• Hem
  • Nyheter
  • UEFA Nations League: Odds på Sverige inför Slovakien borta!
Odds UEFA N Ations League Sverige
Nyhet

Bild från Bildbyrån

UEFA Nations League: Odds på Sverige inför Slovakien borta!

UEFA Nations League 8 oktober 2024

FOTBOLL. På fredagskvällen ska Sverige göra sin tredje gruppspelsmatch i UEFA Nations League. Efter två raka segrar väntar nu Slovakien i Bratislava och så som oddsen ser ut inför avspark är vårt blågula landslag inte favoriter här, men oddsen vittnar samtidigt om en spännande och oviss match på Tehelné pole.

Odds på Sverige inför Slovakien-matchen i UEFA Nations League

UEFA Nations League har precis börjat och vi är framme vid landslagsuppehåll nummer två för säsongen. Sverige som numera tillhör Liga C har fått en smakstart hittills, men det efter att ha mött Azerbajdzjan borta och Estland hemma. 

Ser vi till premiären från detta gruppspel i Nations League så tog Sverige en 3-1-seger där mot Azerbajdzjan i Baku och det efter att Viktor Johansson, målvakt i Stoke till vardags, gjort en riktigt bra insats som sista utpost där han bland annat räddade en straff från hemmanationen i slutet på första halvlek, då vid ställningen 0-0. 

I match två var det Sveriges tur att agera hemmalag och det gjorde dem mot Estland på nationalarenan i Solna som numera går under namnet Strawberry Arena. Där levererade Sverige återigen tre mål framåt och det efter att Viktor Gyökeres gjort 1-0 efter 30 minuter spelade och samma lirare gjorde sedan också 3-0 i 44'e. Däremellan hann även Alexander Isak presentera sig som målskytt inför ögonen på knappt 15 000 åskådare.

Dejan Kulusevski och Viktor Gyokeres

Dejan Kulusevski och Viktor Gyökeres firar 3-0-målet mot Estland den 8 september.

Sverige går för tredje raka, men är inte favoriter inför Slovakien-matchen

Nu väntar Slovakien i nästa uppgift för Jon Dahl Tomasson och hans Sverige. Ett Slovakien som ser ut att få bära favoritskapet inför avspark, ett knappt favoritskap ska tilläggas. 

Bettingstugan har spanat in oddsen inför mötet mellan Slovakien - Sverige i omgång tre av gruppspelet från UEFA Nations League och presenterar några av de hetaste och mest populära oddsen här och nu!

Odds UEFA Nations League: Slovakien - Sverige

Sportbonus:

100% upp till 1500 SEK spelkrediter

Omsättningskrav: 0x bonussumma Lägsta odds: 1.50 Bonuskod: Ingen kod