• Hem
  • Nyheter
  • SPECIALSPEL: De är favorit enligt oddsen till att ta över Man United härnäst!
Erik ten Hag
Nyhet

Bild från Bildbyrån

SPECIALSPEL: De är favorit enligt oddsen till att ta över Man United härnäst!

Premier League 4 november 2023

FOTBOLL. Manchester United är under press och nu börjar det pratas allt mer om att en ny tränare behöver anställas. Är Erik ten Hags dagar räknande? Kanske! Spelbolagen har hur som helst släppt odds på vem som tar över United härnäst och här och nu ska vi gå igenom oddslistan!

Specialspel från Unibet

Unibet


Oddsgenomgång - vem tar över Man United om Erik ten Hag sparkas?

Manchester United går knackigt, snällt sagt och efter ännu en bedrövlig insats mot Newcastle i Ligacupen tidigare i veckan är det en pressad United-tränare som under lördagen ser sitt lag mot Fulham i en ligamatch från Premier League

United kliver in i den här matchen på Craven Cottage i London som knappa favoriter och det är minst sagt ett pressat lag - och för att inte tala om en pressad tränare. 

Erik ten Hag i Man United

Börjar tiden att rinna ut för nuvarande Man United-tränare, Erik ten Hag?

De är favoriter att ta över - enligt oddslistan

Hos spelbolaget Unibet finns nu en oddslista på vem som löper störst chans till att få ta över klubben om det slutar i att man väljer att offra Erik ten Hag. 

Listan består av 22 namn, vissa är mer troligare än andra, men här finns bland annat den tidigare United-tränaren Ole Gunnar Solskjaer involverad och även den före detta skyttekungen i klubben, Ruud Van Nistelrooy samt profilen Wayne Rooney som nyligen skrev på för Birmingham City.

Ingen av dessa är dock favoriter till jobbet då de finns en bit ner i listan, men favorit till jobbet om man ska tro oddsen här är istället Julian Nagelsmann tillsammans med Zinedine Zidane. 

Vem vill Bosse Petersson ha som nästa United-tränare?
Bosse Petersson

Bosse Petersson

- Jag lägger min röst på Michael Carrick och det med Wayne Rooney som offensiv coach. Man United måste tillbaka till sitt DNA.

Oddslista på Bosses favoriter

Komplett oddslista på nästa Man United-tränare

Sportbonus:

500 SEK gratisspel

Omsättningskrav: 1x bonussumma Lägsta odds: Bonuskod: Ingen kod