Tipstertrippeln
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Veckans Tipster lottar ut sin kupong!

Fotboll 2 mars 2018

Varje vecka utses Veckans Tipster av Bettingstugan redaktion. Den utvalde Tipstern får i uppgift att skapa en kupong för 100kr, denna kupong lottas ut på Bettingstugans Twitter.

Veckans Tipster

  • Tipster: Janek
  • Antal spel: 3
  • Antal vinster: 2
  • ROI: 120%

Janek fortsätter att imponera då han förra veckan satte två stensäkra speltips. Först gav han sig på åttondelsfinalen i Champions League mellan Sevilla och Manchester United där han förutspådde under 2.5 mål, för att sedan säkert pricka in att Lazio skulle vinna borta mot Sassoulo (0-3). Det blev tyvärr också en förlust då Inter bara vann hörnmatchen mot Benevento med fyra hörnor, vilket innebär att han stod för sin första förlust sedan han blev uppflyttad. 

Janeks motivering

Det blir lite gott och blandat i min Tipster-Trippel. Vi börjar borta i Katalonien, och Barcelona som tar emot Atlético Madrid på söndag. Båda lagen har ursinnigt stark offensiv. Diego Costa och Griezmann möter Messi och Suarez. Båda lagen gör mål. Vi förflyttar oss till de brittiska öarna där Swansea gästas av West Ham. West Ham har stora problem på bortaplan, medan Swansea vunnit sina senaste tre matcher på hemmaplan, däribland Liverpool och Arsenal. Swansea vinner. Till sist har vi en lördagsmatch i Bundesliga. Eintracht Frankfurt möter Hannover 96. Eintracht Frankfurt är urstarka i år. De ligger på fjärde plats i Bundesliga och har vunnit sina tre senaste hemmamatcher. Senast de förlorade på hemmaplan var mot Bayern München i början av december. Hannover ligger på tionde plats och har vunnit totalt två bortamatcher i Bundesliga i år. Senast mot Augsburg i oktober. Eintracht Frankfurt vinner.

Skarmavbild 2018 03 02 Kl 16 43 14