• Hem
  • Nyheter
  • Tre snabba med Harrysson inför hockeykvällen i SHL: "Frölunda är kvällens bank!"
Harrysson SHL hockeyvkall Bettingstugan
Nyhet

Tre snabba med Harrysson inför hockeykvällen i SHL: "Frölunda är kvällens bank!"

SHL 30 september 2024

ISHOCKEY. Tisdagskvällen bjuder på full omgång i SHL och det innebär sju matcher med nedsläpp klockan 19:00 runt om i landet. Bettingstugans hockeyexpert Jonas Harrysson ser fram emot vad som komma skall och så här ser han på kvällens SHL-omgång.

Odds på SHL

Spelklubben

Spela snabbt och säkert med Swish & Trustly


Hockeykväll med Jonas Harrysson

Jonas, det är dags för hockeytisdag igen. Hur ser du på kvällen och var hittar du kvällens bank?
- Sju härliga matcher från SHL denna tisdag, helt klart! Min bank denna omgången blir Frölunda som ska vara numret större än Örebro i Scandinavium. Örebro vann premiären, men sedan har det gått tyngre. Frölunda har två raka segrar hemma och jag tror det blir en tredje raka seger här.

Kvällens målfest då?
- Omgångens målkalas tippar jag att det blir i Färjestad - Brynäs. Färjestad imponerar verkligen och de har ligans bästa offensiv. Brynäs med Silfverberg i spetsen är också bra på att hitta målet. Jag hoppas och tror på en öppen, underhållande och målrik tillställning.

Bortsett från Frölunda, har du någon mer favorit inför kvällen?
- Ja, men ska vi säga omgångens troliga då så ser jag fram emot säsongens första heta Skånederby. Två lag som inte börjat så bra är Rögle och Malmö och här tror jag hemmafördel avgör och Rögle vinner således Skånederbyt, så hemmaseger där är mitt tips!

HARRYSSONS SHL-TRIPPEL

  • Frölunda - Örebro: 1, Färjestad - Brynäs: över 5,5 mål, Rögle - Malmö: Rögle (Moneyline)

    4.58

🏒 Andelslag till Powerplay

Bettingstugan erbjuder andelar till Powerplay för varje omgång. Det kommer finnas system i olika storlekar samt från flera spelläggare. Bland annat kan ni köpa andelar från:

  • Jonas Harrysson
  • Tobias Romander 
  • Johan Videll