• Hem
  • Nyheter
  • Vidells SHL-lördag: Trippel godbitar till 8,58 x pengarna!
Linus J Ohansson i Farjestads BK
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Vidells SHL-lördag: Trippel godbitar till 8,58 x pengarna!

SHL 20 oktober 2023

Det är hockeylördag som gäller och från SHL har vi en spännande dag framför oss då Sveriges bästa hockeyliga bjuder på full omgång. Undertecknad har knappat ihop en trippel som jag vill dela med er och oddset på denna lapp med odds från Bethard landar på 8,58 x pengen!

Höga odds på SHL hos Bethard 👊

Bethard

100% upp till 500 SEK

- Bethard har sedan bytet av sportsbook ett bra utbud på SHL och här kan man spela på allt från matchvinnare, mål i powerplay och spelarpoäng - testa dem idag och som ny spelare får du även ta del av en välkomstbonus!


Johan Vidells SHL-trippel

Kombospel till 8,58 x insatsen 💰
Johan Videll

Johan Videll

- Det är hockeylördag som är på ingång och jag fokuserar på tre matcher som jag kommer följa lite extra idag! Dessa tre matcher har jag hämtat tre olika speltips ifrån och här och nu ska ni få en trippel som jag ser fram emot att följa!

🏒 Leksands IF - Växjö Lakers
Växjö är på väg uppåt och har ett par fina resultat bakom sig, men tuffare går det för Leksand som noteras för tre raka torsk. Lakers vann senaste mötet i Tegera Arena med 2-0 och det var i omgång 42 av SHL i fjol. Med den formkurva Lakers visar för dagen tror jag att de åker härifrån som ett vinnande lag igen.

Speltips: Växjö Lakers (Moneyline) @ 1.98
______________________________________________

🏒 IK Oskarshamn - Modo Hockey
IKO har varit en besvikelse under säsongsinledningen, men har faktiskt vunnit två av deras tre senaste matcher och då är en av segrarna en stark trepoängare mot Färjestad i Karlstad. Nu tar de emot succénykomlingen Modo hemma i Be-Ge Hockeycenter och frågan är hur detta möte ska sluta? Gästerna från Ö-vik nollades i Växjö senast och jagar snabb revansch i nästa möte med ett Smålands-lag och jag tror på en sevärd tillställning där jag tror att powerplay blir matchavgörande!

Speltips: Över 1,5 mål i powerplay @ 2.55
______________________________________________

🏒 Färjestads BK - Frölunda HC
Intressant "prestigemöte" väntar i Karlstad. Färjestad har varit riktigt bra hittills i serielunket och med elva matcher klarmarkerade är hemmalaget för dagen bäst i landet med 25 poäng inspelade. Frölunda håller inte riktigt samma klass och har "bara" 17 poäng på tolv matcher, så de har en bit kvar för att mäta sig med de bästa. I Löfbergs Arena är Färjestad nästintill alltid bra och här tror jag att klasspelarna kliver fram, så mitt val denna gång faller på att en viss Michael Lindqvist ska göra det han i regel gör bra - det vill säga poäng.

Speltips: Michael Lindqvist över 0,5 poäng @ 1.70

SHL-trippel med odds från Bethard 👊

  • Växjö (moneyline) + över 1,5 PP-mål (IKO - Modo) + M. Lindqvist över 0,5 poäng

    8.58