• Hem
  • Nyheter
  • Tippat toppmöte i Allsvenskan - så lyder oddsen inför Djurgården - Malmö FF
Djurgarden Malmo FF Allsvenskan Tele2 Arena
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Tippat toppmöte i Allsvenskan - så lyder oddsen inför Djurgården - Malmö FF

Allsvenskan 24 april 2024

FOTBOLL. Det är fem allsvenska matcher på menyn under torsdagskvällen och en som sticker ut lite extra är det tippade toppmötet i huvudstaden där Djurgårdens IF tar emot guldtippade Malmö FF. Vi har synat oddsen inför avspark på de populäraste marknaderna!

Fem populära spelbolag med bonusar till Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

  1. Upp till 1500 SEK gratisspel

    18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.

  2. 100% upp till 500SEK

    18+ år – Spela ansvarsfullt, | Stödlinjen.se | Spelpaus.se Fullständiga regler & villkor här!.

  3. Upp till 500 SEK gratisspel

    18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Erbjudandet är giltigt i 60 dagar. Omsättningskrav 1 ggr. Ev. vinster är omsättningsfria. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.

  4. Upp till 1500 SEK i spelkrediter upp till + 100 kr gratisspel

    Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Min. insättning för gratisspel är 500 kr.

  5. 100% upp till 500 SEK

Revanschsuget DIF mot suveränt MFF

Djurgården står efter fyra omgångar av årets allsvenska på en resultatrad som lyder två segrar, ett kryss och en förlust. Förlusten kom nu senast och det i derbyt mot AIK på Friends Arena där blåränderna lämnade både utan poäng och gjorda mål framåt. 

Revanschsuget hemmalag, men MFF är för starka(?)

Med derbyförlusten i åtanke är det med stor sannolikhet ett mycket revanschsuget DIF som kliver ut på Tele2 Arena i denna tippade toppmatch, men frågan är om de kan mäta sig med detta MFF som sett riktigt starka ut hittills. 

Skåningarna åker till Stockholm med fyra raka segrar och i deras målskillnadskolumn ser vi stabila siffror som 12-1. Isaac Kiese Thelin har levererat fyra mål framåt och hans lekkamrat Sebastian Nanasi, som är tio år yngre än den förstnämnda, står på tre mål så den duon måste Djurgården sannerligen ha koll på.

Malmo F Fs tranare Henrik Rydstrom och Sebastian Nanasi

Malmö FF's tränare Henrik Rydström och Sebastian Nanasi.

Odds på populära spelmarknader

Bettingstugan levererar speltips från Allsvenskan och förutom det så samarbetar vi även med de största och bästa spelbolagen på den svenska spelmarknaden. 

Här följer en oddsgenomgång på de populäraste spelmarknaderna och den här gången med odds från Speedybet som erbjuder nya spelare 100% insättningsbonus upp till 1000 SEK.

Klicka här för hämta bonus

Matchodds 1X2

Över / under antal mål

Båda lagen gör mål

Målgörare för Djurgården

Målgörare för Malmö FF

Sportbonus:

100% upp till 1000 SEK

Omsättningskrav: 10x bonussumma Lägsta odds: Bonuskod: