• Hem
  • Nyheter
  • Tommy Salo inför finalen i HockeyAllsvenskan: "De går upp till SHL"
Salo infor Brynas Djurgarden HA final
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Tommy Salo inför finalen i HockeyAllsvenskan: "De går upp till SHL"

HockeyAllsvenskan 15 april 2024

ISHOCKEY. På onsdag drar det igång, kampen om SHL-kontraktet och där möts klassikerlagen i form av Brynäs IF och Djurgårdens IF. De tär mesta mästarna mot näst mesta mästarna, ett riktigt gigantmöte med andra ord och i potten ligger ett SHL-kontrakt. Bettignstugan har pratat med Tommy Salo och här får ni ta del av målvaktslegendens tankar inför finalserien.

Sportbonus:

upp till 1500 SEK i ett gratisspel

Omsättningskrav: 1x bonussumma Lägsta odds: 1.80 Bonuskod:

Försnack med Tommy Salo inför HA-finalen

Målvaktslegenden Tommy Salo har gjort över 500 matcher i världens bästa hockeyliga, NHL och det för klubbar som NY Islanders, Edmonton Islanders och Colorado Avalanche där han majoriteten av tiden tillhörde Oilers och Islanders. 

Hemma i Sverige är Salo delvis förknippad med Västerås IK, men även SHL-lagen MoDo Hockey och Frölunda HC där den sistnämnda klubben blev hans sista innan han avslutade sin långa och framgångsrika karriär i Göteborgslaget och numera bor Salo kvar i Göteborg där han tränar J20-laget i Kungälvs IK. 

Salo om vilka som spelar i SHL nästa säsong

Bettingstugan har pratat med Tommy Salo inför finalen av HockeyAllsvenskan som drar igång på onsdag och vi ställde frågan om vilket lag av dessa klassikerklubbar som han tror roffar åt sig SHL-kontraktet.

BB061219 NJ036

Tommy Salo, här som aktiv i Frölunda HC innan han avslutade karriären.

Odds inför finalen i HockeyAllsvenskan

Tommy Salo: "Brynäs går upp!"

När vi frågar om vilket lag av Brynäs IF och Djurgårdens IF som huserar i SHL nästa säsong om Salo får tänka högt så lyder svaret så här:

- Jag tror på Brynäs i den här finalen. De har sett stabila ut under säsongen där de redan i grundserien gjorde ett bra arbete genom att vinna serien med 17 poängs marginal. 

Varför Brynäs vinner och är Salos favorit? Inga krusiduller utan Salo är säker på sin sak här:

- Brynäs har ett bättre lag än Djurgården. Det fick vi se i grundserien och nu ska det också visa sig i bäst av sju matcher i den här finalen. För mig är det utan tvekan Brynäs som spelar i SHL nästa säsong, avslutar Salo.

Aktuella odds inför match #1: Brynäs - Djurgården

Läs även:

Djurgarden Brynas Hockey Allsveskan

Drömfinal i HockeyAllsvenskan - här är oddsen inför finalen!

HockeyAllsvenskan 13 april 2024

ISHOCKEY. Brynäs och Djurgården har tagit sig hela vägen till final i HockeyAllsvenskan. Det innebär att en av dessa klassikerklubbar kommer husera i SHL nästa säsong, men frågan ... Läs mer

Tommy Salo framfor kameran infor Mastarnas Mastare

Tommy Salo: "Det var "Foppa" som lurade mig"

22 september 2023

Bettingstugan har fått en exklusiv intervju med hockeylegendaren Tommy Salo. Här berättar han bland annat om vad han gör idag och att Peter "Foppa" Forsberg lurade honom till ... Läs mer

Topp fem spelbolag just nu

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

  1. Upp till 1500 SEK gratisspel

    18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.

  2. 100% upp till 500SEK

    18+ år – Spela ansvarsfullt, | Stödlinjen.se | Spelpaus.se Fullständiga regler & villkor här!.

  3. Upp till 500 SEK gratisspel

    18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Erbjudandet är giltigt i 60 dagar. Omsättningskrav 1 ggr. Ev. vinster är omsättningsfria. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.

  4. Upp till 1500 SEK i spelkrediter upp till + 100 kr gratisspel

    Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Min. insättning för gratisspel är 500 kr.

  5. 100% upp till 500 SEK