VECKANS DUBBEL
Nyhet

Veckans dubbel med Bettingstugan (v.14)

Övrigt 2 april 2024

Det är ny vecka och på grund av påskhelg med allt vad det innebär publicerar vi den här gången "Veckans Dubbel" på en tisdag istället för måndag som tidigare upplagor och efter förra veckans gröna dubbel från Jonas Weimer & Johan Videll är det nu dags för andra raka och till vår hjälp tar vi SM-slutspelet i SHL kombinerat med Premier League!

Sportbonus:

100% upp till 500 SEK

Omsättningskrav: 10x bonussumma Lägsta odds: 1.50 Bonuskod: Ingen kod

VECKANS DUBBEL PÅ BETTINGSTUGAN.SE VECKA 14

Johan Videll

Johan Videll

🏒 Match: Frölunda HC - Leksands IF
🏆 Tävling:
SHL - SM-slutspel
📅 När:
Onsdag 3 april
⏰ Nedsläpp:
19:00

- Frölunda och Leksand gör upp i Scandinavium och detta i en direkt avgörande kvartsfinal då vi nått fram till match sju i denna matchserie. Det innebär att vi har 3-3 i matcher inför nedsläpp och dramatiken är på topp då vinnaren avancerar till semifinal medan det förlorande laget får checka ut för säsongen. Frölunda är betrodda med favoritskapet på förhand och detta då de också har fördel av att ha hemmais. Jag tror att Leksand får det tufft i Scandinavium och 1.66 på att Frölunda löser uppgiften inför ett fullsatt hus hemma i Göteborg under onsdagskvällen är bra nog för att ta plats på dubbeln.

Speltips: Matchvinnare ink. övertid: Frölunda HC @ 1.66 💰
Spelbolag: No Account Bet (hämta din bonus här!)

⚽ Match: Chelsea - Manchester United
🏆 Tävling:
Premier League
📅 När:
Torsdag 4 april
⏰ Avspark:
21:15

- Ett prestigemöte i Premier League väntar under torsdagskvällen och matchen i fokus spelas på Stamford Bridge i London där Chelsea gästas av Manchester United. Här ser det ut som vi har mål att vänta oss då spelbolagen har rent utsagt svaga odds på målmarknaden om man inte kliver in på en högre lina, men då får man blicka mot andra alternativ så varför inte spela X2 till generösa 1.83 i skrivandet stund? Chelsea kommer från 2-2 i hemmamötet med Burnley senast och för Man United blev det något turligt ett kryss mot Brentford där de inte direkt gjorde någon toppenmatch senat, men mot Chelsea har de rödklädda gjort sju raka tävlingsmatcher nu utan nederlag och att de förlänger den sviten till åtta raka, det är inte alls otänkbart!

Speltips: Manchester United eller oavgjort @ 1.83 💰
Spelbolag: No Account Bet (hämta din bonus här!)

Rygga "Veckans dubbel" hos No Account Bet

  • Frölunda HC - Leksands IF (Moneyline: Frölunda) + Chelsea - Manchester United (X2)

    3.04

Skapa konto och hämta din bonus

No Account Bet