Tips-SM 2019 Stryktipset » Regler, info & priser | Bettingstugan
Tips sm svenska spel bettingstugan
Nyhet

TIPS-SM 2019: Så fungerar det!

Fotboll 19 september 2019

Starten av 2019 års upplaga av Tips-SM kommer allt närmare. Här på Bettingstugan får du svar på alla funderingar kring arrangemanget, och dessutom tips på hur du tar dig långt i tävlingen.

Tips-sm 2019

Tips-SM är en tävling hos Svenska spel i vilken det gäller att lyckas bäst i att tippa Stryktipset. Du tävlar med ett 64-raders system varje vecka i 6 veckor där du får räkna dina 5 bästa omgångar. 

Tävla i lag eller individuellt

64-rader innebär att man kan placera ut 6 stycken halvgarderingar, alltså 1X, 1&2 eller X2. Man kan delta individuellt eller med ett lag på 4-5 personer. Efter varje avslutad veckoetapp publiceras de 10 bästa tipparna på Svenska Spel. Dessa 10 tävlar också om det åtråvärda etappriset.

13 tippare och lag har chans till riktigt fina priser

De 13 bästa individuella tipparna kommer att gå vidare till den stora finalen i Stockholm den i december. Där kommer de göra upp om massor av fina priser, inte minst 250 000 kronor samt en fotbollsresa till London för den som slutar på första plats i Tips-SM 2019!

Tips-SM 2018 Stryktipset Regler

Samma deal gäller för de 13 bästa lagen. Det som skiljer sig är att priserna är upplagda på ett annorlunda sätt när det kommer till lagtävlingen. Vill du läsa mer om hur Stryktipset fungerar, klicka här.

Anmälan öppnar vecka 40

Tävlingen startar vecka 42 på lördagen den 19 oktober. Anmälan till Tips-SM, som måste göras både individuellt och i lag, öppnar under vecka 40.

Pokal Tips-SM

Anmälan till Tips-SM 2019

Individuellt - Tips-SM 2019

 1. Anmäl dig på Tips-SM:s startsida genom att klicka på knappen “anmäl individuellt” det går självklart att anmäla dig både via datorn, mobilen och i surfplattan, det går även att anmäla dig hos ditt spelombud.
 2. Tävlingen börjar lördagen den 19 oktober och från och med den dagen och sex veckor framöver placerar du ett 64-raderssystem.
 3. Dina fem bästa omgångar av de sex spelade räknas ihop i ett slutresultat, och om du blir bland de 13 bästa går du vidare till final
 4. Finalen avgörs genom en kunskapstävling om fotboll, och detta sker under december i Stockholm. De fem bästa i kunskapstävlingen får priser, och första priset är 250 000 kronor samt en Premier League-helg i London.

Lag - Tips-SM 2019

 1. Välj en lagkapten som anmäler sig genom att klicka på “Anmäl lag” på Tips-SM:s startsida
 2. Bjud in 3-4 lagmedlemmar
 3. varje lagmedlem accepterar inbjudan och anmäler sig på svenskaspel.se
 4. Alla i laget lämnar in varsitt 64-raderssysttem varje vecka (med start den 19 oktober)
 5. Fem av lagets sex bästa omgångar kommer sedan att räknas, och de 13 bästa lagen kommer att gå vidare till final i Stockholm i december.
 6. Finalen avgörs med ett kunskapstest som handlar om fotboll. De fem bästa lagen får priser och ettorna får 50 000 kronor per person samt en Premier League-helg i London.

Stryktipset med Bettingstugan

Vi på Bettingstugan levererar inför varje omgång av Stryktipset bolagsspel som både går att delta i men även att inspireras av till Tips-SM. Vår sida för Stryktipset hittar du här.

Bettingstugan-facebook

Här hittar du bland annat tips från vår expert Mattias Folkesson samt VM-hjälten Anders Limpar. Tillsammans har de skrapat ihop många 13-rätt under året som gått med mycket kunskap som leder till fina analyser. Så om det någon gång står och väger mellan hur du ska tippa under Tips-SM 2019 är du varmt välkommen in i stugan och lyssna på våra kunniga experter.

Prenumerera på vår youtube kanal

Limpar och Mattias delar även med sig av sina analyser i vår Youtube-kanal. Varje fredag snackar dom upp helgens Stryktipset samt delar med sig av sina rader. Klicka i prenumerera så får du aviseringar vid varje ny video.

Andelsspel

Speltips-SM bygger som tidigare nämnt på spel i Stryktipset, som även via Bettingstugan går att köpa andelar i. 

Ett hyllat andelsspel

Det fungerar på det sättet att varje fredag så skapar våra experter olika system som ni har möjlighet att vara en del av. Bettingstugans andelsspel har träffat många fina vinster och har blivit hyllat av våra medlemmar. Vill du delta i ett andelsspel som är skapat av våra kunniga Tipsters kan du vara det här.

Läs mer om vårt andelsspel här.

FAQ - Tips-SM Stryktipset 2018

Under hur lång tid pågår tävlingen?

Tävlingen pågår i sex veckor med start 19 oktober 2019

Vad är ett 64-raderssystem?

Det är ett system som består av sex stycke halvgarderingar och kostar 64 kronor.

Hur avgörs finalen?

Finalen kommer att hållas i Stockholm under december och avgörs i form av en fotbollsrelaterad kunskapstävling.

Vad får vinnaren?

 • Individuella vinnaren får en fotbollsresa till London och 250 000 kronor.
 • Lag vinnarna får en Premier League helg i London samt 50 000 kronor per person.
Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Trav i Kalmar - ta del av riskfritt spel!

LÖRDAG: Nationaldagen firas med en travkampanj från Betfairs spelbörs och 250 kronor i riskfritt spel. Läs mer

Travkampanj från Betfair Exchange

FREDAG - 250 kronor i riskfritt spel från Betfair Exchange till Årjängs trav. Läs mer

Helgens trippel med Bettingstugan

Superliga 4 juni 2020

Bettingstugans expert Jonas Weimer kommer med en ny trippel till helgens heta matcher! Ta del av odds, speltips och analys här. Läs mer

Upphöjda odds i Leverkusen - Bayern München

Bundesliga 4 juni 2020

Lördag - Stormatch i Tyskland när Leverkusen får fint besök av serieledarna Bayern München. Ta del av kampanjen från 888 sport för monsterodds i matchen! Läs mer

Analys och odds för allsvenskan omgång 1

Fotboll 3 juni 2020

Allsvenska starten är spikad och nu har även den första omgången lottats. Vi har en rad spännande matcher att se fram emot. Vi tar tempen på premiäromgången denna allsvenska ... Läs mer