• Hem
  • Nyheter
  • Vem blir årets spelare i Premier League? Så lyder oddsen!
Premier League Logo
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Vem blir årets spelare i Premier League? Så lyder oddsen!

Premier League 7 mars 2024

FOTBOLL. Premier League ska upp till 38 omgångar innan serien är färdigspelad och just nu står majoriteten av lagen på 27, det innebär att slutspurten närmar sig och då ska titlar delas ut. inte bara vilket lag som blir bäst, utan även individuella priser står på spel så som "årets spelare" och detta är något som världens största spelbolag har tagit fram odds på.

Betta på Premier League

Bet365

Upp till 1500 SEK i spelkrediter upp till + 100 kr gratisspel

Hämta 1600 kr bonus

Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Min. insättning för gratisspel är 500 kr.


Topp 10 kandidater till årets spelare i Premier League enligt oddsen

Haaland kan vinna för andra året i rad

I fjol gick priset till Manchester Citys vasse anfallare i Erling Haaland. Han är en av kandidaterna även den här säsongen, även om han just nu inte är favorit till utmärkelsen enligt oddslistan. 

Anmärkningsvärt är att Manchester City dominerar på listan då hela fyra av topp tio-kandidaterna tillhör den ljusblåa delen av Manchester. f

Sportbonus:

Upp till 1500 SEK i spelkrediter upp till + 100 kr gratisspel

Omsättningskrav: 0x bonussumma Lägsta odds: 1.50 Bonuskod: Ingen kod