• Hem
 • Nyheter
 • Tre nya spelläggare till Bettingstugan och Direkten Ryd
Nya spellaggare
Nyhet

Tre nya spelläggare till Bettingstugan och Direkten Ryd

26 januari 2022

Vinsterna på andelsspelet med Bettingstugan och Direkten Ryd fortsätter regna in. Nu stärker vi ett redan starkt startfält med tre nya spelläggare. Läs deras tankar om andelsspel och varför man ska följa med på resan!

Nya spelläggare till Bettingstugan

Bettingstugan har tagit in tre nya spelläggare till ombudssidan vilket gör en redan stark startelva ännu starkare. Här följer en kort presentation av dessa. Frågorna de svarat på:

 1. Vem är du och hur kom du in på betting?
 2. Vilket är ditt favoritlag?
 3. Vilka spelformer kommer du spela på?
 4. Hur tänker du när du gör dina rader?
 5. Och slutligen. Varför ska man köpa en andel av dig?

1. Patrik Johansson

  A2 B5323 C CB94 43 CA B45 D 33992 A915491

  1. Mitt namn är Patrik Johansson 26 år och kommer ifrån Östersund bor numera i Umeå och pluggar idag till fastighetsmäklare. Jag har sen tidig ålder alltid haft ett stort intresse av fotboll då jag i mina yngre dagar både spelade fotboll samt var jag fotbollsdomare under en period.

  Jag har alltid tyckt att det har vart spännande att läsa på olika forum om hur det går för olika lag och 2016 när mitt kära ÖFK klev upp i Allsvenskan så började jag att spela på antal mål, hörnor och kort. Efter en positiv start fortsatte jag spela för skoj på ÖFKS matcher.

  I början av 2020 så började jag spela på Svenska Spel och det tog inte länge innan min första 13 rättare kom och jag va då fruktansvärt glad över min 13 rätts tröja. Sen har vinsterna duggat tätt.

  Draken lyfter i motvind

  2. Barcelona och Östersund FK. Har hört att det är i motvind draken lyfter så jag ser verkligen framemot kommande säsonger.

   3. På Svenska Spel kommer jag mest köra Stryktipset och Europatipset sen kommer det även bli en del Topptipset när det är extra pengar i potten. Jag har dessutom öppnat ett Twitter konto och ett Instagram konto där jag heter PatrikTippar.

   4. När jag lägger mina rader så lägger jag ner mycket tid för att lyckas hitta roliga skrällar samt att fälla dom stora favoriterna.

   5. Hos mig kommer man kunna få vara med på roliga rader där vi alltid går för högsta möjliga utdelning för målet är ju ändå att va ensam vinnare. En sak är säkert och det är att det ligger mycket tid och evenemang bakom mina rader.

   2. Christian Sandholm

   Christian Sandholm

   1. Christian heter jag och kommer från Sveriges framsida Göteborg. Jag jobbar till vardags som projektledare inom motorutveckling och på fritiden försöker jag komma ut på golfbanan så mycket det går. Jag har två barn (2 och 5 år) som hämmar golfkarriären med det gör å andra sidan att jag har mer tid hemma till att studera Stryktipsomgångarna. 

Spel har så länge det varit möjligt, varit en del av mitt liv. Jag minns när jag precis fyllt arton och var ute och spelade basket med kompisar. Mellan matcherna sprang vi till lokala spelbutiken och lade Lången-lappar /som vi sedan jobbade in på basketplanen. Ibland blev det en lyxpizza eller en låda öl extra men oftast blev man 50kr fattigare. Sen dess har intresset bara växt!

   2. När det kommer till fotboll så var jag ofta på GAIS matcher som yngre. Jag får väl säga att jag fortsatt är Gaisare även om den svenska fotbollen blivit ett lite svalare intresse. Däremot missar jag inte en minut av mitt kära Manchester Uniteds matcher. 

I hockey håller jag på Djurgården i vått och torrt. En ärvd förälskelse!

   3. På Bettingstugan kommer jag främst att spela Stryktipset, Europatipset, Topptipset och Powerplay. Kan även dyka upp ett par oddstips till er ifall jag hittar något intressant.

   Inte rädd för att spika X eller låga procent

   4. När jag spelar så tänker jag alltid på spelvärde och edge. Med det menar jag att jag alltid kommer leta efter de där spelvärda spikarna som gör att jag kan gardera de stora favoriterna. Jag är inte rädd för singelkryss eller för att spika en 15%. På så sätt får vi en edge mot andra system. Jag spelar alltid med hög potential i systemen, vilket i sin tur kan leda till att vi sitter utan betalt en favoritbetonad omgång. Däremot har vi alltid chans till de riktigt stora pengarna!

   Sandholm spelvinst poolspel

   Christian lägger även andelsspel åt Travstugan.se med bra resultat

   5. Lite som jag nämnde ovan, det finns alltid en hög potential i mina system, en chans till riktigt stora pengar. Jag lägger ner åtskilliga timmar på att analysera omgångarna och kommer alltid väl förberedd. Jag kan även medge att jag haft fel och vikta om systemen nära spelstopp. Jag analyserar även omgångarna efteråt för att tänka ut vad som gick snett och om det är något som kan justeras till nästa.

   3. Tony Hägglöf

   Tony

   1. Jag är en sportgalen snart 40 år ung man, har bettat sen jag var 14 år. På den tiden gick gick jag till Kenneths Tobak i Härnösand. En liten spelhåla på hörnet där jag växte upp. Började med att spela resultat på Sveriges matcher i fotboll. Sedan dess har betting alltid funnits kvar.

   Det var inte förrän i samband jag hittade Bettingstugan det blev seriöst då jag lärde mig om värde och units. Sen har det blivit mer o mer seriöst och en hel del plus de senaste åren.

   Cantona bästa spelaren någonsin

   2. Mitt favoritlag har varit Manchester United sedan 1993 när jag såg dem på tipsextra, på den tiden på SVT (om jag minns det riktigt). När jag sedan fick se Cantona spela var det avgjort, den bästa spelaren som någonsin spelat fotboll (efter Maradona).

   3. Jag kommer fokusera på Stryktipset. Men även Europatipset när det är Champions League. Kommer säker även något topptips om raderna är lovande.

   4. Jag kommer självklart att jobba runt några spikar varje vecka för att sen hitta värde på skrällar och tänkbara resultat. Jag går in för det här seriöst och kommer inte lämna något åt slumpen.

   tony spelvinst poolspel

   Tony är en profil i vår bettinggrupp och bjuder på allt från fotboll och tennis till backhoppning och dart!

   5. Mina stryktips kommer släppas med video där jag förklarar hur jag tänker och kommer jobba in varenda match på Twitter/Facebook och Discord så vill ni få en grym upplevelse så är det självklart givet att köpa mina system. Jag får alltid in seriöst och 100% i mina projekt och satsningar så ni kommer inte bli besviken. Jag har följt fotboll sedan Holland tog EM-Guld 1988 och följt varenda säsong av Premier Leauge. Har stor och bred kunskap inom de europeiska ligorna så några storvinster ska vi kunna dra in tillsammans.