Tävling - Bettingstugans Stryktipsmästare » Nyhet » Bettingstugan.se
  • Hem
  • Nyheter
  • Tävling - Bettingstugans Stryktipsmästare
Iron throne kopia
Nyhet

Tävling - Bettingstugans Stryktipsmästare

Premier League 23 oktober 2020

Bettingstugans Stryktpsmästar-tävling är en rykande het tävling som Bettingstugan arrangerar i vår Speltipsgrupp på facebook. Tävlingen går ut på att försöka sätta så många rätt man kan med en 1:- rad och på det sättet blir regerande Stryktipsmästare. Försvarar man sin titel väntar väldigt fina priser. Läs allt om tävlingen här!

Stryktipset

Styktipset är en tävling anordnad av Svenska Spel med anrik historia. Det går ut på att man ska tippa 1, X eller 2 (hemmaseger, oavgjort, bortaseger) i 13 fotbollsmatcher, främst hämtade från England men även andra länder som Skottland, eller Sverige förekommer. Namnet kommer av att man från början strök de matchresultat som man inte trodde på.

Bettingstugans stryktipsmästare

Det finns väl ingen annan bettingform som har samma laddade status som Stryktipset. Vad Stryktipset är för betting är vad bänkpress är för gymträning skulle man kunna säga. Det är det största helt enkelt och det alla frågor om när man säger att man gillar betting.

Bettingstugan älskar stryktipset

Vi på Bettingstugan gillar förstås också Stryktipset och erbjuder därför varje vecka alla medlemmar som är med i Bettingstugans facebookgrupp att tävla och visa upp sina stryktipskunskaper. Vi kallar tävlingen för "Bettingstugans stryktipsmästare".

Var med du också! Det kostar bara 1:- men man har chans till fina priser och framförallt känna av gemenskapen i vår facebookgrupp.

Så går det till
  • Lägg en stryktipsrad för 1 krona genom våran länk https://tinyurl.com/y3ffgphu.
  • Posta raden nedanför senast 16:00 på lördag (Vill man verkligen vara hemlig så postar man 15:59).
  • Du kan max spela med en rad som kostar en krona. Självklart kan man posta sin verkliga rad också sen om man spelat något system.

Vad vinner man

Vinner man omgången vinner man dels en titel som kan bli viktig när vi summerar säsongen samt en t-shirt (värde 159 kr/st) från Bettingstugan - eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Får fler än en flest rätt vinner den med lägst träffprocent. Vinnare utses i tävlingstråden nästa vecka.Delta i tävlingen genom att klicka på länken nedan och lägga din rad på Stryktipset.Till Stryktipset på Svenska Spel Sport & Casino —> https://tinyurl.com/y3ffgphu.

Säsongens vinster
  • 1a - Förstapris (Helt kit med keps, mössa, hoodie, kopp, t-shirt) (Värde ca 1000:-)
  • 2-3a - Pallplatspris (Valfritt pris av ovanstående) (Värde: 79:- - 399:-)
  • 4-6a - Trötstpris! (Välj på en keps eller mössa värde ca 100:-)

Spela andelsspel med Bettingstugan

Andelsspel är populärt då man dels inte behöver lägga lika mycket pengar själv och dels får vinna tillsammans. För Bettingstugan passar det konceptet väldigt bra och vi har många skickliga spelläggare som jobbar hårt för att våra medlemmar även ska få ut vinster och inte bara spänning vilket visserligen är nog så viktigt! 

Via Direkten Ryd erbjuder Bettingstugan andelsspel på Svenska spels andelssida och där finner du alla våra utlagda system även Bettingstugans Stryktipsmästares system. Vill du läsa mer om spelläggarna eller systemen kan du gå in här.

Skarmavbild 2019 11 22 kl 08 01 46

Facebook

Vi har även en Facebooksida för våra andelsspel som du hittar här. Där lägger vi ut färska system man kan gå med i eller så firar vi in vinsterna tillsammans!

Andelsspel ny bettingstugan
Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Gratisspel till Tottenham vs Arsenal

Premier League 3 december 2020

Het match i Premier League på söndag när Tottenham och Arsenal ställs mot varandra. Till detta möte kan du som inte är kund hos Betfair Spelbörs sedan tidigare ta del av ett ... Läs mer

Prova Spelbörsen - gratisspel till Man United vs PSG

Champions League 1 december 2020

På onsdagskvällen väntar seriefinal i grupp H när Manchester United och PSG ställs mot varandra i en viktig Champions League-match. Till denna match kan du provs Betfair Spelbörs ... Läs mer

Gratisspel till Liverpool vs Ajax

Champions League 1 december 2020

Seriefinal i grupp D när Liverpool och Ajax ställs mot varandra. Till denna match kan du som inte har konto hos Betfair Spelbörs sedan tidigare ta del av ett riskfritt spel på 100 ... Läs mer

Ny stor bonus hos Tipwin - 100% upp till 1000 kronor!

Fotboll 30 november 2020

Tipwin lanserades 2010 och har funnits i Sverige sedan 2018. Nu kommer man med en ny bonus i Sverige och det är inte vilken bonus som helst - 100% upp till 1000 kronor! Läs mer

Gratisspel till Chelsea vs Tottenham

Premier League 27 november 2020

Under söndagen utspelas en intressant match i Premier League när Chelsea & Tottenham gör upp om poängen. Till denna match kan du som ny kund hos Betfair Spelbörs ta del av ett ... Läs mer