Tipstertrippeln
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Veckans Expert lottar ut sin kupong!

Fotboll 24 februari 2018

Varje vecka utses Veckans Tipster av Bettingstugan redaktion. Den utvalde Tipstern får i uppgift att skapa en kupong för 100kr, denna kupong lottas ut på Bettingstugans Twitter.

Veckans Tipster

  • Tipster: Wiking
  • Antal spel: 5
  • Antal vinster: 3
  • ROI: 151.6 %

Veckans bästa spel är utan tvekan Wikings rek på att Ragnhild Haga skulle ta medalj i 10km Fristil. Först och främst så visste vi inte ens om att Wiking hade kunskaper inom skidåkning och att Haga då dessutom vinner guld i loppet gör att vi blir extra imponerade. Hatten av för Wiking. I övrigt än stabil vecka då 3/5 speltips rättas!

Wikings motivering

Jag riktar in mig på Italien med Serie A och Serie B för min Tipster-Trippel. Hemmastarka Sampdoria slår ett Udinese som tagits ner på jorden med endast en vinst på sina sju senaste matcher. Torino ser bättre ut med Mazzarri som ny tränare och åker till Verona och hämtar tre mot ett Hellas som har sju förluster på sina åtta senaste matcher. Sist ut är Bari som har ett riktigt fint odds inför mötet mot ligajumbon Ternana. Bari kommer med två starka vinster och ska bara vinna denna match mot Ternana.