daniel Aldemir upp om den sista finalplatsen. Kolla in deras rader och köp ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.32)

6 augusti 2020

Inför varje omgång av Stryktipset plockar Mattias Folkesson och Anders Limpar ut sina bästa spikar och skrällar. Så även till lördagens omgång - som även bjuder på cirka 10 ... Läs mer

Riskfritt spel till Djurgården vs Hammarby

Allsvenskan 6 augusti 2020

SÖNDAG, 9 AUGUSTI: I helgen är det derby i Allsvenskan mellan Djurgården & Hammarby. Till denna match kan du som ny kund hos Betfair Spelbörs ta del av ett riskfritt spel på 100 ... Läs mer

Riskfritt spel till Man City vs Real Madrid

Champions League 6 augusti 2020

FREDAG, 7 AUGUSTI: Testa på spelbörsen hos Betfair genom att ta del av ett riskfritt spel till matchen mellan Manchester City och Real Madrid. Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.31)

30 juli 2020

Till lördagens omgång av Stryktipset har Mattias Folkesson och Anders Limpar plockat ut både spikar och skrällar som kan vara bra att ha koll på. Läs mer