• Hem
  • Nyheter
  • Videll: "Vi mötte Estland, avvakta lite med hyllningarna"
Isak Gyokeres och Forsberg i landslaget
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Videll: "Vi mötte Estland, avvakta lite med hyllningarna"

EM-kval 10 september 2023

Sverige tog en väntad seger i EM-kvalet under lördagskvällen och det genom 5-0 mot Estland på bortaplan. Efter slutsignal var det många som hyllade Sverige och visst, 5-0 i Tallinn är bra, men jag känner att vi ska avvakta lite med hyllningarna för vi mötte ju faktiskt "bara" Estland.

Betta på EM-kvalet hos Bet365

Bet365

Upp till 1250 SEK i spelkrediter

Hämta 1250 kr bonus

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Registrering krävs. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.


"Stabil insats, det ska vi ge Janne"

Sverige åkte till denna bortamatch i EM-kvalet med kniven mot strupen. Detta var en tidig måstematch och efter en lång rad med svagare prestationer så var det skönt att det äntligen lossnade. 

Jag gillar elvan Janne Andersson ställde på planen. Här kändes det som att han tog ut en elva som skulle se till att det blev åka av som vi säger ibland och med facit i hand då man lämnar Estland och Tallinn med de där tre livsviktiga poängen genom 5-0-seger och det med fem olika målskyttar dessutom, ja då får man ändå ge förbundskaptenen en liten klapp på axeln.

Men, som jag påpekar i rubriken: Avvakta lite med hyllningarna. Vi mötte Estland...

Viktor Claesson inbytt och malskytt

Viktor Claesson byttes in mot Estland och kom även han med som målskytt.

"Österrike nästa - imponerar de då också, då ska de hyllas på riktigt!"

Nästa prövning för Sverige är en ny måstematch. Då har vi lagt 5-0-segern på A. Le Coq Arena inför ögonen på 11 411 åskådare på plats i det förflutna för på tisdag, då ska Sverige möta Österrike på nationalarenan i huvudstaden.

Friends Arena i Solna är vad som gäller på tisdagskvällen. Med fyra matcher spelade är Sverige fortfarande tabelltrea och det är inför omgång fem fyra poäng upp till tvåan Österrike.

Sverige spelar för en EM-biljett. Ska hoppet leva, då ska det vinnas mer matcher och detta redan på tisdag. Löser Sverige det, ja då tycker jag att vi ska hylla dem på riktigt sedan.

Odds inför Sverige - Österrike

Sportbonus:

Upp till 1250 SEK i spelkrediter

Omsättningskrav: 0x bonussumma Lägsta odds: 1.20 Bonuskod: Ingen kod