VECKANS DUBBEL
Nyhet

Veckans dubbel med Bettingstugan (v.12)

Fotboll 18 mars 2024

Veckans Dubbel får en ny chans och den här veckan är det Robert "Bobby" Pettersson tillsammans med Johan Videll som utgör panelen. Speltipsen hämtas från England & England igen där vi inleder kupongen med League Two under tisdagen och sedan tar vi den i mål med League One under lödagen!

SKAPA KONTO HOS BETHARD

Bethard


VECKANS DUBBEL PÅ BETTINGSTUGAN.SE VECKA 12

Bobby om Bradford - Notts County
Robert Pettersson

Robert Pettersson

⚽ Match: Bradford City - Notts County
🏆 Tävling:
League Two
📅 När:
Tisdag 19 mars
⏰ Avspark:
20:45

- Jag väljer att plocka ett spel från League 2 mellan Bradford och Notts County. Bradford hade fem raka utan förlust i ligan tills man torskade mot Wycombe senast. Notts County har rasat genom tabellen där man gick från att ha sikte på playoff men sen åkte man på fem förluster på sex matcher och endast en vinst på senaste åtta matcherna! Jag tror Bradford är strået vassare och tar hem detta!

Speltips:
Bradford att vinna @ 1.95 💰

JV om Northampton - Derby
Johan Videll

Johan Videll

⚽ Match: Northampton - Derby
🏆 Tävling:
League One
📅 När:
Lördag 23 mars
⏰ Avspark:
16:00

- Derby åker till Sixfields Stadium för att möta Northampton. Det är ett bortalag som slåss för en direktplats till The Championship och de har allt i egna händer så som tabellen ser ut just nu. Bolton som är närmast jagande lag har fyra poäng upp efter 39 matcher och det är ett formstarkt bortalag vi får se här då Derby levererat fyra raka trepoängare. Northampton är i motsatt riktning och har fem raka utan seger, där de torskat tre av matcherna och när de mötte Derby senast föll de med 4-0 på bortaplan.

Speltips: Derby att vinna @ 1.75 💰

VECKANS DUBBEL I SIN HELHET (V.12)

  • Bradford - Notts County (Bradford) & Northampton - Derby (Derby)

    3.41

Sportbonus:

100% upp till 500 SEK

Omsättningskrav: 15x bonussumma Lägsta odds: 1.90 Bonuskod: Ingen kod